fbpx

Mitt første steg gjennom konkurransen

Heihei! 

Dette er mitt første blogg innlegg, så jeg tenkte jeg skulle dele litt kjapt om meg selv. 

Jeg kan starte med å si at jeg elsker å danse! Jeg har jobbet som danseinstruktør i nesten 2 år, jeg stor trives med jobben jeg gjør. Jeg underviser helt nede i 2 års alderen til ungdom/voksne. På fritiden danser jeg selv salsa og bachata, jeg pleier så ofte som mulig å dra på "social dance" kvelder rundt i Bergen.  

Jeg er også med i et modellbyrå fra Bergen. Jeg har mye erfaring foran kamera og synes det er så kjekt å være i denne bransjen. Jeg har blant annet vært med i Paris i VM og gått catwalk show for kjente hårprodukter . Dette skal jeg dele mer om senere! 

Jeg går mitt siste år på Askøy videregående skole. Tidligere har jeg gått mitt første år på linjen Helse og sosial. På mitt andre år gikk jeg barne- og ungdomsarbeider og nå tar jeg påbygg til generell studiekompetanse. På disse 2 årene har jeg lært så utrolig mye og utviklet meg selv som person. Jeg elsker å jobbe med mennesker, jeg har blant annet vært i praksis på Haukeland universitets sykehus, barneskoler og barnehager. 

Mine interesser er mange og noen av dem er mote, foto, dans og sosiale medier. Jeg liker å følge med på de nyeste trendene og holde meg oppdatert. Jeg får så utrolig mye ut av dans! En så fantastisk glede som oppstår i kroppen.

Dette var litt om meg og håper dere vil følge veien videre sammen med meg! Tar med noen bilder av meg selv. 

 

Klem

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: @natalieyri 

Bli kjent med meg - hvem er Victoria?
Hvem er dine forbilder?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på