fbpx

 

Velkommen til min blogg! 


Mitt navn er Romée Dahlen,

jeg er 19 år gammel og bor i Trondheim.

Jeg endte opp som 1RU i årets Miss Norway finale, og ble kåret til Miss International Norway 2022!

Det betyr at jeg i desember skal representere Norge i Japan! Er ikke det utrolig stas?!!

Meld deg på Miss Norway, du kommer ikke til å angre! Du...

 

Velkommen til min blogg! 


Mitt navn er Romée Dahlen,

jeg er 19 år gammel og bor i Trondheim.

Jeg endte opp som 1RU i årets Miss Norway finale, og ble kåret til Miss International Norway 2022!

Det betyr at jeg i desember skal representere Norge i Japan! Er ikke det utrolig stas?!!

Meld deg på Miss Norway, du kommer ikke til å angre! Du kan lese alle mine blogginnlegg som jeg har lagt ut gjennom konkurransen <3

Klem,

Romée

Miss International Norway 2022


Ønsker du å samarbeide med meg? Det er mulig! Ikke nøl med å ta kontakt:

romeedahlen@gmail.com

Instagram

Facebook

More

MISS INTERNATIONAL NORWAY 2022

Foto: Ina Stenvig Foto: Ina Stenvig

MISS INTERNATIONAL NORWAY 2022

Mitt navn er Romée Dahlen,

jeg er 19 år gammel, bor i Trondheim og studerer på NTNU. Jeg ELSKER missekonkurranser, og føler meg kjempeheldig som fikk være finalist i årets konkurranse, Miss Norway 2022.

Foto: Ina Stenvig

Jeg er utrolig stolt av meg selv som endte opp som 1RU i årets fantastiske Miss Norway finale. Det var en kjempehyggelig kveld og ikke minst supergod stemning<3 Litt senere ble jeg kåret til Miss International Norway 2022! Og jeg er sååå glad! Miss Norway har vært en fantastisk opplevelse, og jeg har lært utrolig mye. 

Foto: Brorrobin/Tanifilms

Nå som jeg er Miss International Norway 2022 betyr det at jeg i desember skal representere Norge i Japan! Er ikke det utrolig stas?!! Hver dag lærer jeg mer og mer om meg selv, missekonkurranser og mine mål. Miss Norway har bidratt til denne veksten, og det er jeg veldig takknemlig for. 

Foto: Ina Stenvig

HVA SKJER NÅ?

Etter Miss International annonserte at jeg skal representere Norge i Japan, har jeg fått veldig mange positive tilbakemeldinger og fans som heier på meg. Målet mitt er å vinne Miss International 2022, og all den positiviteten gir meg mye motivasjon til å nå dette målet<3 I slutten av november reiser jeg til Japan, og jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med de andre jentene og den japanske kulturen. Frem til det øver jeg mye på høye hæler hjemme, hvordan man holder en god tale og intervju spørsmål! Jeg ønsker å være godt forberedt til jeg reiser, slik at jeg kommer nærmere målet mitt<3 Videre ønsker jeg også å fortsette med frivillig arbeid<3

Foto: Ina Stenvig

Synes du at dette virker gøy og interessant? Meld deg på Miss Norway! Du kommer ikke til å angre! Du kan lese alle mine blogginnlegg som jeg har lagt ut gjennom konkurransen <3

Klem,

Romée

Miss International Norway 2022

  434 Hits
434 Hits

Siste fotoshoot før finalen!

Foto: Ina Stenvig

Hei alle sammen! Nå er det bare noen få minutter igjen til avstemmingen stenger, og noen få timer igjen til finaledagen!

Gjennom konkurransen har jeg vært på mange fotoshoots, og blitt spurt av mange forskjellige fotografer og ulike oppdragsgivere! Jeg elsker å stå foran kamera, og det har vært utrolig gøy å være med på så mange fotoshoots!


I dag, dagen før finalen, har jeg vært på min siste fotoshoot! Jeg har vært så heldig som har fått samarbeidet med Handmadedresses og fotograf Ina Stenvig på denne fotoshooten. Bildene ble tatt på operahuset i Oslo, og vi har vært veldig heldige med været i dag. Ina er en utrolig flink fotograf som leverte noen av bildene til meg på under én time <3 Jeg utrolig fornøyd med resultatet, og gleder meg veldig til morgendagen!<3

Tusen takk til alle som har støttet meg! Klem,

  564 Hits
564 Hits

Hvorfor er noen som har størrelse 36 penere eller bedre enn noen som har størrelse 42?

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

Hvorfor er det slik at det er så viktig for oss hva slags kroppsfasong eller klesstørrelse vi har?  Hvem er det som forteller oss hva som er rett eller galt? Hvorfor er noen som har størrelse 36 penere eller bedre enn noen som har størrelse 42?  

Disse spørsmålene tenker jeg ofte på, fordi det er så urettferdig. Det er ikke slik at noen er bedre eller penere bare fordi han eller hun har den kroppsformen som fremstilles som «perfekt» i dagens samfunn. Vi er alle mennesker, vi har alle en kropp som vi må være stolte av, og ikke minst være takknemlige for det kroppen vår gjør for oss!

