fbpx

 

Velkommen til min blogg! 


Mitt navn er Romée Dahlen,

jeg er 19 år gammel og bor i Trondheim.

Jeg endte opp som 1RU i årets Miss Norway finale, og ble kåret til Miss International Norway 2022!

Det betyr at jeg i desember skal representere Norge i Japan! Er ikke det utrolig stas?!!

Meld deg på Miss Norway, du kommer ikke til å angre! Du kan lese alle mine blogginnlegg som jeg har lagt ut gjennom konkurransen <3

Klem,

Romée

Miss International Norway 2022


Ønsker du å samarbeide med meg? Det er mulig! Ikke nøl med å ta kontakt:

romeedahlen@gmail.com

Instagram

Facebook

Min kjolesponsor

Foto: Ina Stenvig

Hei jenter!

Mitt navn er Romée Dahlen,

Som de fleste av dere kanskje vet, endte jeg opp som 1RU i fjorårets Miss Norway finale, og ble kåret til Miss International Norway 2022!

Foto: Brorrobin/Tanifilms

 


KJOLESPONSOR

Både til finalen av Miss Norway 2022 og Miss International 2022 ønsket jeg å få tak i noen vakre aftenkjoler og cocktailkjoler. Ettersom jeg har en særegen stil, ønsket jeg at kjolene skulle være spesielle, og skille seg ut! Siden jeg meldte meg på Miss Norway drømte jeg om å få en kjolesponsor med ekstravagante kjoler, noe som jeg endte opp med å få!

Jeg ønsker å fortelle dere litt om min flotte kjolesponsor, vise noen bilder, og hvorfor det er fint å jobbe med sponsoroppdrag i konkurransen! Bli kjent med samarbeidspartneren min, Handmadedresses 


HANDMADEDRESSES

Som liten elsket jeg allerede å bruke kjoler. Jeg synes at det er noe magisk med vakre kjoler, og hvert fall når de er håndlaget! Hos min sponsor Handmadedresses blir hver eneste kjole skreddersydd etter dine mål, ønsker og behov! På den måten får du en unik kjole som passer perfekt, og som lever opp til alle dine forventninger!


VÅRT SAMARBEID

Samarbeidet med Handmadedresses startet i mars ifjor, da vi ble kjent over sosiale medier! Jeg mottok en hyggelig melding fra Handmadedresses og ble meget interessert i et samarbeid med denne flotte kjolebutikken♥ Gjennom 2022 har vi samarbeidet på både sosiale medier, Miss Norway 2022, Miss International 2022 og diverse fotoshoots!

Jeg synes personlig at det har vært utrolig stas å få prøve mange ulike kjoler som jeg ikke visste man kunne få i Norge! Kvaliteten til Handmadedresses er skyhøy, og kan absolutt ikke sammenlignes med andre kjoleforhandlere i Norge. Jeg er utrolig takknemlig for samarbeidet med Handmadedresses, og kunne ikke ønsket meg en bedre sponsor!


MISS NORWAY FINALE COCKTAILKJOLE

Her ser man den fantastiske cocktailkjolen fra Handmadedresses som jeg brukte på Miss Norway 2022 finalen! Jeg elsket sølvfargen på kjolen, og følte meg uten tvil som en superstjerne på scenen!

Foto: brorrobin/tanifilms

 


MISS NORWAY FINALE AFTENKJOLE

Jeg ELSKET aftenkjolen min fra Handmadedresses som jeg hadde på meg på Miss Norway finalen! Det var kjærlighet ved første blikk da jeg så denne kjolen hos Handmadedresses! Den var altså sååå vakker!

Alle bildene er tatt av brorrobin/tanifilms


MISS INTERNATIONAL 2022

En liten stund etter Miss Norway finalen ble jeg kåret til Miss International Norway 2022! I slutten av november dro jeg til Tokyo i Japan for representere Norge, og fikk mange fine opplevelser og venner! Ettersom jeg var i Japan i 2 uker, deltok jeg på mange diverse aktiviteter som ble organisert av Miss International organisasjonen. Til noen av disse aktivitetene trengte man å ha på seg en fin kjole, og jeg var så heldig som fikk låne flotte kjoler fra Handmadedresses!


 MISS INTERNATIONAL FINALE

Ettersom jeg fikk utrolig mange flotte tilbakemeldinger på aftenkjolen jeg brukte i Miss Norway finalen, ønsket jeg også å stråle i en aftenkjole fra Handmadedresses på Miss International finalen!

 


NATIONAL COSTUME

Etter mange dager med idémyldring kom jeg frem til at jeg ønsket å ha Elsa fra Frozen som min national costume, ettersom filmen er basert på Norge! Også denne magiske kjolen fikk jeg låne fra Handmadedresses!

