Semifinaleuttaket 2019

 

Hello alle sammen 

Gratulerer med kvinnedagen som var i går. Jeg vet at mange av følgerne mine har ventet spent på dette. I dag har jeg vært på fotofabrikken as for shoot hos fotografen Odd Arne Nomedal som stilte opp på kort varsel. Han tok mange fantastiske bilder av meg, utrolig flink fotograf! Jeg anbefaler ham på det sterkeste. 

Det jeg ikke visste om før jeg kom til fotostudio, og som fotografen fortalte meg litt om, vakre Elisabeth Wathne, Miss Norway 2003. Som også han pleide å ta shoot av. Altså etter 16 år fotograferer han for andre gang en skjønnhetsutøver i Miss Norway, nemlig meg. 

Jeg synes det er kjempebra at fotografen som tar bilder av meg hadde erfaring med å fotografere Miss Norway 2003. Jeg så Elisabeths foto album i fotostudioet.

Fotografen synes bildene ble så fine at det ble vanskelig for meg å velge ut som skal sendes til semifinaleuttaket. Han synes også jeg er kjempeflink til å posere. 

 

 

 

Følge meg gjerne på sosiale medier

Instagram: Belulzaydt

Facebook Belul zayd-veien til Miss Norway 2019 

Ønsker du å bli min samarbeidspartner/sponsor? ta gjerne kontakt på emai: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Tusen hjertelig takk for alle som heier på meg <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spennende uke
!HURRA FOR ALLE KVINNER!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på