fbpx

Redd Amazonas før det er for sent

CoverfotoBlogg-15

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Visste du at siden 2000 er 8 prosent av Amazonas blitt brent, ryddet eller hogd? Dette vil si et område som er større enn Spania. Noe av dette skylder klima endringer som har ført til større og hyppigere skogbranner. Men en stor del av dette er hugging og rydding av skog for å bruke områdene til industrielt landbruk.


Norge forhandler i disse dager fram en handelsavtale med Brasil. Denne avtalen vil gå på bekostning av urfolk, dyr og plantelivet i Amazonas.

Siden Brasils regjering undergraver ordninger og institusjoner som er laget for å ivareta regnskogen. Derfor er det viktig at denne avtalen stoppes til avskoging en regnskogen er under kontroll. Så ikke enda mer dyrebar natur forsvinner. Avtalen er ikke formelt godkjent så det er enda tid til å stoppe den.

Skriv under på kampanjen her.

Amazonas har et helt unikt dyreliv og en av ti oppdagede arter på jorda fins akkurat her. Nyere forskning viser at situasjonene er langt verre en vi først har trodd. Om ikke denne trenden stopper nå vil vi miste et helt unikt økosystem og mange dyrearter står i fare for å bli utryddet før vi har oppdaget dem.

Amazonas er verdens lunger å uten dem taper vi kampen mot klimakrisen.

 

Ønsker du å bidra til å beskytte Amazonas?

Da kan du:

  1. Skrive under på greenpeace sin  underskriftskampanje for å stoppe handelsavtalen med Brasil  inntil avskogingen i Amazonas er under kontroll.
  2. Spis mindre kjøtt og fisk. Soyadyrking og kvegdrift er noen av de største grunnene til avskoging i Amazonas. Denne soyaen blir brukt i fiske og storfefôr i Norge.
  3. Støtt Greenpeace sitt arbeid for Amazonas

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Serier jeg anbefaler
Film om kroppspress og spiseforstyrrelser
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på