Mini øya 2019

-Frivillig arbeid-

Hei alle sammen! I dag har jeg hatt en super dag som frivillig på mini øya, en festival for barn!

-Foto: Privat-

Dette er en festival, men masse kultur, spenning, opplevelser og ikke minst er festivalen meget miljøvennlig! De utrolige damene som driver denne skuta, jobber nærmest gratis, og gjør dette for barnas del!

-Foto: Privat-

Hele festival område ligger redd ved Tøyen bad, det er flere scener og oppsett, så mye morro er det ingen tvil om! De fleste som jobber her, jobber frivillig, dette er ikke for å tjene penger, men en mulighet for barn og unge, til å få supre opplevelser og ikke minst mye kulturelle omganger!

-Foto: Privat-

Det er virkelig et godt organisert event, som barn har stor glede av! Alle som er med står på, og det med et stort smil!! Utrolig morro å få være den del av dette, å vite at man hjelper til, med å få så mange store smil på så mange barn! Det gleder!

 

-foto: Privat-

Du kan også jobbe frivillig! Det er flere dager de trenger hjelp! Så har du litt ekstra tid, er dette ikke bare fint å gjøre, men hyggelig og du får møte mange mennesker!

-Foto: Privat-

Tusen takk for muligheten Mini øya!

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Inetvju med Trd.by
Trønder-Avisa
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på