Endelig helg!

Endelig helg!
God kveld dere!
 
Håper alle har det fint!
Da var det endelig helg igjen. I dag startet jeg dagen med en god økt på gymmen og en tur i badstua. Synes det er deilig for å slappe ordentlig av i kroppen, eller hvis man føler meg litt støl. Jeg tror generelt badstuer er godt for kropp og sjel, så bruker den så ofte jeg kan. Etter gymmen møtte jeg opp med noen venner på kafe, og senere hadde jeg et møte med noen veldig interessante mennesker angående en jobbmulighet. Så blir spennende å se hva som skjer med det. Synes forresten det er utrolig gøy at vi har fått opp en topp 15 liste på bloggen! Jeg tror det blir å motivere oss til enda flere blogginnlegg. Gleder meg så mye til semifinale uttaket, og blir spennende å se hvem av oss som går videre til neste runde. Bare noen uken igjen nå.
 
Eller skjer det ikke så mye i helgen. I morgen skal kjæresten og jeg på middag hos noen venner fra klubben. Er ikke så lenge igjen til FFK starter opp med treningskamper, så er nesten siste sjanse til å arrangere hyggelige middager som dette. Så morgendagen blir koselig! Skal se om jeg får blogget litt da også.
Håper dere alle får en fantastisk helg.
 
-Isabel 
 
Hvis DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, kontakt meg gjerne på mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram.

Reise

29064116_10155151577430800_221950546345909640_o

Hei igjen dere

Tenkte følge opp med et til reise innlegg siden reise, oppleve nye land og kulturer er noen av mine interesser.

Blir dessverre ikke alltid like mye reise og ferie som jeg ønsker meg jeg vil skrive litt om de landene som er verdt å oppleve!

I mitt andre innlegg nevner jeg at Afrika er et land som absolutt er verdt å reise til! Men det er så mange andre flotte land og kulturer som også har satt sine spor hos meg. 

I 2009 var jeg å min mor i New York og Canada. New York var også AMAZING! Vi var så heldige å bo i en super fancy leilighet med utsikt over hele Manhattan. Jeg fikk oppleve Fourth July og var på Roof top party på Manhattan som jeg enda husker godt den dag idag! New York er også den beste shopping byen som finnes- og ja det stemmer med utsagnet at "New York er en by som aldri sover". For jeg har aldri shoppet til 1 på natten før jeg var i New York! 

 

Hellas, Thailand, Sri-Lanka, Kypros og London er også land som er verdt å reise til! London er perfekt shopping, cafe og restaurant liv. Mens Thailand, Sri-Lanka og Kypros har perfekte temperaturer og strender. 

 

Nyt helgen og husk at helgen er til for å få et pust i bakken etter hverdagen. 

Om du eller noen du kjenner vil sponse meg ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Takknemlig!

Hei flotte dere og god fredag!

Jeg tenkte nå å skrive et innlegg til dere om noe jeg lærte for noen år siden og som er utrolig viktig for meg i mitt daglige liv. Det er også noe som virkelig har endret livet mitt til det bedre på så mange områder!


Det hele begynte vel egentlig for noen år siden da jeg ble syk, jeg var lam i venstre hånd og fikk en stor åpenbaring over hvor mye jeg, frem til det punktet, hadde tatt for gitt. Jeg prøvde å trene opp hånden min hver dag ved å holde ulike saker, og jeg husker veldig godt en dag da jeg for først gang på noen måneder skulle prøve å holde et glass igjen. Jeg husker at jeg klarte å holde glasset i nesten 5 sekunder før det datt i gulvet å knuste, det høres kanskje ikke ut som noe stort eller spesielt og de fleste ville kanskje ikke vært glad for det, men wow så sterk jeg følte meg og så stor mestringsfølelse jeg fikk. Jeg kunne ikke slutte å smile, og jeg var så stolt og glad over at jeg kunne holde et drikkeglass i 5 hele sekunder

Så det jeg vil med dette er å snakke om takknemlighet og hvordan noe så lite som å være takknemlig kan gjøre en så stor positiv forskjell i livet. Jeg hadde vært takknemlig for mye før det med glasset skjedde også, men det var som oftest for mye større ting, som utenlandsferier eller for materialistiske ting jeg hadde. Og misforstå meg rett, selvfølgelig skal man være takknemlig for slike ting også, men det jeg lærte da jeg ble syk var hvor mye mer jeg hadde å være takknemlig for, til og med når det kjentes som hele livet raste sammen.

