Trenger du, en bedre markedsføring for din bedrift?

 -Jeg vil hjelpe deg og din bedrift med markedsføring!- 

Hei, alle sammen! Jeg er nå semi-finalist i Miss Norway 2019, og nå er jeg på utkikk etter en oppdragsgiver! Denne oppdragsgiveren vil få en betydelig synlighet på sosiale medier, og dermed nå nye grenser.

 -Foto: Raj Fylling- 

 

Når du velger å samarbeide med meg, vil jeg gjøre en innad og utad markedsføring. Dette kan være i form av at jeg kurser bedriften i de sosiale mediene, nettopp de utrolige viktige plattformene for en kunde å nå deg ut på. I tillegg vil jeg markedsfører utad, via disse sosiale mediene. Rundt meg står det et team med krative mennesker, alt fra proffe fotografer til makeup artister. Et samarbeid med meg vil da gjelde hele denne pakken. 

Jeg har erfaring fra flere forskjellige kurs, misse skole, selvstudert i markedsføring, og jeg har grodd min egen instagram fra 700 følgere til 4000 med et stabilt besøkende tall på rundt 3000-4000 hver uke. Jeg har tidligere satt opp skole revy, og vært delaktig i markedsføringen og økonomien der, skolen gikk i pluss, og det ble satt nye rekorder av tilsøkende av neste årskull.

 

Standard innhold i perioden fra og med avtaleinngåelse:

 • 3 stk sponsede blogginnlegg her på nettsiden, som automatisk deles på vår Facebookside com/officialmissnorway. Innhold og tidspunkt avtales nærmere.
 • 3 stk sponsede innlegg på Instagramkontoen til respektive kandidat. Bilde, tekst og tidspunkter avtales nærmere.
 • Mulighet til å bruke navn og bilder av kandidat i markedsføringen på deres egne nettsider og sosiale medier. I tillegg kan kandidatene etter nærmere avtale stille opp som modell på produktvisninger o.l.

INFO HENTER FRA: https://www.missnorway.org/tjenester/onsker-du-synlighet-i-sosiale-medier.html

Dette for meg er helt standard innhold i en eventuell kontrakt. Jeg formulerer alltid egne punkter til mine avtaler, grunnet hva som vil vise seg mest hensiktsmessig for en hver bedrift. Muligheter for eks: Fotoshoots, reklame film, plakater, logo pint, kampanjer, innad og utad markedsføring, kurs, kundekvelder osv osv. Kun kreativiteten som stopper.

 

-foto: privat// med min samarbeidspartner-

Jeg ønsker det beste for deg, og din bedrift, dere skal nå drømmen. Min drøm er å ha eget markedsfører firma, derfor er deres drømmer min drøm også.

 

Medietall

 • I snitt 10.000-30.000 lesere pr. mnd. av blogginnlegg på nettstedet missnorway.org. I perioden rundt uttak til finale og selve finalen ca 40.000 lesere.
 • Kandidatene i Miss Norway når ut til over 60.000 personer i måneden via sosiale medier. Over 65 prosent er kvinner, der hovedvekten er mellom 18 og 34 år.
 • Det er i sesongen 150-200 media/presseoppslag
 • Teller vi rekkevidden på avisartikler, blogginnlegg, facebook og historier i sosiale medier, har vi mer enn 3 millioner visninger av innhold knyttet til konkurransen.
 • Vinneren av Miss Norway deltar i TV-sendt verdensfinale som når ut til flere hundre millioner seere i 180 land.
 • Instagram- 4100 følgere
 • Målgruppen jeg holder på består av gutter og jenter, rundt 12-35 år.
 • STATISTIKK SENDES DERSOM DET ER INTERESSANT

Fremdrift 2019

 • Uttak til semfinale-løp - semifinalister annonseres rundt 11. mars.
 • Uttak til finale-løp - finalister annonseres rundt 9. mai.
 • Norsk finale, juli/august.
 • Internasjonal finale, mot slutten av året. 

INFO HENTET FRA: https://www.missnorway.org/tjenester/onsker-du-synlighet-i-sosiale-medier.html

 

Måten jeg ønsker å jobbe på er at jeg tilbyr en pakke med en innholdsrik liste av punkter( aktiviteter). Disse punktene er noe vi sammen blir enige om. Jeg ønsker et beste, og via mine følger base, vil du som bedrift få en enorm synlighet, samt at jeg vil hjelpe dere innad også.  Dersom du har spørsmål, kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

-Foto: privat-

Husk å følge meg på sosiale medier! Da får du med det alt! 

Sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Youtube: 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Xxxx Lea

 

 

 

 

 

 

Intervju med Sunnhordland
Beauty with purpose: Engasjer deg i Child Care Tha...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på