Miss Norway 2018 finalist og presseoppslag

beauty-clini_20180308-192200_1

I årets Miss Norway konkurranse har det vært så utrolig mange dyktige utøvere, og i går kveld var det finaleuttak. Det er plukket ut 9 finalister til Miss Norway 2018, og finalen holdes i slutten av Juli. Jeg er så takknemlig for å være en av finalistene, og det er så morsomt å se at all den harde jobbinga har gitt resultater.

I sommer står jeg på scenen og skal konkurrere mot 8 andre flotte finalister, om å få representere Norge i en internasjonal konkurranse. Dette blir så utrolig spennende! Veien frem mot finalen skal gå til å skaffe en finalekjole, samt en beaytycamp i juni hvor vi skal øve på koreografi til finaleshowet. Snart starter også SMS stemming, hvor publikum kan påvirke hvem som vinner Miss Norway 2018. Videre blir det og fortsette å skaffe poeng gjennom blogg, presse, veldedighet og sponsoroppdrag.

Jeg vil benytte muligheten til å takke familie og venner som har støttet meg så langt, sponsorene mine, og all presse jeg har fått.

I dag hadde jeg et presseoppslag i Moss avis, og saken kan leses her her. Ettersom saken kun er for abbonementer så legger jeg til noen bilder fra saken nedenfor, slik at flere kan lese den. 

 

Ønsker du å bli min samarbeidspartner, nå som jeg går mot finale i Miss Norway 2018? Kontakt meg på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., for å høre hva jeg har å tilby!

Finalist i Miss Norway!
Finalistene i Miss Norway 2018 er bestemt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på