Da jeg mistet all følelse og bevegelighet i hånden var jeg selvfølgelig både redd, lei meg og forstod ikke hvorfor det skjedde med akkurat meg, men jeg lærte fort at jeg var så heldig som fortsatt kunne gå og jeg var jo tross alt høyrehendt så jeg kunne jo fortsatt gjøre mye med den hånden som fungerte. Siden dette har jeg lært viktigheten av å være takknemlig for små ting og også for ting som vi kanskje tar for gitt. 

Hver kveld eller morgen enten tenker jeg på, sier høyt eller skriver ned minst tre ting jeg er takknemlig for i det øyeblikket, det føles kanskje litt rart i begynnelsen, men etter noen uker begynner man virkelig å forstå hvor heldig man egentlig er. Sånn var det hvertfall for meg, man trenger ikke skrive ned store ting heller, på mine lister står alt fra at jeg har muligheten til å sove trygt i en stor seng og at jeg har flotte mennesker i livet som er glad i meg, til at det kanskje var fint vær ute den dagen. Det er bare fantasien som setter grenser og man behøver ikke tenke så komplisert, klarer du for eksempel å lese dette innlegget har du masse allerede der. Synet som gjør at du ser det, at du faktisk kan lese, mobilen eller pc’en du leser på og at du har litt ekstra tid til overs til å kanskje lære noe nytt osv. 

Noen uker etter jeg kunne holde glasset i 5 sekunder, kunne jeg bevege og føle hånden min som normalt igjen, og jeg var overlykkelig! Siden den gang går det sjeldent en dag hvor jeg ikke ser ned på hånden og tenker over hvor heldig jeg er som fikk tilbake muligheten til å bruke den igjen. 
Jeg skulle selvfølgelig ønske det aldri skjedde, men jeg lærte noe veldig viktig fra å gå gjennom det og noe jeg kommer til å ta med meg for resten av livet. Jeg sier selvfølgelig ikke at man aldri kan være lei seg eller kjenne på vonde følelser over ting man går gjennom, det er menneskelig, men det er så viktig å huske på at man alltid har noe å være takknemlig for og bare ta noen minutter til å fokusere på det kan over tid hjelpe så utrolig mye! Det er hvertfall verdt et forsøk :) 

Faktisk bilde fra 2013 i de sekundene jeg holdt glasset, var så stolt at jeg faktisk tok bilde av det :) 


Håper til slutt dere alle får en fin fredag og helg videre! 

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Organdonasjon + Utstilling!

Hei alle sammen!

Som jeg har nevnt tidligere så er organdonasjon min hjertesak! Dette er noe som står meg nært da min mor ble levertransplantert i 2011.

Fotoutstillingen er noe som har vært planlagt i over 1 år og det er nå først i starten av januar at jeg begynte å ha opptak/fotografere personer hver uke!

Det er tidskrevende, men morsomt.

Mitt budskap med dette er at jeg vil få ordet ut (organdonasjon) det skumle og kanskje fremmende ordet for mange!

Vil at mange som mulig skal være åpne om dette viktige temaet, for det kan skje hvem som helst i alle aldre og kjønn. Jeg vil skape et snilt og vennelig ansikt bak dette ordet slik at folk kan få en ny tilnærming.

Derfor skal jeg ha denne utstillingen 20 juni 2020.

Så fremover nå kommer jeg til å dele mer om dette store prosjektet jevnlig!

Dette er noe jeg bruker mesteparten av tiden min på!

 

Si JA

veldedighet.