Kanskje du lurer på hvorfor jeg bryr meg så mye om kroppspositivitet? Det er fordi det er altfor mye kroppspress ute i verdenen, og jeg tror at når du føler deg trygg i kroppen din så vil du føle deg så mye bedre enn når du sammenligner deg selv med en kropp som er urealistisk. 

Tusen takk Miss Norway, for at alle er velkommen til å delta i konkurransen, uansett kroppsfasong og klesstørrelse ❤️

EVERY BODY IS BEAUTIFUL

 

 

  415 Hits
415 Hits

Utenlandske fans og journalister viser stor intresse

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

De siste dagen har vært svært travle! Jeg tok fly fra Værnes til Gardemoen på tirsdag ettermiddag, og har hentet det siste jeg trenger til finalen på Bjørkelangen.

Nå som det bare er 2 dager igjen til finalen har jeg fått en del forespørsler fra utenlandske journalister! Forespørslene kommer blant annet fra Nederland, Tyskland, USA og Colombia! I går takka jeg ja til et sommerprogram på en av de største radiokanalene i Nederland, RTV. Det var kjempehyggelig å delta, og min favorittsang ble spilt før intervjuet! Du kan høre på intervjuet HER !

Fortsett lesing
  354 Hits
354 Hits

Én ting har overrasket det lokale missehåpet i prosessen med konkurransen - Presseoppslag Indre Akershusblad

Indre Akershusblad

Sommertid Trondheim

I dag våkna jeg litt senere enn vanlig ettersom jeg var på Sommertid Trondheim i går. Jeg var ganske sliten etter å ha stått i mange timer, men det var absolutt verdt det for å få med seg Justin Bieber konserten!

Presseoppslag!

Da jeg sto opp og sjekka telefonen dukket det opp en e-post fra Indre Akerhusblad! Nå som det bare er noen få dager igjen til finalen, stilte Indre Akerhusblad meg noen spørsmål om hva jeg har lært dette året og hvordan jeg har forberedt meg! De stilte også noen andre spørsmål som du kan lese om i oppslaget!

Det er alltid hyggelig å bli intervjuet av lokalavisen på Bjørkelangen, og jeg er meget takknemlig for dette oppslaget! 

Du kan også lese oppslaget her: https://www.indre.no/sommerferien-rok-til-fordel-for-drommen-vi-har-jobbet-beinhardt-for-dette/s/5-25-449645 

"Missefinalen nærmer seg for Romée Dahlen (18). Én ting har overrasket det lokale missehåpet i prosessen med konkurransen"

 

Takk for at du tok deg tiden til lese innlegget mitt, ha en fin kveld videre<3

DU KAN FORTSATT STEMME PÅ MEG!

Jeg synes at det er på tide å endre det perfekte bildet til det virkelige bildet! Jeg ønsker å være et sunt og fornuftig forbilde. Jeg vil være den influenceren som påvirker ungdommen på en positiv måte, og Miss Norway har gitt meg muligheten til dette! 

Om du ønsker å stemme på meg i Miss Norway 2022, kan du sende MISSU 7 til 2401 på SMS! Jeg er veldig takknemlig for hver éneste stemme som kommer inn, og det betyr veldig mye. En stemme koster 20kr, og det er mulig å stemme flere ganger!

Om du har lyst til å samarbeide med meg eller kjenner noen, ikke nøl med å ta kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du finner meg også på sosiale medier!

Facebook: https://www.facebook.com/romeedahlenveientilmissnorway2022/

Instagram: https://www.instagram.com/romeedahlen/

 

  224 Hits
224 Hits

Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort

Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort

I dag er det utrolig mange som ikke har noen å snakke med. Det er viktig at hverdagen til hvem som helst inneholder litt hyggelig hverdagssnakk. Noen som føler seg ensom kan ofte føle seg nedprioritert, eller oppleve at ingen har tid til dem. Etter en liten stund blir savnet etter en god samtale stort. Avstand fra andre mennesker kommer da som regel snikende.

Hverdagssamtalene er svært viktige for å unngå at noen opplever å ikke bli sett. Når man har noen å snakke med vil også avstanden fra andre mennesker bli mindre, og gjøre det lettere å kommunisere med andre. Det er derfor utrolig viktig at hver eneste dag inneholder både små og store dagligdagse samtaler.


Jeg har fått muligheten til å stille opp som samtalepartner og besøksvenn for noen som virkelig trengte å snakke med noen. Personen som jeg snakket med var en eldre mann som har kjent på ensomhet i i flere år. Han hadde mye å snakke om, og det rørte meg å se hvor glad han ble for å endelig kunne snakke med noen! Noe så lite som bety enormt mye for noen andre, og jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å lyse opp dagen til noen. Det betyr veldig mye for meg at han ble så glad. 

Jeg var også utrolig heldig som fikk Napoleonskake av han, og Napoleonskake var uten tvil hans favoritt!

Som frivillig kan man gjøre en viktig innsats for felleskapet! Og jeg anbefaler alle å prøve å være besøksvenn! Det er ikke bare utrolig koselig, men det betyr også mye for den du besøker <3

  244 Hits
244 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på