fbpx

MIN HUDPLEIE-RUTINE

Sponset innlegg

Jeg elsker å gi pleie til huden min, og det er noe jeg er helt avhengig av for å føle meg vel. Jeg starter alltid morgen og kveld med rens av ansiktet før jeg tilsette både serum og fuktighetskrem. Kombinasjonen av disse produktene som renser huden riktig og som gjør at jeg får mye fuktighet har virkelig totalforandret huden min. 

STEG 1 - RENS

 

Gentle Refining Cleanser - Jeg tar litt av produktet og fordeler i ansiktet før jeg masserer det rundt i ansiktet til det er godt fordelt. Deretter tar jeg å fukter en bomullspad og vasker ansiktet og halsen med den. Da får jeg bort de siste restene av sminke som ikke ble med etter renseren. Og den gjenoppretter fuktigheten i huden mens skitt, oljer og urenheter vaskes vekk. 

STEG 2 - SERUM

Intensive Redox Serum- Her påfører jeg en liten mengde med serumet på områder som er mest "skadet". Dette serumet lysner og frisker opp mørke ringer rundt øynene.

STEG 3 - FUKTIGHET

Ultra Replenishing MosturizerJeg avslutter som regel med fuktighetskremen. Jeg er utrolig glad i denne som gir mye fukt, for jeg har slitt mye meg tørr hud i ansiktet. Derfor er både serum og en god fuktighetskrem viktig for meg.

Det å forbygge rynker og linger med gode og sunne rutiner, samt god hudpleie. Håper dere vil klikke dere inn på videoen ;

 

2276 Hits

Permanent makeup

—Sponset innlegg 

God fredag dere! Blir så godt humør når jeg våknet opp til at det faktisk er sol ute. Det er så lykke, det! Og gjør det ti ganger enklere å komme opp av senga. Og ikke nok med det, for vet dere hva? Jeg har tatt permanent makeup hos dyktige Linn Nguyen i dag.

Øyebryn har mye å si for ansiktet ditt. Fine øyebryn er en ressurs, på lik linje som vakker hud og vakkert hår. Brynene rammer inn både ansiktet og øynene våre og gir det karakter. Permanent Makeup er en mild form for tatovering, som vi kaller mikropigmentering. 
Jeg selv bruker mye tid på å forme og tegne bryn om morgenen, og øyenbryn er en viktig ting i hverdagen og noe du bør bruke litt ekstra tid på. Men ofte er det vanskelig å få formet de perfekt hver gang. Med permanent makeup legges det mye vekt på å fremheve og justere ditt naturlige uttrykk. 

Ved starten på behandlingen ble vi enige om fargevalg og mine ønsker, samt at Linn ser på benstruktur og mimikk for ansiktet ditt for å få flotte, realistiske og naturlige bryn. Linn formet og tegnet brynene akkurat slik jeg ønsket de før hun begynte med behandlingen. 

Mange lurer sikkert på hvorfor fargen så mørk rett etter behandlingen? Hvor lenge varer dette?
40-60% av fargen vil falme og bli borte kort tid etter behandlingen, mens det gror. Det tar som regel rundt 7 dager før det blekner. Det er med andre ord ikke det ferdige resultatet du ser like etter behandlingen, det vil alltid måtte være en del mørkere slik at det ferdige resultatet vil ha den riktige fargen.

Jeg vil oppdatere dere om hvordan det ferdige resultatet blir! Følg med!

Facebook: Linn Nguyen PMU
Instagram: https://www.instagram.com/linn_nguyen_pmu/
Hjemmeside: www.utseende.no

 

 

2969 Hits

Miss Universe 2018

Inneholder reklame:

Miss Universe er virkelig en konkurransen som jeg har lært mye av. Alt vi har fått oppleve, og alt vi har fått være med på er en en reise i seg selv. Dette er en opplevelse jeg vil ta med meg videre i livet. Jeg har vokst mye som person og lært mye om både meg selv og andre. Hver av jentene har alle hatt forskjellige historier, kulturer og språk å fortelle om, og det er veldig spennende å kunne høre så mye på en så kort tid. Jeg er takknemlig for denne reisen jeg har fått være med på, og jeg kunne aldri vært foruten.

 

Nasjonale kostyme showet var en av delene som betydde mest for meg i denne konkurransen. Å kunne vise frem min samiske identitet i en internasjonal konkurransen. Jeg har vært stolt av å kunne representere Norge i Miss Universe, men også Sápmi. Det å gå på scenen og høre de forklare hvorfor kofta har vært så viktig for oss samer. Det er virkelig en sann ære for meg å kunne være en representant for Sápmi internasjonalt.

Her hadde thaidesignere designet antrekk til alle jentene til Thai Winter Festival. Alle antrekkene var forskjellige og veldig spesielle. En av de fineste plaggene vi brukte fra Thailand.

