Shine like a star? Huh

3B2CED30-CEB9-4418-865C-4B1AAE040D8B

Hei alle sammen! Vært veldig stille fra meg, grunnet mange andre ting som har okkupert hverdagen. Det nye året har startet med storm(Sikkert for flere av dere) Men her er jeg igjen med mitt 3. Innlegg og fler skal det bli! :) 

Januar er snart over, tiden har gått så innmari fort. Jeg hadde ingen nyttårsforsett, men hadde lovet meg selv å begynne å trene. Men ikke kommet meg til treningssenteret enda... Guilty🤷🏻‍♀️ 

But as they say: «I’ve decided my 2019 will start February 1st. January is a free trial month» Hehe

I dag har jeg bare LATET meg hjemme, er syk, så lite å gjøre da. Men siden jeg er syk og det er vinter i tillegg, tenkte jeg å pleie huden min. Prøvde en ny maske, som visstnok skulle få meg til å skinne som en stjerne, den holdt ikke ord, skuffende... 

Har dere noen gode tips mot vinterhud, så kom med dem! 

PS: Jeg er fremdeles på leting etter samarbeidspartnere, så send meg gjerne en mail, om nettopp du kan være interessert! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på min Facebook-side, hvor jeg skal starte å oppdatere hyppigere ! 

 

https://www.facebook.com/Shehla-Shafi-Veien-til-miss-Norway-2019-267547553942890/

Ha en fortsatt fin onsdag! ❤️❤️ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Nå har jeg facebook side dere også kan følge!!!

Hey beautiful people!


Så i dag vil jeg da gledelig informere dere om at jeg har laget en facebook side, som heter Nina Bye - reisen til Miss Norway. Jeg kommer til å linke siden på bunnen av dette innlegget. Dere alle er selvfølgelig velkommen til å følge meg på facebook. Jeg blir så glad av å se så mange kjente og nye personer som gir meg så mye støtte igjennom denne konkurransen, deler, liker og kommenterer innleggene mine. Det får meg virkelig til å kjempe, og jeg er så takknemlig for at siden min er samlet av så mange fantastiske mennesker med slik god energi (my kind of people) 💓 Følgerbasen min går helt ifra Norge og hele veien til Asia, og jeg synes det er så herlig at jeg kan få denne muligheten til å konkurrere i Miss Norway, og i tillegg støtte av mennesker over hele kloden. Nå som jeg er i gang med å nevne hvor takknemlig jeg er for denne muligheten, burde jeg også sette coachene til Miss Norway i lys, de er så hjelpsomme og informativ, og de følger virkelig opp oss alle. De får dette fantastiske eventyret til å bli mer læringsrikt og interessant, med mye nytt å lære mot konkurransen, og som jeg kan ta med meg videre etterpå og senere i livet også! Så mange millioner takk til alle dere i komiteen. 💓

En annen god nyhet er intervjuet jeg skal ha med avisen på mandag, som omhandler min deltagelse i Miss Norway. Jeg håper virkelig at dette intervjuet kan hjelpe meg med å få litt lokal støtte videre i konkurransen. Jeg er veldig glad for å få muligheten til å være i avisa og takker journalisten som tar seg tid til å støtte meg i konkurransen ved å skrive om meg.

 

 

Er det slik at dere ønsker å komme i kontakt med meg, eller vil ha et samarbeid, så er det en snarvei til mailen min på facebook siden min. Eller du kan kontakte meg direkte på mail (Linker også mailadressen min på bunnen av dette innlegget). Jeg kommer til å svare så raskt som mulig. jeg gleder meg virkelig til å høre ifra dere, og det er bare å kontakte meg om det skulle være noe dere lurer på, jeg skal være tilgjengelig 😊

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook side: https://www.facebook.com/Nina-Bye-Reisen-til-Miss-Norway-2019-221221582153757/?tn-str=k*F

Gi stjerner til dette innlegget:

Introduksjon om meg

Introduksjon om meg

 

Mitt navn er Belul Zayd Tesfazghi. Jeg er ei 22 år gammel jente, og kommer fra Kristiansand. Jeg er student ved universitet og jobber ombord på Color line.

Har fått mail at jeg gått videre i første uttaket til Miss Norway 2019, jeg er veldig glad :-). Og deltok på mitt første kurs, kurset var både lærerikt og nyttig. 

