fbpx

Tren maksimalt med Go Fit

vf

//Annonse

Det er ingen hemmelighet at det å trene er bra for helsen vår, både den fysiske og psykiske. Det finnes utallige måter å trene på. Noen liker kanskje å løpe imens andre liker styrketrening. Riktig utstyr derimot er nøkkelen til en god treningsøkt uansett hva du trener. Jeg har nylig prøvd ut treningstøyet fra Go Fit og det sitter som et skudd. Med dette tøyet kan du trene maksimalt uten å tenke på at tightsen skal skli ned under økten. Tøyet sitter rett og slett helt perfekt på kroppen!

I tillegg til at treningstøyet fra Go Fit sitter bra på kroppen, så er det jo også utrolig fint! Hvem vil vel ikke løpe rundt i dette antrekket? Dette antrekket kan gjøre at du føler deg litt mer vel i treningsklærne, og kanskje gi motivasjonen og treningsøkten din en boost. 

Ønsker du å få maksimalt ut av treningsøkten din? Klikk deg inn på https://gofitsports.no/ for å finne ut mer! De har masse fint treningsutstyr til både kvinner og menn!

Er jeg din favoritt til å vinne Miss Norway 2018? Da setter jeg stor pris på om du stemmer meg frem som folkets favoritt 2018! Det kan du gjøre ved å sende "MISSU 3" til 1963. 20kr per stemme! Utrolig takknemlig for hver eneste stemme, og for alle som heier på meg!

Vil du eller din bedrift samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

My Fashion Tips - Tønsbergblad.
Norsk?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på