fbpx

Veien frem mot finalen i Miss Norway 2018

36513700_1299926833473421_6422817012107444224_n

//Inneholder reklame

Miss Norway konkurransen starter for meg allerede i september i fjor, og aldri hadde jeg sett for meg å sitte her som finalist 10 måneder senere. Konkurransen startet med videokonferanse, hvor vi fikk innblikk i hvordan det ville være å delta i Miss Norway, og hva som skulle til for å nå langt. Under kurset snakket vi om det å være en rollemodell, hvordan skaffe sponsorer, presseoppslag og trappetrinnsystemet man må gjennom for å gå videre i Miss Norway. Dette var et utrolig lærerikt og spennende kurs, og jeg følte meg med en gang en hel del erfaringer rikere, og det var så gøy å endelig kunne starte konkurransen for fullt. Dette kurset varte 8 timer, men tiden gikk fort for vi hadde det så gøy!

Foto: Michael Karlgren (Fra den første fotoshooten jeg hadde)

Jeg har igjennom konkurransen fått 11 presseoppslag, både i avis, på tv og radio. Det har vært spennende og lærerikt å snakke med pressen, og det har gitt meg mye mer selvtillit. Intervjuet mitt på TV Østfold var nok det mest spennende, men også der jeg var mest nervøs. 

Jeg slet litt med å finne sponsorer, men lærte at jeg måtte komme meg ut og by på meg selv, og endte opp med å få to fantastiske sponsorer! Disse er Beautyclinic Moss og Svinndal gjerde og sveise service AS. På Beauty Clinic var jeg så heldig å ha en jentekveld, hvor jentene på klinikken ga oss behandlinger, samt ga råd om hudpleie. Vi var også så heldige å få goodiebags alle sammen. Svinndal gjerde og sveisefirma AS har hatt mange morsomme og ærefulle oppdrag, som blant annet prefabrikkert medaljene til X-games og metalllsoklene til gullfiskprisene. Spennende ikkesant? Kunne ikke bedt om bedre samarbeidspartnere!

Det morsomste gjennom konkurransen syntes jeg har vært å lære å gå på høye hæler. Vi har en fantastisk catwalk coach Klara, som har stålkontroll og gir supre tilbakemeldinger. Hun er flink til å lære bort, og uten henne hadde jeg virkelig ikke blitt så god som jeg har blitt. Hælene skal være minimum 12cm, noe som er en del, og derfor har jeg gjort det til en vane å gå på hæler hjemme, bare for å venne meg til det. Enten jeg skal vaske eller lage mat prøver jeg å bruke hæler. 

Jeg ble overlykkelig da jeg fant ut at jeg hadde kommet til finalen i Miss Norway 2018, og det viste jo bare at hardt arbeid lønner seg. Alle finalister deltok på en beautycamp i Oslo første lørdag i juni, og det var her de siste forbredelsene til finalen skulle gjøres! Vi gikk misseparade på karl johan, og ble stylet av det fantastiske teamet på Studio S Style! Her øvde vi også til finaleshowet, og vi var så heldige å få produkter fra Linn Nguyen permanent makeup, Fred Hamelten, Asea europe og Go Fit. Dette var alt i alt en fantastisk dag, og nedenfor kan du se hvordan vi hadde det på beaytycamp!

Når det gjelder finalekjolen, tror jeg virkelig jeg har funnet drømmekjolen. Det tok mye leting og prøving både i butikk og på nett, og til slutt fant jeg den perfekte for meg. Jeg fikk den sydd etter mine mål, slik at den sitter som et skudd. Klarer nesten ikke vente med å vise den frem!!

Jeg har gjennom konkurransen også laget en presentasjonsvideo, som jeg fikk god hjelp av Black Film AS til å lage. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet, og syntes det var morsomt å kunne lage en film som presenterte meg selv. 

Når det gjelder frivillig arbeid, har jeg jobbet med flere forskjellige veldedige organisasjoner. Jeg har blant annet gått bøssebærer for UNICEF i forbindelse med TV aksjonen, for kreftforeningens krafttak mot kreft og kirkens nødhjelps fasteaksjon. Dette er saker som har rørt noe ved meg, og som jeg absolutt har villet støtte. Pengene som ble samlet inn under tv aksjonen, gikk til UNICEFs arbeid for å kunne gi utdanning til barn som er rammet av krig og konflikt. Målet var og er å gi skolegang og håp til barn som lever under krig. Under årets krafttak mot kreft, gikk pengene til forskning og tilbud til de som har fått senskader etter kreft. For de som overlever kreften, blir livet kanskje aldri helt det samme. Reddet liv skal også reddes. Temaet for fasteaksjonen 2018 var kirkens nødhjelps arbeid med vann og sanitær i utsatte områder over hele verden. Jeg har også stått på stand for organdonasjon, og syntes det er en viktig organisasjon, fordi det er med på å redde mange liv!

Min deltagelse i Miss Norway har gått over all forventning, og jeg har kost meg så masse gjennom hele perioden. Vært på utallige kurs, fotoshoots, og lært mye om meg selv. Jeg var så heldig å få jobbe sammen med fotografen Michael Karlgren, som er så dyktig, og har lært meg masse. Nå er det to uker til finale, hvor vi endelig skal gå for det vi har jobbet for så lenge! Ord kan ikke beskrive hvor spent jeg er!

Foto: Michael Karlgren

Foto: Black Film AS

Er jeg din favoritt til å vinne Miss Norway 2018? Da kan du stemme meg frem som folkets favoritt! "MISSU 3" til 1963! 20kr per stemme! Er så takknemlig for alle som stemmer og heier på meg.

Vil du samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg har å tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Throwback
Video- en dag som skjønnhetsutøver
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på