fbpx

Hei! Mitt navn er Nora Emilie Nakken, 23 år og kommer fra Trondheim. Under min deltakelse i Miss Norway 2021 er målet å bruke stemmen til å bidra i kampen for å fjerne tabuet rundt temaene mental helse og psykiske problemer. Gjennom plattformen Miss Norway er og gir, vil jeg benytte bloggen til å fronte og belyse dette temaet. Håper dere vil følge med på reisen! 

 

Stor klem! 

 

Om du ønsker å stemme på meg, må du gjerne sende kodeord MISSU 11 til 2401 (20kr per sms) 

Årets dommerpanel!

Kjære dere og velkommen innom her! <3

 

Den store kroningskvelden til Miss Universe Norway 2022 er i morgen. Da skal vi etter et helt fantastisk år, krone årets vinner av Miss Universe Norway 2022! Med det, ønsker vi å presentere vårt fantastiske jurypanel som vil ta den store og endelige beslutningen om hvem som vil få muligheten til å oppleve nye høyder fra og med i morgen kveld! <333

 

 

 

Jurypanelet ser etter en rekke kriterier for å velge den beste representanten. Først og fremst ses det etter en person som kan være en positiv representant for produkter, tjenester og arrangementer, både kommersielle og ikke-kommersielle oppdrag. Hun må ha et vinnende vesen med god selvtillit og selvinnsikt. En person som kan ta plass og eie denne plassen på en scene og gi av seg selv til et publikum. Flere av disse utfordringene har alle finalistene stått oppi siden start, hvor hver og en får poeng for hvilke aktiviteter de gjennomfører. Dommerne baserer derfor valgene sine på aktivitetspoeng, samt utstråling og sceneprestasjon. 

-Juryen 

 

Årets dommerpanel består av:

 

Svetlana Jouini

 

 

Svetlana Jouini har en lang bakgrunn som hår- og makup stylist. Hun har vunnet flere norske og internasjonale konkurranser, samt vært europa og verdensmester. I år blir hun Art Direktør i Intercoiffure Norway og får nok en gang muligheten til å representere Norge internasjonalt. Hun er ambassadør for Goldwell Norway og eier av sin salong Studio S.Style i tillegg til at hun holder kurs. I Norge har Svetlana blitt kåret to ganger som årets frisør, og har flere publikasjoner i norske og internasjonale hårmagasiner. I tillegg til hår og styling bransjen har hun også lang erfaring med modellbranjsen og vet hva hun ser etter.

Fred Hamelten 

 

 

Fred Hamelten er mannen bak den norske øyenbrynsrevolusjonen, som gjorde øyenbryn fra en tilleggstjeneste til en egen fag-gren i skjønnhetsbehandlinger. Han er kåret til en av verdens ti beste skjønnhetsbehandler av magasinet Costume, og er omtalt som øyenbrynsmagiker, øyenbrynsguru og øyenbrynskonge. Med sin bakgrunn har han satt et solid fotavtrykk i den norske skjønnhetsbransjen og vet godt hvor viktig et naturlig utseende skal se ut.  

 

Linn Nguyen

 

 

 

Linn Nguyen har nærmere tjue års erfaring innen skjønnhetsbransjen. I mange år har hun drevet salong, utført hudpleie og permanent makeup, samt undervist i dermatologi. Hennes siste storsatsing er nettbutikken Utseende.no som satser på K-beauty, revolusjonerende Koreansk hudpleie som på kort tid har blitt ekstremt populært i Norge. 

Utseende.no er nå blitt en av Norges største innen denne sjangeren og hun vil fortsette å stå på for at god hudpleie skal være lett tilgjengelig for alle. 

 

Kaja Caroline Kojan

 

 

Kaja Caroline Kojan vant Miss Universe Norway i 2017. Med ti års bakgrunn som vippestylist, modell og skuespiller vet hun godt hvordan bransjen fungerer, og ikke minst hva som trengs for være godt nok rustet til de internasjonale konkurransene. Som utdannet prosjektleder er hun aktiv i ulike prosjekter ved siden av sin gründer karriere i tech selskapet Yesboss - norges råeste frilansplattform. Gjennom det inneværende året har hun jobbet tett med organisasjonen og fulgt opp alle deltakerne. Kaja er også manager for de som skal representere Norge i de internasjonale konkurransene, og forberede de til avreise. I kveld er hun på utkikk etter en sterk og positiv energi som skiller seg ut fra mengden og som kan mestre utfordrende situasjoner. 

