Kontakt oss

Motivaction AS v/Armand Bye, Teglverksgata 7 C, 0553 Oslo, Norway

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 95207920

Pressekontakt Knut Yrvin: +47 93479561 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For annonsering på vårt nettsted, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Selskapet

Motivaction AS er et konsulentselskap som lager kampanjer for anerkjennelse og belønning av medarbeidere ved økt aktivitet. Motivaction har levert resultatforbedrende kampanjer til blant annet Samsung, Volvo, Electrolux, Toyota og Hurtigruten. Motivactions program for å motivere medarbeidere til økt innsats og fremgang brukes for å motivere skjønnhetsutøvere i Miss Norway.

Daglig leder Armand Bye har drevet Motivaction AS siden 1995. Han har bakgrunn som skandinavisk turistsjef i USA, salgssjef i Bennett Reisebureau, samt partner i Modul Reklame.

Flertallet av medlemmene i teamet har vært med og arrangere skjønnhetskonkurranser og aktiviteter på kjøpesentre, cruise skip, på TV og på andre arrangørsteder i nærmere 30 år. Gjennom våre lisensavtaler med Miss Universe og andre store skjønnhetskonkurranser er vi blitt godkjent som en aktør med internasjonalt leveranse- og kvalitetsnivå.

Teamet

Armand Bye, CEO / National Director
Christina Waage, Miss Universe Norway 2016
Knut Yrvin, Press / Operation Manager
Bjørn Isaksen, Creative Director
Nisse Norberg, Event Coordinator, PR
Camilla De Souza Devik, Miss International Norway 2016
Yasmin Osee Aakre, Miss Grand Norway 2016
Martine Rødseth, Choreographer / Instructor
Klara Szalai, Choreographer / Instructor

Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på