fbpx

Pressen kom hjem til meg

CoverfotoBlogg

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

For en stund tilbake fikk jeg besøk av Gjøvik Blad hjemme på gården i Gjøvik. Dette var et utrolig hyggelig intervju, og føler det blir mye mer intimt da man får pressen hjem til seg selv. 


I intervjuet snakket vi om konkurrsen og mine mål med konkurransen. Vi snakket også så klart om mine hjertesaker og jeg fikk vist frem at bærekraft er noe jeg implementerer i alle aspekt i livet mitt. Det er så vitkig for meg å vise de aktivitene man gjør, og ikke bare si at man bryr seg. Det er de handlinger man gjør som er viktige. Selv om det er viktig å bry seg også med tanken, er dette dessverre ikke det som gjør en forskjell i det store bildet. 

I artikkelen ble det også mange bilder, også av hvordan det er hjemme hos meg. Gården jeg bor på er utrolig flott og har en fantastisk utsikt utover Mjøsa. 

Hvis du vil lese hele atikkelen ligger den gratis ute på nett og du finner den fra lenken under.

Artikkel i Gjøvik Blad.

Ha en utrolig fin mandag videre! Coverfoto tatt av Roger Myrland!

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Beautycamp; Part 2
Finn riktig BH

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på