fbpx

Catwalk kurs + innspilling

Hei dere ❤️

Sent igår kveld kom jeg hjem fra catwalk-kurs, og det var utrolig gøy og lærerikt! Kurset ble ledet av Master Runway Coach Klara Szalai! Hun var utrolig dyktig, og vi lære utrolig mye. Vi lærte om poseringer, de forskjellige walkene på catwalken og hvordan man skulle opptre på senen. Jeg ble bare kjempe motivert til å fortsette! 

Vi fikk også møte de andre herlige jentene som er deltakere i år, og vi er litt av en gjeng 😍Gleder meg masse til å se de igjen 😍

Nå har jeg sminket meg og gjort meg klar til en ny shoot som jeg skal ha i dag 😊 Litt liten i kroppen, etter 8 timer i høye hæler, men formen er overraskende bra😂 Jeg gir meg aldri, og er klar for å spille inn presentasjons videoen! 

 

Vi snakkes ❤️ 

Hadde satt stor pris på om du ville fulgt meg på mine sosialemedier <3

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Ønsker du å samarbeide med meg, og hjelpe meg videre i denne reisen? så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Underskrift for etisk dyreavl

God søndagskveld. Håper helgen deres har vært fin!

Dyrevelferd står sterkt som en av mine hjertesaker, og det varmer hjertet når jeg ser flere kjemper for at dyrene skal ha det bedre. Det finnes så mange måter man kan kjempe på, og det finnes som regel alltid forbedringspotensiale for de fleste saker. En måte man kan hjelpe på er å bli med på underskriftskampanjer. Det er noe jeg har gjort flere ganger og som jeg ser har hjulpet før. Jeg har også vært med i fakkeltog mot pelsdyrnæringen oppover Karl Johan, noe jeg kommer til å huske en stund. Underskrifter er også viktig!

Nå ønsker jeg å dele en link til en nettside hvor du kan gi din underskrift og støtte dyrene som blir uetisk avlet frem her i Norge. Det er mange dyr som får smerter og fysiske problemer fordi det ikke blir tatt ordentlige hensyn når de avles frem. 

 

Her er et utdrag fra nettsiden, 18.04.2021:

"I dag avles mange familiedyr frem til å se søte ut, og til å likne på menneskebabyer. Vår streben etter "perfekte" dyr, går på direkte bekostning av deres helse og livskvalitet. Dette fører til at det i dag finnes blant annet hunder, katter og kaniner som sliter med ulike helseproblemer og som ikke kan utføre normale oppgaver - som å vaske seg selv, føde normalt og løpe. Dyrebeskyttelsen Norge mener at vi er langt på overtid med å ta dette på alvor.

I løpet av sommeren 2018, har Dyrebeskyttelsen Norge gjennom kampanjen "Ærlig talt" satt fokus på den uvettige avlen som skjer med våre familiedyr.

Paragraf 25 i dyrevelferdsloven stadfester at "avl skal fremme egenskaper som gir robuste dyr med god funksjon og helse". Med høy grad av innavl, medfødte smerter og kroniske lidelser, får ikke dyrene god velferd.

Det er avlsorganisasjonene og dyreholdere selv som har fått håndtere hvilke dyr som bør eller ikke bør brukes i avl. Dyrevelferden til disse individene og deres avkom er på ingen måte ivaretatt. I altfor lang tid har dette fått pågå uten kontroll, og resultatet er at mange raser nå er så innavlet og syke at de ikke har nok friske gener til å reetablere en sunn stamme."

 

Jeg har gitt min underskrift. Om du ønsker å støtte at disse lovene nevnt over blir tatt mer på alvor, slik at dyr kan vokse seg sunne og friske, uten smerter og fysiske problemer, så håper jeg du også gir din underskrift. Du kan trykke på linken under, så kommer du rett til siden for å signere.

https://www.opprop.net/underskriftskampanje_mot_uetisk_avl_av_familiedy

 

Ha en fortsatt fin søndagskveld :-)

 

Fotograf: Rhyan Elivera Olivo 

 

Samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Janeveroniica

Facebook:Jane Veronica - Veien til Miss Norway

Fotoshoot med rå fotograf!

Skjermbilde-2021-04-18-kl.-20.03.29

Hei igjen!

