fbpx

Siste fotoshoot før finalen!

Foto: Ina Stenvig

Hei alle sammen! Nå er det bare noen få minutter igjen til avstemmingen stenger, og noen få timer igjen til finaledagen!

Gjennom konkurransen har jeg vært på mange fotoshoots, og blitt spurt av mange forskjellige fotografer og ulike oppdragsgivere! Jeg elsker å stå foran kamera, og det har vært utrolig gøy å være med på så mange fotoshoots!


I dag, dagen før finalen, har jeg vært på min siste fotoshoot! Jeg har vært så heldig som har fått samarbeidet med Handmadedresses og fotograf Ina Stenvig på denne fotoshooten. Bildene ble tatt på operahuset i Oslo, og vi har vært veldig heldige med været i dag. Ina er en utrolig flink fotograf som leverte noen av bildene til meg på under én time <3 Jeg utrolig fornøyd med resultatet, og gleder meg veldig til morgendagen!<3

Tusen takk til alle som har støttet meg! Klem,

Mitt beste tips til Blondiner!
Radio på sparket
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på