fbpx

Søppel aksjon

1

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Søndag 6.juni var første digitale søppel plukke arrangement, og så gøy å se at jeg har fått med meg så mange på å ville gjøre en innsatts i sitt lokalområdet. Dette var jo første arrangement av mange jeg skal ha igjennom sommeren, og for en super start.

Var en varm og deilig sommerdag i Gjøvik i går, og føltes deilig å være ute å gjøre noe bra for byen jeg bor i, men også verden. Som jeg også snakket om direktesendinga på Instagram og Facebook, ender som regler at vi kaster ut i naturen opp i havet eller spist av et uskyldig dyr. Gjør dette i samarbeid med kommunen og synes det er supert at jeg får kan hjelpe til det jeg bor. Spesielt da etter en liten time i går nede ved Mjøspromenaden i Gjøvik hadde jeg klart å samle sju bæreposer, en paraply og et stor bilmatte.

Noe av det jeg fant var

- glassflasker
- graviditetstester
- tennvæske
- fastfood bokser og poser
- snus og siggaretter

og mye mer rart og farlig ⚠️

Stedet jeg valgte å plukke var et strategisk valg da jeg vet at det er mange som kjører hit for å spise fastfood eller parkere for å henge med venner, eller russ. Ikke alle forsøpler, men dessverre veldig mange av de som er innom denne parkeringsplassen legger igjen litt etter seg.

Jeg er glad for at jeg kan hjelpe Gjøvik kommune med min tid og energi! Håper dette kan inspirere deg til å ta i et tak for lokalsamfunnet, gjerne bli med neste gang som er 20.juni!

Meld deg på arrangementet her!

Til alle som måtte lure, graviditetene var negative.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Den eneste idretten som kan redde liv
Slik tar du vare på huden din i sommer

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på