Når jeg ankom Asker så skulle jeg ha fotoshoot med Roger Myrland! Han er en hobbyfotograf som tidligere har tatt en del bilder av 2 tidligere Miss Norway deltakere fra sesongen 2020! Han har også tatt bilder under finalene og de var kjempe fine. Jeg hadde snakket en del med Roger før jeg dro til Oslo der vi fikk avtalt blant annet at vi skulle ta bilder på studio og ikke ute.

Jeg hadde med en del forskjellige klær, men det var jo egentlig ikke nødvendig. Roger hadde sykt mye utvalg av både sko, bukser, topper, jakker osv! Her var det mye kult jeg kunne teste ut og ta bilder med. Ikke minst så ble jeg og Kristin tatt super godt i mot! Han hadde drikke og Mat, og var super hyggelig! Det var veldig gøy å ta bilder med han og resultatene ble utrolig bra! Jeg skal ikke legge til Alle bildene enda da jeg tenkte å bruke de litt senere. Jeg tok bilder i 5+ antrekk så det sier seg selv at jeg ikke kan legge ut alle nå haha! Kvaliteten er litt komprimert da filene må være av nok til å poste på bloggen - men normalt sett er de mye mere detaljerte!

 

Jeg ble super fornøyd med bildene! En stor takk til Roger Myrland!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Jeg har ankommet Oslo!

IMG_1988

Hei!

Som dere kan se så kommer dette blogginnlegget litt senere, og overskriften er litt utdatert hahah! Men dette er jo fordi helgen gikk så utrolig fort, at jeg ikke rakk å skrive noe som helst. Jeg sitter nå på flyplassen og venter på ombordstigning til å dra tilbake, og helt ærlig så er dette første gang på hele helgen der jeg faktisk får tid til å sette meg ned å skrive. Jeg kommer til å legge ut en del innlegg i dag pga. det har skjedd så utrolig mye i helgen at jeg må fortelle dere alt! Så istedenfor at det kommer litt og litt - så kommer alt på en gang haha, dette er fordi jeg har nye ting å skrive om neste uke så da vil det uansett bare balle seg på haha.

Dette bildet er fra da jeg satt i flyet på Molde. Vi skulle egentlig dra 17.10 men på grunn av tekniske feil så måtte vi vente ei stund. Det var bra de fant ut av det før vi letta i det minste haha. Men på grunn av forsinkelsen så betydde det også at vi ville ha det enda travlere når jeg ankom Oslo go skulle til Asker å ta bilder. Jeg skulle egentlig ta toget 18.30 men det ble en senere en. Men det gikk nå så bra fordi jeg hadde ei god venneinne som ventet på meg!

Kristin!!! Hun var så snill og tok meg godt i mot da jeg kom til Gardemoen. Der i fra så tok vi toget sammen til Asker der vi ble hentet av fotografen. Vi kom fram rundt klokken 20.30 ca. om jeg ikke tar helt feil. Vi var på fotografering til sånn 23.30 før vi tok toget til Oslo. Og her ble de mye kluss! Jeg synes så synd på Kristin som måtte følge meg overalt i Oslo før jeg kom meg trygt hjem til den plassen jeg skulle sove. Vi var ute og vandret til klokken 02! Jeg har dårlig samvittighet for at Kristin fikk bare 3 timer søvn den kvelden som skulle være super viktig - for dagen etter var det 8 timers catwalk kurs.... Men jeg er super takknemlig for at hun tok så godt var på meg! <3

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Catwalk kurs dag 1

CoverfotoBlogg-4

Det var kurs i går som gikk ut på hvordan man skal bevege seg og gå på scene. Som du kanskje har sett på tv så er dette med skjønnhetskonkurranser mye større i utlandet, og det mange jenter som har øvd siden de var bitte små. Selv har jeg gått i høye hæler mye tidligere, men dette har aldri vært så høye eller så tynne hæler. Det gjør virkelig noe med balansen når man har stiletthæl.

Forskjellige walks

Det er forskjellig hvordan man går til forskjellige outfits. Det gir jo helt klart masse mening, men det er utrolig fint å få sette det live. Samt når man ser det så tydelig at det er forskjell på hele kroppsspråket når Klara vise oss for eksempel sport/fitness vs bikini. Vi må lære oss casual walk, sport, bikini og aftenkjole.

