fbpx

Snart bobil ferie

CoverfotoBlogg-14

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Nå er det ikke lenge før Martin og jeg drar på bobilferie. Dette er den eneste ferien jeg og kjæresten skal ha i sommer, så dette har jeg gledet meg til veldig lenge. Vi skal låne bobilen til Martin sin familie på morsiden. Den er veldig fin og moderne, så det skal nok bli veldig komfortbalet. Vi har ikke helt bestemt oss for hvor vi drar, men det blir sørover. Har du noen tips til hvor vi burde dra eller hva vi burde se? Kom med det!

Vi reiser allerede i morgen etter jobb og innspilling av podkasten med Dysleksi Norge. Mye å henge fingra i om dagen, og det er akkurat slik jeg liker det. 

Gleder meg mye til dette lille Norgeseventyet og håper å dele masse flotte bilder med deg!

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Dagen i dag
hvordan alltid få bra bilder 8

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på