fbpx

Årets siste

Hei alle sammen!

 

For to uker siden brakk jeg lillefingeren under oppvarming til fotballkamp. Dette var veldig trist etter som det skjedde under oppvarmingen og jeg dermed ikke fikk spille kampen. Jeg begynte å gråte da treneren sa at jeg måtte dra til legen og ikke fikk spille kampen.

Selvom fingen min sto rett ut sa jeg at jeg ønsket å spille kampen. Treneren sa da til meg "Du e den tøffaste Miss Norwayen eg vett om vertfall, hadde alle hatt sånn innstilling som deg hadde me vunnet kvar kamp." Jeg ble veldig glad da han sa dette.

Bildet av meg på sykehuset.

Røntgenbildet av fingen.

Det at jeg brakk lillefingen min har ført til at jeg mistet de tre siste kampene av sesongen. På søndag 29.10 spilte laget årets siste kamp, hvor de/vi vant 3-1 mot Forus & Gausel. Dette var en utrolig gøy seier som var viktig for at vi skulle sikre plassen i 3.div til neste år.

Laget tok meg så godt i mot da jeg kom i vår for å spille for dem. Djerv 1919 er et Haugesundslag og jeg som kommer fra nabo kommunen Karmøy, stortrives.

Utrolig stolt er jeg over laget mitt og denne sesongen her!

 

 

Klem Andrea Nicole <3

 

Ps: Kontakt meg gjerne dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

Nettavisa
Studiotid i bygda
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på