fbpx

Loading…

Meld deg på Miss Norway 2022

Miss Norway handler om synlighet, ambisjoner og glede. Det å gi av seg selv og være noe for andre. Gjennom konkurransen vil du knytte vennskap for livet, og oppleve ting som de fleste andre ikke får oppleve. Men først må du vise at det er akkurat du som skal stå på den scenen, med lyset rettet mot deg. Har du det som kreves?

Trappetrinn mot scenen

Det å bli en skjønnhetsutøver, som vi liker å kalle det, er en prosess. Du skal lære å gå catwalk på høye hæler, med et stort smil og en selvsikker holdning. Du vil få mikrofoner og kameraer i ansiktet, og du vil måtte skaffe samarbeidspartnere og utføre veldedige oppdrag. Samtidig må du vise at du kan markedsføre deg online. Alt dette er ikke gjort i en håndvending. Derfor foregår Miss Norway-konkurransen i mange måneder, og du går trappetrinnene som skal forberede deg til en finale i Norge, og senere en internasjonal direktesending med flere hundre millioner seere.

Hva skjer nå?

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under. Deretter vil du få mer informasjon på e-post. Organisasjonen foretar løpende uttak, og du får beskjed på e-post dersom du er blant de som blir tatt ut. Da vil du bli invitert til et digitalt opplæringskurs. Ser vi deg der?

Ønsker du mer informasjon om konkurransen? Les mer her.
Har du problemer med påmeldingen, send en e-post til webmaster@missu.no.

Påmelding

  • Informasjonen du gir oss under blir kun brukt til å behandle påmeldingen (personvern)
  • Det er kun navnet som vil bli vist på nettsiden etter at du er blitt tatt ut som deltaker.
  • Vi trenger din fødselsdato for å bekrefte at du er innenfor alderskriteriene, at du den 31/12 2021 er fylt 18 år og ikke fylt 28 år. Du kan delta hvis du fyller 28 år i 2022.
  • Alle felter er obligatoriske
Skriv inn ditt fulle navn (fornavn, mellomnavn og etternavn)
Ugyldig brukernavn
Ugyldig
Vennligst fyll ut
Vennligst fyll ut
Vennligst velg
Vennligst skriv inn ditt mobilnr
Vennligst skriv inn en e-postadresse
Skriv inn e-postadressen igjen
Velg et passord
Gjenta passordet

Om meg

0/200

Du må skrive noe

0/200

Du må skrive noe

Send inn bilder

Bildene tas med godt lys mot en ren bakgrunn, uten mye sminke, solbriller eller noe som dekker til ansiktet - armene ned, og se inn i kameraet. Det er lov å smile. Du kan sende .jpg eller .png i maks 2MB størrelse per bilde.
Ugyldig
Ugyldig

Bekreft

Du må krysse av her
Du må krysse av her
Du må krysse av her
Skriv inn koden du ser Last inn ny kode Ikke riktig, forsøk igjen.

Logg inn

Meld deg på