fbpx

Min presentasjonsvideo

Du-er-god-nok

Foto: Black Film AS

Som semifinalist i Miss Norway er en av aktivitetene vi skal gjøre å lage en presentasjonsvideo. Fristen for denne filmen er 18. mars, og det skal være en presentasjon av deg selv. Filminnspilling er noe helt nytt for meg, men jeg er alltid glad i utfordringer og tar de på strak arm. Nå er min video endelig her, og jeg har gledet meg til å dele den med dere!

Jeg fikk god hjelp av Black Film AS til å lage min film, og de fikk frem min personlighet i filmen. Det er ikke bare enkelt og skulle lage en film, men en lang prosess med mye planlegging. Det er utrolig morsomt å kunne jobbe med så dyktige mennesker, som vet hva de holder på med.

 Innspillingen var i hovedsak en dag, men vi filmet en ekstra gang for å få alt perfekt. Det var utrolig kaldt ute under filminnspillingen, men når jeg ser det ferdige resultatet så var det virkelig verdt det! I min film ville jeg ha med mest mulig natur, ettersom det representerer hjemstedet mitt best.

 

Nå er det en drøy uke igjen til finaleuttaket, og det blir spennende å se om jeg er en av de heldige finalistene.

Snart er vi finalister
Hvordan takle skuffelse?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på