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å kontakte meg på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilsen Amy

For English readers

Hello, i just wanted to write this post because there are a lot of English readers reading the miss norway blog. So i just wanted to write this post for you. My name is Noora and i’m soon 20 years old and i’m going to tell you a little bit about myself. I live in Bergen at the moment but i’m originally from Stord a small Island just outside of Bergen and my dad is originally from Egypt and my mom is from Norway. The reason i joined the miss norway competition was because it seemed like a fun challenge, but as the competition progressed, I’ve learned how giving it can be.

 

this is me in my norwegian "bunad" our nationaldress

My Two Main causes are cancer and mental health. I’m in a cancer-organization in Norway which has Been very great. I’ve been in the newspaper speaking openly about mental health and what i think should be done to better society and education around this cause. I also have a YouTube channel that i post videos about my life and makeup of course. I love working out and i do cheer as well i also love to preform and when i lived back home i did dancing. I currently study computer science at the university of Bergen which has Been great and i’m in the mentor comity at the faculty of science and math. My family is quite Big And i am the oldest of 7 kids! This competition has been so great and i want to say thank you to both the English and Norwegian readers for their support.

 

Thank you for reading!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

Hold Norge Rent! Plukk søppel!

Hei igjen dere<3

I går meldte jeg meg på en ryddeaksjon (i form av søppel-plukking) på https://holdnorgerent.no/aksjon/. Først håpte jeg det var et område i Vennesla jeg kunne plukke, men alt i Vennesla var tatt. Derfor gikk jeg heller til Justvik som ligger i Kristiansand. Området jeg plukket søppel på var ved Justvikbanen og rundt lekeplassen. 

Hold Norge Rent er en nettside som fokuserer mye på miljø, og gir organisasjoner og enkeltmennesker mulighet til å være med på å gjøre noe for jorda vi lever på. Da jeg kom inn på nettsiden deres klikket jeg på "ryddeportalen", deretter på "her kan du rydde". Videre kom jeg inn på et kart hvor jeg kunne finne plasser i nærområdet hvor det var behov for å plukke søppel (https://holdnorgerent.no/ryddekart/#forsoplet,open). Da jeg hadde funnet plassen hvor jeg ville rydde, opprettet jeg en aksjon. Siden jeg gjorde dette ganske spontant var det ingen andre som kunne i dag tidlig! Derfor opprettet jeg en aksjon med meg som enkeltindivid, og fylte ut skjemaet som videre dukket opp. 

Slik ser skjemaet ut, det er lett forståelig og tar ikke lang tid å melde seg på<3

Tidlig i dag tok jeg med meg plastikkpose og hansker, deretter begynte jeg å plukke søppel i området jeg hadde registrert meg til. Da jeg kom så det ikke så ille ut, men jeg endte faktisk opp med en stor, tung plastikkpose med bare søppel. Med litt musikk på ørene ble plukkingen effektiv og mer "gøy". Hvis alle hadde bidratt med noen timer hvor de hadde plukket søppel, ville jorda vært et bedre sted å leve på. Dyrene som bor i naturen hadde sluppet å spist plastikk og unaturlige gjenstander. Oppfordrer absolutt alle til å prøve ut Hold Norge Rent-aksjon med venner eller familie for å hjelpe både jorda, dyrene og oss selv. Du kan selv bestemme når og hvor stort området skal være, som gjør det svært fleksibelt for å kunne delta. 

Da jeg var ferdig med aksjonen var det viktig at søppelet ble kastet på riktig måte, noe jeg tok hånd om! Når jeg kom hjem registrerte jeg plukkingen, hvor mye jeg plukket og sendte inn bilder av funnet. Dette blir gjort for å forsikre at jeg faktisk har vært å plukket i det registrerte området. 

Lag en aksjon du også, og ta vare på jorden vi lever på:) https://holdnorgerent.no/ryddekart/#forsoplet,open

Ha fortsatt en fantastisk dag videre<3

 

Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva00

Instagram: https://www.instagram.com/sunniva3/

Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på