Foto: Portraits by g trondheim & Missosology


NOEN BILDER FRA FOTOSHOOTS MED HANDMADEDRESSES


HVORFOR ER SPONSORER VIKTIG?

Som dere ser så har jeg vært utrolig heldig som har fått samarbeidet med en flott sponsor som Handmadedresses. Gjennom Miss Norway 2022 året har jeg samarbeidet med Handmadedresses på både sosiale medier, Miss Norway finalen, Miss International finalen og på mange fotoshoots. Jeg har fått en fin opplevelse av hvordan det er å jobbe med markedsføring for sponsorer, og fått utviklet meg på dette området. Når man reiser til en internasjonal skjønnhetskonkurranse handler aktivitetene mye om sponsorer og sponsorarbeid. Miss Norway gir DEG muligheten til å forbedrede deg på dette! Slik at du har erfaring når du skal konkurrere mot jenter fra HELE verdenen!

Og uten samarbeidet med Handmadedresses hadde jeg ikke fått den samme opplevelsen som jeg nå fikk i Miss International!

- Romée 

Gjerne følg meg på Instagram @romeedahlen, og du kan alltid ta kontakt med meg hvis det er noe du lurer på!♥


KONTAKT INFORMASJON HANDMADEDRESSES

Adresse: Mastemyr Bedriftssenter - Lienga 6, 1414 Trollåsen
Epost : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Telefonnummer: +47 469 31 980
Facebook: https://www.facebook.com/handmadedresses.net 
Nettside: https://handemadedresses.net 
Instagram: https://www.instagram.com/handmadedressesxs/ 
557 Hits

MISS INTERNATIONAL NORWAY 2022

Foto: Ina Stenvig Foto: Ina Stenvig

MISS INTERNATIONAL NORWAY 2022

Mitt navn er Romée Dahlen,

jeg er 19 år gammel, bor i Trondheim og studerer på NTNU. Jeg ELSKER missekonkurranser, og føler meg kjempeheldig som fikk være finalist i årets konkurranse, Miss Norway 2022.

Foto: Ina Stenvig

Jeg er utrolig stolt av meg selv som endte opp som 1RU i årets fantastiske Miss Norway finale. Det var en kjempehyggelig kveld og ikke minst supergod stemning<3 Litt senere ble jeg kåret til Miss International Norway 2022! Og jeg er sååå glad! Miss Norway har vært en fantastisk opplevelse, og jeg har lært utrolig mye. 

Foto: Brorrobin/Tanifilms

Nå som jeg er Miss International Norway 2022 betyr det at jeg i desember skal representere Norge i Japan! Er ikke det utrolig stas?!! Hver dag lærer jeg mer og mer om meg selv, missekonkurranser og mine mål. Miss Norway har bidratt til denne veksten, og det er jeg veldig takknemlig for. 

Foto: Ina Stenvig

HVA SKJER NÅ?

Etter Miss International annonserte at jeg skal representere Norge i Japan, har jeg fått veldig mange positive tilbakemeldinger og fans som heier på meg. Målet mitt er å vinne Miss International 2022, og all den positiviteten gir meg mye motivasjon til å nå dette målet<3 I slutten av november reiser jeg til Japan, og jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med de andre jentene og den japanske kulturen. Frem til det øver jeg mye på høye hæler hjemme, hvordan man holder en god tale og intervju spørsmål! Jeg ønsker å være godt forberedt til jeg reiser, slik at jeg kommer nærmere målet mitt<3 Videre ønsker jeg også å fortsette med frivillig arbeid<3

Foto: Ina Stenvig

Synes du at dette virker gøy og interessant? Meld deg på Miss Norway! Du kommer ikke til å angre! Du kan lese alle mine blogginnlegg som jeg har lagt ut gjennom konkurransen <3

Klem,

Romée

Miss International Norway 2022

1021 Hits

Hvorfor er noen som har størrelse 36 penere eller bedre enn noen som har størrelse 42?

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

Hvorfor er det slik at det er så viktig for oss hva slags kroppsfasong eller klesstørrelse vi har?  Hvem er det som forteller oss hva som er rett eller galt? Hvorfor er noen som har størrelse 36 penere eller bedre enn noen som har størrelse 42?  

Disse spørsmålene tenker jeg ofte på, fordi det er så urettferdig. Det er ikke slik at noen er bedre eller penere bare fordi han eller hun har den kroppsformen som fremstilles som «perfekt» i dagens samfunn. Vi er alle mennesker, vi har alle en kropp som vi må være stolte av, og ikke minst være takknemlige for det kroppen vår gjør for oss!

Kanskje du lurer på hvorfor jeg bryr meg så mye om kroppspositivitet? Det er fordi det er altfor mye kroppspress ute i verdenen, og jeg tror at når du føler deg trygg i kroppen din så vil du føle deg så mye bedre enn når du sammenligner deg selv med en kropp som er urealistisk. 