 

 

 

Aksel Jahre Mustaparta 

 

 

Har vært i frisørbransjen i 17 år, først som frisørleverandør og seneste år som gründer av barbersalonger. Han er en kreativ sjel, med mange konsepter bak seg. 

Som mannen til catwalk coach Klara, har Aksel vært en hjelpende hånd bak i kulissene til Miss Norway siden 2017, og fått et unikt innblikk i hva som kreves, for å bli en god rollemodell.

Aksel ser etter en selvsikker miss, som har den ekstra varme utstrålingen og vinner alles hjerte.
834 Hits

LED-maske fra Silkemyk

Annonse

https://www.silkemyk.no/products/ledmaske

 

Hei og velkommen innom bloggen her i dag! Tenkte å komme med en herlig anbefaling til dere om et produkt jeg har brukt i det siste. Stay tuned jenter og gutter for her kommer en liten hack som gir deg nydelig hud i ansiktet inn mot våren! <3 

 

 

 

Drømmer du om perfekt hud i ansiktet? Da er LED-masken til Silkemyk det perfekte produktet å bruke. Jeg har brukt denne masken i noen uker nå, og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Men mange har spurt meg om dette faktisk fungerer og hva dette egentlig er. Svaret på om det fungerer er helt klart JA, og tenkte å forklare dere litt nærmere i dette innlegget hva dette er for noe.

 

Vel, denne masken har noe som kalles LED-lys, og er en forkortelse for lysemitterende diode – altså en lyskilde med farget lys. Det høres kanskje komplisert ut, men kort fortalt er dette noe som er utviklet av NASA for å hjelpe astronauter med å reparere bindevev mens de var ute i verdensrommet.

 

Denne masken fungerer ved at den avgir bølgelengder av lys som lurer huden til å tro at den er skadet. På denne måten settes det i gang naturlige prosesser i hudcellene hvor huden reparerer seg selv på en naturlig måte. Dette stimulerer også collagen- og elastinproduskjonen i huden – noe som gir forbedret hud over tid. Dette er også helt ufarlig!

 

 

 

 

For min del har denne masken skapt magi for huden min. Jeg bruker jo mye ulik sminke og er ofte på farten mellom ulike shoots. Noe som ofte resulterer i dårlig rens av huden, mye sminke som kan gi kviser eller rød hud, men denne masken redder meg hver eneste gang. Pakker den alltid med meg i bagasjen, sammen med power-banken den kommer med. På denne måten kan jeg sitte med masken på meg hvor som helst, og ta en kort behandling når det skulle passe meg.

 

Anbefaler denne masken på det varmeste! Og ikke nok med det – du får nå også 10% avslag på denne masken med koden Nora10. Klikk den hjem på silkemyk.no og skap magi du også.

 

Klem! <333

 

https://www.silkemyk.no/products/ledmaske

1176 Hits

Tusen takk!

Hei dere og takk for at dere kommer innom her og leser! <3 
 
 
 
 
TUSEN TAKK til alle dere som har fulgt meg på denne reisen gjennom Miss Universe! Er nå en tredeler inn i året som regjerende Miss Norway, og har fullført Miss Universe 2021. Ikke noe av dette ville vært mulig uten alle dere som har vært med på dette eventyret! Herlighet ord kan ikke beskrive hvor takknemlig man er for hver eneste en av dere. Alle de fine ordene dere har sent, alle de fine stundene vi har hatt sammen, alle dere som har stilt opp natt og dag, alle dere som har stått ved sidelinja og heiet når man ikke har hatt troen på at det skal gå. Alle, alle dere – TUSEN HJERTELIG TAKK! ???
 
