fbpx

Walk tall - or don´t walk at all


Foto: Knut Yrvin

Hallo i luken!
I går var vi fem misse-deltakere som møtte opp spente og ivrige i lokalet inne på Åpen Scene i Oslo. Det var duket for catwalk-kurs, med selveste Miss International Norway Camilla Ellinor Devik og Catwalk Coach Klara Szalai som trenere!

Dagen varte fra 09:45 til 18:00, men noen av oss ble igjen i 45 minutter ca, så vi kunne finpusse den siste finishen. Men vi er langt ifra klare, nå er det bare å øve, øve, øve! 

Foto: Knut Yrvin

For min del lærte jeg utrolig mye, det var jo både casual-walk, sports-walk, bikini-walk og kjole-walk som skulle inn i skallen og kroppen før vi skulle dra! 

Foto: Knut Yrvin

I tillegg til walk-stilen måtte vi jo også øve på positurer, noe som kommer godt med! Vi skal jo gjerne tenke oss litt om hvordan vi vil stå med forskjellige antrekk på. 


Foto: Knut Yrvin

Også lærte vi oss jo også forskjellige "turner", altså måter vi kan snu oss på, spinne 360 grader på og rett og slett sprite opp gåingen på. 

Dette kommer til å ta lang tid å få banket inn i kroppen, så nå skal det bare uendelig med trening til! Det er jo så utrolig gøy.

Det kommer forresten en spennende nyhet i morgen! Stay tuned:-)

Instagram: Vilde.bo

Er blod tykkere enn vann?
Øvelse gjør deg mester!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på