Tusen takk Miss Norway, for at alle er velkommen til å delta i konkurransen, uansett kroppsfasong og klesstørrelse ❤️

EVERY BODY IS BEAUTIFUL

 

 

831 Hits

Utenlandske fans og journalister viser stor intresse

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

De siste dagen har vært svært travle! Jeg tok fly fra Værnes til Gardemoen på tirsdag ettermiddag, og har hentet det siste jeg trenger til finalen på Bjørkelangen.

Nå som det bare er 2 dager igjen til finalen har jeg fått en del forespørsler fra utenlandske journalister! Forespørslene kommer blant annet fra Nederland, Tyskland, USA og Colombia! I går takka jeg ja til et sommerprogram på en av de største radiokanalene i Nederland, RTV. Det var kjempehyggelig å delta, og min favorittsang ble spilt før intervjuet! Du kan høre på intervjuet HER !

Fortsett lesing
789 Hits

Én ting har overrasket det lokale missehåpet i prosessen med konkurransen - Presseoppslag Indre Akershusblad

Indre Akershusblad

Sommertid Trondheim

I dag våkna jeg litt senere enn vanlig ettersom jeg var på Sommertid Trondheim i går. Jeg var ganske sliten etter å ha stått i mange timer, men det var absolutt verdt det for å få med seg Justin Bieber konserten!

Presseoppslag!

Da jeg sto opp og sjekka telefonen dukket det opp en e-post fra Indre Akerhusblad! Nå som det bare er noen få dager igjen til finalen, stilte Indre Akerhusblad meg noen spørsmål om hva jeg har lært dette året og hvordan jeg har forberedt meg! De stilte også noen andre spørsmål som du kan lese om i oppslaget!

Det er alltid hyggelig å bli intervjuet av lokalavisen på Bjørkelangen, og jeg er meget takknemlig for dette oppslaget! 

Du kan også lese oppslaget her: https://www.indre.no/sommerferien-rok-til-fordel-for-drommen-vi-har-jobbet-beinhardt-for-dette/s/5-25-449645 

"Missefinalen nærmer seg for Romée Dahlen (18). Én ting har overrasket det lokale missehåpet i prosessen med konkurransen"

 

Takk for at du tok deg tiden til lese innlegget mitt, ha en fin kveld videre<3

DU KAN FORTSATT STEMME PÅ MEG!

Jeg synes at det er på tide å endre det perfekte bildet til det virkelige bildet! Jeg ønsker å være et sunt og fornuftig forbilde. Jeg vil være den influenceren som påvirker ungdommen på en positiv måte, og Miss Norway har gitt meg muligheten til dette! 

Om du ønsker å stemme på meg i Miss Norway 2022, kan du sende MISSU 7 til 2401 på SMS! Jeg er veldig takknemlig for hver éneste stemme som kommer inn, og det betyr veldig mye. En stemme koster 20kr, og det er mulig å stemme flere ganger!

Om du har lyst til å samarbeide med meg eller kjenner noen, ikke nøl med å ta kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner meg også på sosiale medier!

Facebook: https://www.facebook.com/romeedahlenveientilmissnorway2022/

Instagram: https://www.instagram.com/romeedahlen/

 

543 Hits

Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort

Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort

I dag er det utrolig mange som ikke har noen å snakke med. Det er viktig at hverdagen til hvem som helst inneholder litt hyggelig hverdagssnakk. Noen som føler seg ensom kan ofte føle seg nedprioritert, eller oppleve at ingen har tid til dem. Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort. Avstand fra andre mennesker kommer da som regel snikende.

Hverdagssamtalene er svært viktige for å unngå at noen opplever å ikke bli sett. Når man har noen å snakke med vil også avstanden fra andre mennesker bli mindre, og gjøre det lettere å kommunisere med andre. Det er derfor utrolig viktig at hver eneste dag inneholder både små og store dagligdagse samtaler.


Jeg har fått muligheten til å stille opp som samtalepartner og besøksvenn for noen som virkelig trengte å snakke med noen. Personen som jeg snakket med var en eldre mann som har kjent på ensomhet i i flere år. Han hadde mye å snakke om, og det rørte meg å se hvor glad han ble for å endelig kunne snakke med noen! Noe så lite som bety enormt mye for noen andre, og jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å lyse opp dagen til noen. Det betyr veldig mye for meg at han ble så glad. 

Jeg var også utrolig heldig som fikk Napoleonskake av han, og Napoleonskake var uten tvil hans favoritt!

Som frivillig kan man gjøre en viktig innsats for felleskapet! Og jeg anbefaler alle å prøve å være besøksvenn! Det er ikke bare utrolig koselig, men det betyr også mye for den du besøker <3

588 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på