 
 
 
 
 
Mamma, min misse-mor, du har virkelig nok en gang vært en superhelt når det kommer til sinnssyke eventyr man begir seg ut på. Du har stått på og hjulpet meg med absolutt alt! Pappa som har ordnet med alt det praktiske fra varemerkeregistreringer, økonomi, AS osv, og (som alltid) har vært litt skeptisk, men heiende fra sidelinjen. Ane Mathea som har vært en super søtster og teamplayer. Vana som ordnet med verdens nydeligste og håndsydde kjole fra Georges Makaroun Og tusen takk til Georges Makaroun som lot meg skinne i deres nydelige kjole på scenen i Miss Universe. Denne kjolen er helt magisk! Niclas Patay, min gode bestevenn som har stilt med ulike låter til diverse innsendinger. Jørgen som stilte opp på dagen for å ta de offisielle konkurransebildene (og som vi nå forså vidt er nominert til pris for gjennom Pageant Planet!!) @jorlinsaker som stilte med bilder og tok imot i Asker med riggest studio og full pakke. Anders P. som har vært en god sparringspartner (som alltid) og som har stått på dag og natt og hjulpet til når jeg gråter, ler, smiler eller er drittsur. Daniel Kwan som har hjulpet til med alt fra å preppe engelsk til å spisse plattformen. Jan som har hjulpet til med The Bear Buddy og sittet timesvis sammen for å hjelpe. Daniel som har gjort en strålende jobb inn mot pressen, og Bjørn Alexander i NRK har tatt så godt imot, og ledd like mye med meg som av meg.?? Anna og Mental Helse Norge for at dere hadde troen på alt dette og The Bear Buddy, og lot meg være med på alt det dere driver med. Anna du er et helt unikt menneske og tusen takk for at universet brakte oss sammen! Marius og Pablo for å alltid være gode støttespillere og proppfulle av ideer. Hanne Virve for nydelige vipper, Miriam for nydelig hår og City Sun for sommerbrun farge året rundt. Sindre, Maria, Simon og Hannah for at dere alltid er med på galskapen og som gode støttespillere! Tusen takk til alle mine sponsorer for at dere har vært med på laget fra dag 1. og Martin som faktisk er en av grunnene til at man turte å bli med på hele denne karusellen. Og hele Miss Norway Organisasjonen som har gitt denne muligheten! Og Klara og Kaja for super hjelp med catwalktrening og coaching. Og Knut, Bjørn og Nisse for god støtte hele vegen. Tusen takk til Israel sin ambassadør i Norge for god hjelp rundt reise. Og Sara som var verdens beste roomie under konkurransen????
 
 
Tusen takk til alle dere som har sent meldinger og heiet! Dere er fantastiske!
Dette eventyret har åpnet flere dører enn hva 14 år gamle Nora hadde drømt om å kunne nærme seg dørhåndtaket på. 
 
 
Om du som leser dette har vært på tanken med å melde deg på denne konkurransen ville jeg virkelig anbefalt det Du får nye venner for livet, oppleve man noe ellers ikke ville gjort og mye mye mer. <3 
 
 
GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN! Spis masse kaker og nyt dagen med de du er glade i.
 
 
 
861 Hits

Silkemyk hud uten hårvekst!

Hei og velkommen innom bloggen her i dag! Tenkte å komme med en herlig anbefaling til dere om et produkt jeg har brukt i det siste. Stay tuned jenter og gutter for her kommer en liten hack man kan bruke for å bli kvitt håret for godt! <3 

 

Annonse 

https://www.silkemyk.no/products/ipl 

 

Drømmer du om silkemyk hud uten uønsket hårvekst? Da er IPL hårfjerneren til Silkemyk det perfekte produktet. Jeg har brukt dette produktet i noen uker nå, og er superfornøyd med resultatene! Man blir kvitt uønsket hårvekst og slipper alle smerter som man ellers får med voksing eller andre behandlinger. Og det beste av alt – hårene kommer ikke tilbake. Elsker også at Silkemyk kan brukes hjemmefra, og tar kun 30 minutter. Jeg bruker den bare én gang i uken, og merket resultater allerede etter 3-4 behandlinger. Etter 12 uker er hårene så og si helt borte, og man slipper å stresse med hårstusser. Etter det trenger man kun en behandling annenhver måned for å holde hårene helt vekk.

 

Produktet brukes på en kjempeenkel måte, hvor du enkelt barberer området du ønsker å behandle, før du plasserer enheten på området. Etter det trykker man på knappen, og et lysglimt blitser mot huden. Så er det bare å gjenta dette på områdene du ønsker å stanse hårveksten. Produktet er også helt trykt å bruke, og er basert på den samme teknologien som profesjonelle salonger benytter seg av. Produktet er også utviklet i samarbeid med ledende dermatologer.