Jeg vil si tusen hjertelig takk til Miss Norway organisasjon, venner, familie og kollegaer som ønsket meg lykke til og gratulerte meg, med min deltakelse i Miss Norway 2019.

Ha en god kveld dere :) 

Gi stjerner til dette innlegget:

Hvorfor skal vi lese diverse bøker?

 

    Har du ikke lagt merke til at vi mennesker har en spesiell evne som bare vi har? Den spesielle evnen til å kunne lese. Kun mennesker kan lese bøker og skrifter, og klarer dermed å tolke historien bak bokstavene. Det er hovedgrunnen til at vi har nådd toppen av næringskjeden. Dette har ført til at vi i 2019 lever i en verden med teknologisk tilgang til all slags informasjon på under ett øyeblikk. Du kan snart glemme 5G, for snart kommer det internett som er flere millisekunder raskere. Teknologi har skapt mange fasiliteter, vi reiser raskere både med fly og bil, sparer mye tid og vanskeligheter i vårt generelle levesett. Teknologi har erobret kloden totalt i hvert eneste hjørne. Vi må derfor ha kunnskap for å gjøre best mulige valg. Teknologiforståelsen kan tilegnes eller økes ved å lese litteratur, og ikke bare ei bok, men flere bøker. De som leser mye, har mye kunnskap. Disse personene blir dessverre ikke så lett lurt av teknologisvindel både gjennom medier eller andre former for sosiale medier. Å ha nesa i boka, hjelper oss med å forbedre våre analytiske egenskaper, kan vi si. 

 

(Picture by: www.facebook.com/Oathomestudio)

Eksempler på bøker som jeg anbefaler dere å kjøpe er for eksempel Sapiens, en kort historie om menneskeheten. Der lærer leseren om menneskehistorien helt siden levende organismer ble til på planeten vår. 

 

Det er ikke feil å si at vi lever et sted hvor vi må følge en leder. For en person som står der oppe på toppen av Himalaya og kan sees av alle, inkludert offentlige folk og artister. Hvis nevnte person velger å skape en trend, vil tilhengerne følge. Forhåpentligvis er det et Himalaya av bøker denne personen står på toppen av. 

Ei bok er som et menneske. Det er mye historie bak. Du vil neppe forstå mennesket uten å åpne og lese fra første side til siste side. Boka kan være din venn eller lærer. Da Will Smith ble spurt om hva han ville anbefale dagens unge, var svaret hans kort: «Read». Alle problemer som skjer i verden både på makro-, mikro- og nanonivå, i familier, i organisasjoner, i samfunnet, alt kan løses ved å lese de riktige bøkene. Mange problemer har tidligere blitt nedskrevet og løst, tilgjengelig for oss alle. 

 Et godt land, er ikke det landet med flest mulige folk, men det landet med visdom og kunnskap. Størrelsen på befolkningen har ingenting å si for hvor langt landet utvikler seg om 10 år, men hvor mye kunnskap befolkningen får, spiller en gigantisk rolle. Ordtaket «større fisk spiser alltid mindre fisker», er fortsatt brukelig i dag. 

Det er viktig å huske på at når man leser, er det en spennende aktivitet for hjernen. Hjernen trenger også fysisk trening, noe annerledes enn kroppens trening som skaper bedre oksygentilgang og blodsirkulasjon. Naturlig skapes hjernen slik at det er mange nerver helt fra vi var små fostre i magen til mødre våre. Etter hvert som vi blir eldre, kutter kroppen vår ut nervekontakter der det ikke er nødvendig bruk for å kunne spare energi og ressurser. Forskning har vist at hjernen vår er veldig fleksibel. Av dem som leser jevnt, vil flere unngå problemer med hukommelsen, som korttidshukommelse og Alzheimers sykdom som eldre.

Du som et individ i samfunnet har mulighet til å skape en bedre nasjon. Vi lever i et demokratisk styresystem der alle over 18 år har stemmerett. Hver av oss til sammen utgjør en nasjon. Vi må derfor lære og lese for å kunne analysere og velge hva som er bra og dårlig. Valgene skal skje uten å være påvirket av følelser som hat, glede eller tilstander som lojalitet og lidenskaper. 

 

 

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Guess Who Made The News?!

Hei alle sammen!! Hope everyone is as excited as I am! 

