fbpx

Presseoppslag: 1 av 11 semifinalister

kurs

Foto: Miss Norway org/Per Martin Grambo

I går hadde jeg et intervju med en veldig hyggelig journalist fra Moss avis, og allerede i dag kom presseoppslaget på nett. Jeg hadde et intervju med de tidligere i konkurransen også, så dette ble en liten oppfølging om at jeg er kommet videre. Jeg syntes dette ble et veldig positivt oppslag, og er glad for at ting jeg sa ikke ble vridd eller vrengt på, slik som journalister ofte gjør for å lage "bedre" historier.

Det faktum at jeg er semifinalist i Miss Norway 2018, og 1 av 11 videre av over 150 er helt utrolig. Det har nok ikke sunket inn helt enda. Jeg gleder meg masse til fortsettelsen, og alt som skal skje videre.

Nedenfor ser du noen små utklipp fra artikkelen, og hele kan leses her

'

Nedenfor ser du to bilder av meg, fra catwalkkurset i Oslo den 19. Januar. Foto: Miss Norway org/Per Martin Grambo

 

Kunne du tenke deg å bli min sponsor/samarbeidspartner? Gjerne ta kontakt! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. :) 

Bedre livskvalitet med Roll Shaper
Gotta turn the world into your dance floor!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på