 

Elsker dette produktet, og er superfornøyd med resultatene det gir. Silkemyk har også 90 dagers fornøydgaranti hvor du kan prøve produktet uten noen risiko. Men jeg kan garantere deg at du kommer til å elske det du også, og resultatene det gir.

 

Så, i dag blir det en fin og rolig kveld på meg. Planen er å ha hjemmespa her nå. Tror vi alle trenger en slik dag av og til. Så, anbefaler alle å ha noen slike stunder for seg selv. Sett på noe god musikk, planlegg hva du skal gjøre. 

 

Du kan også bruke rabattkoden «Nora10» for ekstra rabatt på din egen Silkemyk.

 

Sjekk ut siden deres på linken under<3

https://www.silkemyk.no/products/ipl

863 Hits

Vi reiser i morgen

Hei dere!

 

Nå er det ikke lenge igjen til finalen og tiden må brukes godt. Det har jo gått i hundre de siste ukene med mye resing, presse, møter og mer, så i dag ble dagen brukt til å fikse litt på vipper og hår til finalen. Vi reiser nedover i morgen tidlig, så alt må være klart i kveld. Planen er å pakke det siste som skal med på tur, i natt.

 

Var innom flinkeste Hanne fra Vippefin og beauty hvor hun fikset vippene mine. Vi la en helt ny look denne gangen, så det ble egentlig veldig uvant. Vi begge var enige om å ha litt kortere og mindre vipper til finalen, sammenlignet med hvordan man har de til vanlig.  

 

Også fikk vi ordnet håret til finalen. Jeg har bestandig hatt ombre eller mye spill i håret. Så og si så lenge jeg kan huske har det vært sånn. Så i dag ble det å stripe etterveksten og heller ha én farge på hele håret. Eller, det er fremdeles mye spill i det, men ikke på samme måte som før. Uvant, men liker det godt slik også!

 

 

Så, i morgen tidlig reiser vi til Oslo. Hele familien blir med, pluss kjoledesigneren min og ei venninne av henne. Blir supert å ha med alle på finalen!! De har jo vært med på hele reisen, så elsker tanken på at de skal være med dit!

 

 

I dag fikk jeg også en veldig morsom telefon fra ei venninne som er på Røros. Hun ringte meg og fortalte at ukas bilde i rørosavisen der oppe er et bilde av meg, og en tekst som beskriver hva vi gjorde da vi var på Røros. Herlighet så moro! Vi tok masse fine bilder da vi var der, og hadde hele 6 intervjuer med pressen. Men kjente jeg ble litt sånn «wow» av at de valgte å dele vårt bilde som ukens bilde. 

 

 

Håper dere vil være med på reisen de siste dagene! Klem!

905 Hits

Reisen

Hei, tenkte å skrive et litt lengre og mer personlig innlegg i dag. Om hvorfor jeg nå for tredje gang deltar i missekonkurranser, og hva dette egentlig har betydd for meg gjennom årene. Deler av dette innlegget har vært publisert tidligere, men tenkte å dele det en gang til, da vi er så nære finalen <3 

 

 

Drømmen startet da man var liten. Husker man sto med toalettpapir over skulderen og drømte seg bort i misseverdenen. Hvor stort det var! Herlighet hva følte de på når de gikk på scenen der? Det måtte jo være helt magisk! Så flinke de er! Modelldrømmen kom også raskt, og jeg forsto at noe i denne retningen er noe jeg virkelig skal jobbe for å oppleve i livet.

 

14 år fikk man sin første kontrakt med et modellbyrå, og jeg husker denne dagen som om det var i går. Planen var å dra tidligere fra skolen for å signere, helt i hundre og så lykkelig over å ha fått min første kontrakt. Uventet nok tok kontaktlæreren min meg til siden og spurte om dette var en god ide. Jeg kunne ikke forstå hvordan dette ikke kunne være en god idé ...? Hun fortalte ikke mye, men nevnte noe om at bransjen kan være tøff, og man må tørre å si hva man mener.

