fbpx

Ny uke, nye muligheter

Heihei, alle fine!

 

Håper dere har det bra.

 

For ikke lenge siden åpnet det opp for stemming her i konkurransen. Det er så spennende og endå gøyere er det at vi kan følge med på prosessen. Jeg drar også til Oslo om ikke lenge, ned for å møte alle de nydelige deltakerene og øve til finalen og slikt. Gleder meg masse, det kommer til å bli en minnerik helg. 

Jeg har som mange andre vært hjemme nå i lang tid, permittert fra jobb og ingen skole. En glad nyhet vi fikk sist uke var at skolene kunne åpne igjen. Jeg skal også begynne rolig på jobb igjen etter hvert. Jeg kjenner det skal bli godt å komme inn i rutiner igjen, og gradvis vite at ting begynner å bli som før.

Så jeg er virkelig klar for ny uke nå, håper dere er det samme! 

 

 

 

 

Klem

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg hadde jeg satt stor pris på det!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: natalieyri

Oppdatering ekornhjelpen
Motekommunikasjon!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på