fbpx

Kontakt oss

Motivaction AS v/Armand Bye, Teglverksgata 7 C, 0553 Oslo, Norway

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 95207920

Pressekontakt Knut Yrvin: +47 93479561 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For annonsering på vårt nettsted, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Selskapet

Motivaction AS er et konsulentselskap som lager kampanjer for anerkjennelse og belønning av medarbeidere ved økt aktivitet. Motivaction har levert resultatforbedrende kampanjer til blant annet Samsung, Volvo, Electrolux, Toyota og Hurtigruten. Motivactions program for å motivere medarbeidere til økt innsats og fremgang brukes for å motivere skjønnhetsutøvere i Miss Norway.

Daglig leder Armand Bye har drevet Motivaction AS siden 1995. Han har bakgrunn som skandinavisk turistsjef i USA, salgssjef i Bennett Reisebureau, samt partner i Modul Reklame.

Flertallet av medlemmene i teamet har vært med og arrangere skjønnhetskonkurranser og aktiviteter på kjøpesentre, cruise skip, på TV og på andre arrangørsteder i nærmere 30 år. Gjennom våre lisensavtaler med Miss Universe og andre store skjønnhetskonkurranser er vi blitt godkjent som en aktør med internasjonalt leveranse- og kvalitetsnivå.

Teamet

Armand Bye, CEO / National Director
Christina Waage, Coach / Miss Universe Norway 2016
Knut Yrvin, Press / Operation Manager
Klara Szalai, Choreographer / Instructor
Susanne Næss Guttorm, Miss Universe Norway 2018
Madelen Michelsen, Miss World Norway 2018
Kaja Caroline Kojan, Miss Universe Norway 2017
Celine Herregården, Miss World Norway 2017
Vilde Andresen Bø, Miss International Norway 2017
Nisse Norberg, Event Coordinator, PR
Bjørn Isaksen, Creative Director

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på