 

Møtet med bransjen ble utrolig fin med mye støtte fra alle rundt. Jeg elsket det. Alt med det! Men senere skulle man forstå at man ikke kunne bruke stemmen sin på noen som helst måte i bransjen. 16 år. Det var da jeg virkelig fikk opp øynene for missekonkurranser igjen. Man forsto at dette er jo så mye mer enn å være foran kamera eller på catwalken. Jeg var nesten overasket over hvor mye fokus konkurransene hadde på å lytte til jentene og skape gode rollemodeller. Stemmen, hva de gjorde og kampsakene deres var så i fokus. Dette var jo alt jeg elsket og hadde savnet i en og samme pakke. Jeg kunne ikke vente med å bli 17 år slik at man kunne delta for første gang. Supersjenert, men allikevel så lyst til å snakke om det man brenner for og det som er viktig for deg. Året jeg ble 18 sto jeg i finalen av Miss Norway. En drøm i seg selv, og reisen hadde lært meg mye. Utviklingen hadde vært stor til tross for en utrolig sjenert Nora som gikk over walken. Jeg elsket det, og bestemte meg allerede da at jeg måtte gjøre dette en gang til! Men det måtte bli noen år senere, slik at man hadde vokst litt og var mer klar for å møte alt som ventet.

 

Planen var å delta igjen i enten 2020 eller 2021. Da 2019 nærmet seg slutten og søknadsprosessen for 2020 var i gang hadde jeg blitt altfor tynn. Dette året innså jeg selv at ikke ble det riktige året for meg. I slutten av 2020 fikk man plutselig en ny og helt uventet mulighet. Å representere Norge i Miss Earth 2020! Hva i alle dager, hva skjedde nå? Dette året kunne man jo ikke reise så alt ble over nettet, så et stort team fra både Norge og utlandet ble med på laget. Og vipps så var i gang med produksjon av videoer, trening, design av antrekk, sponsorer, presse og alt som hører med. Denne reisen var jo helt fantastisk og man lærte så mye, stiftet mange nye vennskap og skapte en opplevelse for livet! Selv om alle satt i hver sine land, gikk man på en måte inn i en boble med alle jentene og ble der gjennom hele konkurransen. <3 Haha, og ja, det å jobbe med nerver fikk man i alle fall kjent på. For tro meg, de kom som bare det når man skulle på livesendingene og i alle fall når man skulle svare på ulike spørsmål. En utrolig opplevelse! <3

 

 

Da året 2021 var i gang, og man fikk mailen om at man var tatt ut til første runde i Miss Norway jublet jeg. Starten ble noe treg for min del, da ulike samarbeid i forbindelse med Miss Earth måtte avsluttes før man gikk i gang med denne konkurransen. Så med en del tapt tid var det bare å sette opp farta og kjøre på når man var i gang. Og herlighet, reisen har vært over all forventning i år. Flere som var med på laget i Miss Earth har blitt med videre, noe jeg er evig takknemlig for! Alt fra kamerateam, sponsorer til støttespillere. Dere vet hvor stor pris jeg setter på dere! <3 Og flere nye har kommet med på laget i år. Tusen takk alle dere også! Under Miss Norway i år, har vi blant annet reist til Oslo, Bodø, Lom og rundt om utenfor Trondheim, og ikke minst møtt enormt mye fantastiske folk som har hjulpet oss med alt fra transport, løfting, båt, bilder og mer til. Opplevd mye, ledd mye og gjort mye fint sammen.

 

Reisen gjennom alle disse konkurransene har nok vært med og formet meg til den jeg er i dag. Dyttet meg ut av konformt-sonen, lært meg å prøve og feile, fått meg til å tørre å tro på meg selv og fjernet mye av den sjenerte siden min. Det handler om å ikke gi seg og gjøre sitt beste. Om man ikke lykkes først gang, eller andre gang, da er det bare å prøve igjen. Og dere, det viktigste av alt – det er så innmari viktig å nyte reisen på veien til målet! For husk at det er en så stor del av selve målet! <3 

 

Man kan jo telle timer nå til finalen av Miss Norway 2021 <3 Gleder meg og er superspent på dette! Også må jeg benytte anledningen til å si tuuusen takk til alle som har vært med på reisen i år! Alle som har stemt, alle som har heiet og motivert på veien, sponsorer, familie, venner, mormor, bestefar - ja i bunn og grunn alle dere som har tatt del i denne reisen! Dette har vært helt fantastiske! 

1797 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på