En galakveld hvor vi skulle spise middag sammen med Miss Universe. Alle jentene og Miss Universe ledelsen var samlet til en god middag på en toppetasjes restaurant. Der fikk vi møte blant annet Miss Universe 2017, Demi og Miss Universe presidenten, Paula. 

Hver dag hadde de arrangert opplegg for oss, og igjen hadde thaidesignere gjort en kjempe jobb med å designe alle jentene kjoler vi skulle ha på oss på en thai fashion show. 

Det fineste vi gjorde var å lage rammer til barn i Smiletrain. Vi hadde som mål i år å kunne lage de rammer med blomster, hjerter og fine ord som skal få de til å smile. Og det er veldig viktig for oss i Miss Universe å bruke denne muligheten til å fremme denne saken.

Så må jeg takke sponsoren min Abanti som designet og sydde 3 kjoler til meg til Miss Universe konkurransen. Det å kunne bruke samisk inspirerte klær i en internasjonal konkurranse er veldig spesielt for meg. Abanti har stått på i flere måneder før konkurransen for å kunne bli ferdig med disse kjolene, som ble kjempefine. 

Koften jeg brukte i nasjonalkostyme showet er også sydd av henne. Jeg er veldig glad for å hatt henne som en sponsor og en god venn som har hjulpet meg mye i denne konkurransen.

1942 Hits

My presentation video- Miss Universe Norway 2018

 

I really just want to thank June Helén Bjørnback and John Henrik Guttorm again for making this beautiful video with me. I am so grateful for all the work you have put into this video and for being such an amazing team. Finally I can show you my presentation video for the Miss Universe.

 

8246 Hits

Min nye sponsor

Jeg vil endelig dele med dere min første sponsor som Miss Universe Norway 2018. Jeg gleder meg masse til å samarbeide med henne, og alt vi skal gå gjennom dette året. Jeg og Linn møttes faktisk for første gang da jeg var med i Miss Norway konkurransen, og da så vi allerede at vi to kan få til noe bra. Det er en glede å samarbeide med henne, hun har de morsomste og kuleste ideene å komme med. Vil snart dele med dere det vi har planlagt fremover.

Linn Nguyen er utdannet Permanent MakeUp Artist/ Linergist med bakgrunn som Makeup Artist og Hudpleier. Med over 15 års erfaring i bransjen har hun forskjønnet mange ansikter i alle aldre. I tillegg til sin spesialisering innenfor dette feltet i inn-og utland har Linn også undervist i dette faget for mange andre utøvere.

Mikropigmentering eller permanent makeup tilbyr kunden en mulighet for kosmetisk eller rekonstruktiv forbedring. I nærmere 30 år har denne type behandlingsmetode blitt utført, videreutviklet og gjort mer kjent for allmennheten. En dyktig utøver/linergist kan tilføre et ansikt optimale rammer i form av delikate bryn, eye liner og lepper. Det handler om å trekke fram personligheten i anatomien, og ikke minst i personen selv. Målet er å se naturlig pen ut til alle døgnets tider.

Permanent Makeup er en mild form for tatovering, som vi kaller mikropigmentering. Behandling kan utføres på øyenbryn, eye liner/øyenvippekant og lepper. Dette passer både for kvinner og menn i alle aldre. Resultatet varer 2-5 år.

Velger du riktig form, farge og teknikk skal øyenbrynene komplimentere og fremheve øynene dine, de kan også forvandle ansiktet ditt, gi symmetri, balanse og definere den nydelige benstrukturen din. Og med stor hjelp av Linn vil akkurat du få de øyenbrynene som passer ansiktet ditt. Så sparer du masse tid på morgenen der du slipper å bruke tid på å fikse brynene/eyelineren eller leppene dine. Du ser allerede på bildene over hvor viktig øyenbryn er. På hjemmesiden hennes kan du se flere bilder av jobben hennes. Og jeg gleder meg allerede til det er min tur. Jeg kommer til å vise dere mine resultater etter jeg har besøkt salongen til Linn.

Ta gjerne kontakt med henne om du er interessert og ta en titt innom hjemmesiden hennes for å se hva hun kan tilby:

E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SMS: 91759421

Hjemmeside: http://www.utseende.no/

Facebook: Linn Nguyen PMU - Permanent MakeUp   

Instagram: Linn_nguyen_pmu

3812 Hits

En ny video spilles inn

Hei alle sammen! Du verden for en koselig og effektiv helg det har vært. Jeg var hjemme i Karasjok for å filme presentasjonsvideoen med to av mine favoritt personer, June Helén Bjørnback og Heaika Guttorm. Jeg er så glad for å kunne gjøre et samarbeid med to igjen, som lagde min første video til Miss Norway. Den ble en stor suksess! Men denne gangen skal den sendes til Miss Universe.

Foto: June Helén Bjørnback

Selvom været kanskje er litt grått om dagen, så ble det kjempefint med de lyse og skarpe fargene til koften som ga en stor kontrast i bildene og videoen. Jeg gleder meg til å dele den med dere når den blir ferdig. God mandag til alle sammen! 

2607 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på