fbpx

Signer mot tyrefekting

CoverfotoBlogg-30

Tyrefekting utsetter tusenvis av dyr for store lidelser hvert eneste år. Okser mishandles og tortureres fordi noen mener dette er “tradisjon” og “underholdning”. Jeg mener det er på høy tid med et forbud i hele Europa, og har nå lansert en underskriftskampanje mot tyrefekting. Er du enig i at dette må forbys? Bruk lenken under for å komme til NOAH sin underskriftkampanje.

Gå til underskriftkampanje mot tyrefekting.

Jeg synes dette ikke er noe vi mennesker fortsatt burde drive med. Forstår godt det er tradisjon, men det var tradisjon å ha slaver i mange hundrevis av år. Vet så klart at det er stor forskjell på slaveri og tyrefekting, men uansett er det viktig å tenke at vi mennesker er på en reise og vi er ikke perfekte. Ting må endre seg for at vi skal blir bedre, og for at verden skal bli et godt sted for alle. Det handler om respekt. Det er jo ikke lov med hunde-kamper lengre, så hvorfor tyrefekting?. Bli med å hjelp med å signere kampanjen. Alle kan gjøre en forskjell. 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Bilde av Iris Hartsuikker

 
 
Nytt oppslag i Haugesund Avis
liten oppdatering

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på