Råh AS, din naturlige skjønnhet

 -ny samarbedispartner-

-RåH AS-

”RÅH er en godt etablert hudpleiekjede, med 15 års erfaring, som tilbyr alt innen hud og kroppspleie samt frisør.” (hentet fra nettsiden deres https://www.raah.no/ // @raahoslo)

Hos Råh AS kan du være hvem du vil. Her handler det om å fremme den naturlige skjønnhet du har, ikke å lage nye. Det er nettopp derfor dette en kjede jeg vil fronte. For man er naturlig vakker uten å fysisk endre på seg selv. På tanke med hva som går i media for tiden, synes jeg det disse jentene står for er supert! Råh er en kjede som breer seg over hele Oslo, fra øst til vest. Du finner Råh på Fornebu, Majorstuen, Nydalen og Lørenskog.  Dette er en gjeng jeg gleder meg utrolig mye å representere.  

-Foto. privat. Deler av RÅH gjengen-   

Det vil komme mye spennende fra vårt sammarbeid, så det blir moro å oppdatere dere. Følg gjerne både @raahoslo og @leastefine på instagram for den desidert beste innsikten i dette samarbeidet. Det er nemlig der skattene ligger!

 

-Foto: privat.-

Det er fint å være natulig, men det er lov å fremmheve dine naturlige skjønnheter. Men man trenger ikke overdrive, eller gjøre det fake. 

 

Bilde av meg

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Xxxx Lea

Startsiden.no: Eirin (26) ble født som gutt – nå d...
Your Time Can Make A Change
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på