Over ser du en liten video fra gårsdagens kurs. I videone ser du min første walk i går. Som du kan se mister jeg balansen en del, og det er helt greit. Ble litt skuffet etter at jeg gikk, da jeg trodde det skulle gå litt bedre. Men så tok jeg et steg tilbake i hodet og sa til meg; Du er her til å lære. Du er bedre en du tror. Å ha troen på seg selv er det viktigste. Hadde en liten samtale med kjæresten også, og han er så flink til å hjelpe meg til å fokusere på de riktige tingene. Videre ser du fantasiske Henriette, Miss Internationa Norway 2019, som viser oss hvordan det skal gjøres! 

Synes det er viktig å vise at man ikke trenger å være «perfekt». Alt er en læringskurve og jeg har aldri gjort noe som dette før. Blir gøy å se om jeg klarer å forbedre meg til neste lørdag, da jeg skal være med på kurset neste lørdag også. Det er jo kun en uke, men skal øve på visse elementer slik at jeg kan bygge opp et repertoar av måter å snu, gå og posere på. Vi får også en poengscore i fem forskjellige kategorier etter kures, så vi kan se hva vi må jobbe mer med. Vis jeg kommer videre til finale, vil jeg delta på Beauty Camp. Her vil vi også få lære enda mer, og kunne på mer veiledning.

Dette var i baggen

Jeg hadde med meg litt forksjellig, da jeg liker å være forbredet. Høyt på pakkelisten var å ha med seg mat som ville gi meg energi, men ikke tynge kroppen da viset at dette ville bli krevende. Jeg hadde på meg treningsklær, joggesko og munnbind – og så klar ulljakka mi. Jeg fryser så lett, så det må jeg bare. 

  1. To par stiletthæler (12cm +)
  2. Matpakke - Chiafrø pudding - Oppskriften har du her. , 2 bananer og honningmelon og druer
  3. Vannflaske
  4. T-skjorte
  5. Sokker og ullsokker
  6. Notatblokk
  7. Mobillader
  8. Anti-bak
  9. Sjal (pluss noen ekstra til noen av jentene)

Neste kurs skal jeg også ta med litt sminke og hårbørste, samt en kjole til å ta bilder i.

I dag er det photoshoot med en av fotograf jeg har jobbet mye med. Vi har det alltid veldig hyggelig og gleder meg til å se han igjen. Blir årets første ute-shoot med han!

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Må hannkyllinger behandles slik?

CoverfotoBlogg-50

Altså, selv om vi har alltid gjort noe betyr ikke det at det er rett. I Norge er det lov å ta livet av en dag gamle hannkyllinger ved å kverne dem levende. Det blir gjort med over 3 millioner kyllinger årlig. Hvis du ikke veit hvorfor, er det jo fordi det er kunn hunnfuglene som legger egg. Noen land innfører nå forbud – hjelp oss å få det til i Norge ved å skrive under kampanjen! Det er virkelig nødvendig å plage dyr? 

Signer kampanjen fra denne lenken.

Kyllinger behandles som avfall

Det blir klekket ca. 6,9 millioner kyllinger årlig i Norge til eggproduksjon. Eggene ruges i rugemaskiner i gitter-kasser. Så fort kyllingene har klekket blir de kjønnssortert. Kyllingene håndteres som om de var tingog bein og vinger kan sette seg fast i sprekkene i kassenes gitter. De helles ut på samlebåndet kassevis, og spesialtrente kylling-sorterere håndterer dem svært raskt og kaster hunnkyllinger til ett bånd, og hannkyllinger til et annet. 3,5 millioner er hannkyllinger som ikke brukes til eggproduksjon, og er for tynne til kjøttproduksjon – siden fugler som brukes til kjøttproduksjon er fremavlet for abnorm vekst.

De avlives på sin første levedag ved såkalt maserasjon; fra rullebåndet detter de ned til mekaniske, hurtigroterende kniver. Ved denne metoden kan fugleungene bli kuttet opp hvor som helst på kroppen før de dør, noe som innebærer sterk lidelse og frykt. Rådet for dyreetikk mener «avliving av halvparten av daggamle kyllinger (haner) er et etisk dilemma.». NOAH mener at det å kverne ihjel fugleunger er på kant med dyrevelferdsloven, og bør forbys. Les mer om eggindustrien her.

Vil du hjelpe kyllingene enda mer? Støtt NOAHs arbeid ved å bli medlem.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på