fbpx

Ny uke

Heihei alle fine! 

 

Håper dere har det bra og nyter sommeren.

 

I det siste har jeg brukt masse av tiden min på å jobbe og å tilbringe tiden min med familie og venner. Det har vært helt fantastisk, jeg har prøvd å koble litt ut fra sosiale medier i en liten periode. Bare for å tilbringe mer tid på meg og mine. Jeg har kost meg veldig mye, det er masse jeg tar for "gitt" hverdag, så jeg trengte litt tid for sette pris på alt og alle rundt meg. 

 

Det er ikke lenge til finalen nå og jeg skjønner ikke det selv engang, det er så masse følelser som strømmer gjennom kroppen når jeg begynner å tenke på finalen. Kjolen er heldigvis i boks, jeg var lenge i stuss på hvilke kjole jeg skulle gå for, men når jeg så den siste kjolen visste jeg at det var den rette. Gleder meg til å vise den til dere i finalen. Fortsatt masse som ikke er i boks til finalen heller, så mitt mål denne uken er å komme meg hvert fall ett skritt nærmere å bli ferdig å planlegge og slikt.

 

Ønsker dere alle en nydelig uke 

 

Vi snakkes til uken

 

Klem 

 

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg hadde jeg satt stor pris på det. 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: natalieyri

My favorite veggie dish
Serie tips på en regnværsdag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på