fbpx

Velkommen til min blogg!

IMG_5135

Hei og velkommen til min Miss Norway blogg! ♥ 

Mitt navn er Oda og jeg er en av deltakerne i Miss Norway 2023!
Her kan du få et innblikk i min hverdag, lese om mine hjertesaker, følge min reise og bli kjent med mine erfaringer dette året. Mitt håp er også at jeg gjennom platformen kan inspirere og motivere deg som leser til å bli kjent med deg selv, å tørre å være ærlig med deg selv og andre om hva som er riktig og viktig for deg. Det å tørre å satse på deg selv kan være det største og skumleste, men også beste og viktigste valget du kan ta for deg selv. 

Jeg er utdannet sosionom, og har tidligere jobbet mye med mennesker. Det har alltid vært et mål for meg å kunne bidra til å bedre andre menneskers hverdag og selvfølelse. Psykologi og sosiologi er fagfelt jeg synes er utrolig spennende, og noe jeg kommer til å skrive mer om.

Nå studerer jeg film, og bruker mye av hverdagen på å produsere kortfilmer sammen med medstudentene mine. Gjennom film ønsker jeg å formidle viktige historier, og å kunne bidra til større åpenhet og ærlighet. Det å formidle viktige historier, og fremme åpenhet og ærlighet er noe jeg også ønsker å bruke min platform i Miss Universe Norway til. 

Min hjertesak handler om tilhørighet, det er utrolig hvor viktig tilhørighet er for en god psykisk helse, selvfølelse og trivsel i hverdagen. Mitt håp er derfor å kunne bidra til et samfunn med større opplevelse av tilhørighet, der en føler seg velkommen, hørt og sett, inkludert og akseptert, og der en kan være seg selv. 
Derfor vil jeg oppfordre dere til å tenke litt over hvilken tilhørighet dere opplever i hverdagen, og hvor mye det har å si for dere. Tilhørighet kan vi ha til familie, til venner og til kollegaer eller medstudenter, men også til det større samfunnet. Hva har det å si for deg hvilken rolle du opplever at du har, om du er i arbeid eller er arbeidsledig, om du deltar på aktiviteter der du føler deg inkludert, eller ekskludert. Hvordan opplever du at samfunnet oppfatter deg, og hvordan påvirker det hvordan du oppfatter deg selv?

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med dere, og til en spennende tid fremover!

♥ Oda 


Følg meg gjerne på Instagram @odaendestad 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Litt om meg ❤️
Hit må du dra når du ønsker å slappe av!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på