 

                  Photo by John Arvid Johnsen

 

I was over the moon with excitement when it was confirmed that I am going to be interview by a journalist from Trd.by. This was mainly because this is my first time being featured in the media about something other than my birthday. Getting a feature in the media for your birthday, is common in Liberia (where I come from, originally).

 On Wednesday, January 16th I got a call from a kind journalist (Elise) asking if I had the time to go in for an interview, unfortunately, we had to change in-person interview to an on-the-phone interview instead. Ms. Elise asked, “why the Miss Norway 2019 competition is more than just a competition for me?”; she also asked questions about the details of the competition, about my background, and my personal story.

 The social justice focus I choose for my Miss Norway 2019 journey is “Domestic Abuse and other forms of Domestic Violence.” To everyone who has experienced or witnessed any form of domestic violence and/or abuse, like myself, I want you to know that YOU ARE STRONGER THAN YOU KNOW. You are more than what you have been or may be going through. Don’t EVER let your past or current situation determine your future. NEVER stop believing in your dreams, and don’t take ‘’no’’ for an answer. Believing that my life could be better is how I got here today!

To think that a simple lady, who is a nobody like me, is worthy of a whole page feature in any publication is so unreal. MAMA WE’VE MADE IT! I’m sooo grateful to Trd.by for the feature and look forward to the next one (in the TIMES Magazine)! *wink*.

Følg me på Instagram og gjerne lik og del min Facebook , for hold deg oppdatert med reisen min. 

Jeg ønsker samarbeidspartnere så hvis dette virker interessant for deg, gjerne ta kontakt med meg på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

I wish you all a lovely week ahead! 

Winnie Tenne Cooper  

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Mine beste skjønnhetstips!

IMG_3778-2

I hverdagen hender det at man mangler noe når man trenger det akkurat her og nå, eller at man har rutiner som kanskje kunne trengt en endring. Kanskje det du gjør hver dag trenger en liten vri? Jeg bruker selv mange av disse tipsene, og synes de er helt geniale! 

Ved tipsene under, håper jeg det kommer til nytte for deg, og at du liker dem.


 • Vask sminkekoster minst en gang i uken for å forebygge at bakterier og gamle sminkerester ikke trenger seg inn i huden din.
 • For å få ekstra bøy på vippene dine, kan du varme vippetangen med hårføner i noen sekunder, før du påfører mascara. Pass på at vippetangen ikke er for varm slik at du ikke brenner deg.
 • Har du en oppbrukt mascara? Da kan du vaske av mascararester og bruke børsten som øyenbrynskost.
 • Hvis du bruker løsvipper, og har brukt det samme paret lenge, kan du fornye dem ved å legge løsvippene i såpevann, og la dem tørke over natten. Ren og pen!
 • Er du tom for neglelakkfjerner når du skulle ha fjernet restene fra lakken på neglen? Påfør en blank topplakk på neglene, vent i 5 sekunder og fjern alt med en bomullsdott.
 • For å få leppestiften matt, kan du pudre leppene dine.
 • Start dagen ved å skylle ansiktet med kaldt vann for å føle deg fresh.
 • Bruk en god rens til ansiktet morgen og kveld. I løpet av natten, og en hel dag utsettes ansiktet for mye forurensning. Rensen fjerner talg, smuss, sminkerester og forurensning, gjør huden ren og klar for å ta i mot andre produkter.
 • Er sminkebagen din skitten og full av gammel sminke, kan du pusse den med tannkrem. Bruk en våtserviett for å fjerne tannkremen, og rens bagen med såpe og vann. Så god som ny!
 • Det er ikke alltid lett å påføre leppestift uten å komme utfor leppekanten. Bruk en Q-tips til å legge mellom leppene. Da unngår du unødvendig søl.
 • Krøller du håret om kvelden, men vil ikke ødelegge krøllene til dagen etterpå? Sov med silkelaken på hodeputen din.
 • Kurer håret ditt en gang i uken for at det skal bli sunt og sterkt.
 • Husk å drikk mye vann. Du blir mer opplagt, det er bra for huden og du klarer å prestere bedre.
 • Den beste livsforsikringen er å trene! Humøret ditt endres, hverdagen blir lettere, huden din gløder, og smilet er på plass.
 • Smil - du er vakker! Det er det beste skjønnhetstipset jeg kan komme med.

Foto: Iselin Jamne

 

Følg meg på Instagram, og lik og del Facebook siden min :)

 

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere, så hvis dette høres interessant ut kan du kontakte meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på