fbpx

Nytt intervju!

God lørdag alle sammen!

Må bare begynne med å si tusen takk for alle de fine kommentarene på presentasjonsvideoen og finalebildene mine, det er utrolig gøy og betyr enormt mye at så mange likte de og heier på meg! 
Jeg syntes også de andre jentene har helt fantastiske bidrag, så det blir veldig, veldig spennende å se hvem som går videre, syntes virkelig alle fortjener det! Håper selvfølgelig jeg blir en av de som går videre, men det er bare å vente å se nå! 

Foto: Daniel Millan

Nå har jeg fått enda et presseoppslag i Amta, som er lokalavisen her på Nesodden, syntes det er veldig gøy å bli fulgt opp der og at de er interesserte i å skrive om meg!

Hele intervjuet i Akershus Amtstidende kan dere lese her!

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Min presentasjonvideo
Siste innspurt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på