fbpx

Søppel aksjon i Oslo

1

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Søndag 19. junivar det enda en søppel aksjon. Dette var den andre så langt. Denne gangen var det mange flere som deltok. Det var en som plukket på Skarnes, en i Stavanger og 5 andre i Oslo, og meg. Så utrolig gøy at jeg har fått med meg så mange som vil være med å hjelp lokalt.

Flere har begynt å dele litt av hva de finner på arrangementet, så sjekk ut litt av deres fangst også. Til facebook veggen til arrangementet.

Jeg bor på Majorstua, og ville bidra rundt der jeg bor. Jeg plukket søppel i gata mi og i en park ved Marienlyst. Der er det mange barn som leker i parken eller er på minigolf. Samt er det en barnehage der. Det er viktig for meg å prøve å bidra der jeg virkelig tror det kan gjøre en forskjell. Barn er utsatte da det kommer til søppel, spesielt søppel som ser "spennende" ut eller er noe de ikke vet helt var er og blir nysgjerrige. Dette kan være farlig. Heldigvis fant jeg ikke noe som jeg anser som farlig avfall denne gange, ikke for barn i hvert fall. Dessverre var det utrolig mye ansiktsmasker å finne.Dette er noe dyr, spesielt fugler, kan få festet rundt beina og da ikke komme seg fri.

Hopp til intagram. Her kan du se litt av det jeg fant og det de andre fant. Har laget en Highlight på instagram for søppel aksjonene. 

Noe av det jeg fant var

- glassflasker (mange) pluss mange knuste i gata
- ansikstmasker
- takeaway kaffe kopper
- fastfood bokser og poser
- snus og siggaretter

Det ble to bæreposer med søppel på en time. Ikke like mye som sist, men mye til å være i et veldig lite området. Det var jo også søndag, dagen etter den store festdagen - lørdag. Så det kan være en grunn til at det var veldig mye. 

 

Meld deg på arrangementet her! Neste aksjon er 4. juli og da er jeg på plass i Stavnager sammen med PickUpTuva. 

Jeg har kommet i kontakt med en organisasjon i hjemkommunen min, for mennesker som er i en vanskelig situasjon. De vil veldig gjerne være med på denne digitale søppel aksjonen. Gleder meg til å møte disse menneskene og at vi skal kunne hjelpe lokalsamfunnet hjemme. Dette blir ikke før 2. august, men dere kjenner jo meg litt nå og jeg er veldig lag i å planlegge i god tid. Det å ha en plan er så viktig, for det skjer alltid noe, men med en plan blir som regel resultatet mer likt det du ønsker.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Beauty Camp + Bildedryss!
Hvordan alltid få bra bilder

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på