fbpx

Kontakt oss

Motivaction AS, c/o Knut Yrvin, Rubina Ranas gate 7, 0190 OSLO, Norway

Org. nr.: 874899682

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pressekontakt Knut Yrvin: +47 93479561 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For annonsering på vårt nettsted, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Selskapet

Motivaction AS er et konsulentselskap som lager kampanjer for anerkjennelse og belønning av medarbeidere ved økt aktivitet. Motivaction har levert resultatforbedrende kampanjer til blant annet Samsung, Volvo, Electrolux, Toyota og Hurtigruten. Motivactions program for å motivere medarbeidere til økt innsats og fremgang brukes for å motivere skjønnhetsutøvere i Miss Norway.

Armand Bye (1956 - 2021) drev Motivaction AS siden 1995 og var National Director i Miss Universe Norway siden 2012. Han hadde bakgrunn som skandinavisk turistsjef i USA, salgssjef i Bennett Reisebureau, samt partner i Modul Reklame.

Mange av medlemmene i dagens team har vært med og arrangere skjønnhetskonkurranser og aktiviteter på kjøpesentre, cruise skip, på TV og på andre arrangørsteder i nærmere 30 år. Gjennom våre lisensavtaler med Miss Universe og andre store skjønnhetskonkurranser er vi blitt godkjent som en aktør med internasjonalt leveranse- og kvalitetsnivå. Vi er heldige og har med oss dyktige skjønnhetsutøvere, som med sin erfaring fra internasjonale konkurranser, er med og coacher nye deltakere.

Teamet

Knut Yrvin, pressesjef / fungerende daglig leder
Bjørn A. Dethloff, kreativ leder
Nisse Norberg, Event Manager
Klara Szalai, Choreographer / Instructor
Christina Waage, Coach / Miss Universe Norway 2016
Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Universe Norway 2020
Helene Abildsnes, Miss Universe Norway 2019
Ina Kollset, 1st runner up 2019
Susanne Næss Guttorm, Miss Universe Norway 2018
Madelen Michelsen, Miss World Norway 2018
Kaja Caroline Kojan, Miss Universe Norway 2017
Celine Herregården, Miss World Norway 2017
Vilde Andresen Bø, Miss International Norway 2017

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på