fbpx

Presentasjon med regjerende Miss Norway

Hei fine dere!

I dag har vi vært så heldige å være med på en videopresentasjon med regjerende Miss Norway, Helene Abildsnes. Det var utrolig spennende, og Helene fortalte om sin deltagelse og forberedelse til både Miss Norway og Miss Universe. Det var spennende å høre hennes erfaringer, og hvilke tips hun hadde til oss deltagere! Jeg blir veldig inspirert av Helene, og det flotta arbeidet hun gjør! Det gir meg stor motivasjon videre i konkurransen.

Nå vet jeg enda mer hva jeg vil fokusere på fremover, og hva som er viktig før en evt finale.  Finaleuttaket er 19. april, så det blir spennende å se hvem som går videre! Jeg skal fortsette å gi alt jeg har for å være en av de heldige finalistene! 

Trenger du markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Inakollsetoutlook.com.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss norway 2020

Facebook-innlegg s24by

84219377_521971155110002_6810300706625421312_n

Foto: Roger Myrland

Hei!

Jeg fikk her for litt siden en sak på s24.by sin Facebook side.

Dette gjaldt det catwalk kurset vi deltok i. Det står enkelt forklart om opplevelsen og litt av hvem som var tilstede på kurset.

Igjen et veldig bra kurs med god veiledning fra Klara Szalai som har erfaring innen dans og catwalk kurs, og Henriette Hauge (tidligere Miss Norway vinner). Det var et utrolig bra kurs og så hyggelig å møte jentene.

Link til innlegget : https://www.facebook.com/S24by/posts/3254376717914355 

Skrevet av Daniel Deniazi

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

Presentasjon fra Helene Abildsnes!

84984854_168047361277535_1978692172001574912_n

Hei!

I dag hadde Helene Abildsnes en presentasjon for noen av oss jentene. Helene er fjorårets Miss Norway vinner!

Det var en presentasjon med godt innhold. Hun snakket om alt fra tips til å bli flinke i hæler til hvordan hun forberedt seg til Miss Universe, og til Miss Norway finalen.Det var mye nyttige tips og informasjon. Det var veldig inspirerende og ble veldig motivert for å fortsette å gi alt i konkurransen. Hun var også veldig hyggelig og imøtekommende. Vi fikk også svar på alt vi lurte på når det kom til konkurransen.

Veldig vellykket foredrag, og fikk mye god veiledning. Veldig fornøyd. Tusen takk!

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
Facebook: Matilde

Afghanistankomiteen, Hasinas historie

84065731_783741432126163_1558350427186003968_n

Fotograf: Roger Myrland

Hei!

I dag skal jeg skrive litt videoen av en kvinne som har vært på flukt fra Afghanistan, tanker rundt denne og litt om Afghanistankomiteen.

I denne videoen snakker Hasina om hennes tidligere opplevelser fra hjemmelandet. Hun forteller bla. om at hun ble forsøkt drept av Taliban. Hun var på vei hjem fra jobb en dag, og plutselig hørte hun et smell. Det var en bombe. Hun brukte 7 måneder på å kunne gå igjen. Hun forteller om hvorfor hun ble angrepet , hun var en kvinne som jobbet med bare menn. Hun drømte om å bli professor i Afghanistan. Etter denne opplevelsen skjøte Hasinas at hun måtte flykte ut av landet om hun skulle overleve. Da flyttet hun til Norge. Nå holder hun på med å utdanne seg. Hun ønsker å skape forandringer i hjemlandet sitt. 

link til video: https://www.facebook.com/afghanistankomiteen/videos/131000741651489/

Denne videoen gjorde et sterkt inntrykk på meg. Det er en sterk historie og dessverre ikke den eneste. Det hun forteller høres ut som et mareritt. Hun virker som en utrolig sterk og motivert kvinne som vet hva hun vil i livet. Det gjør veldig vondt å se at en så talentfull kvinne med så mye ambisjoner blir forsøkt drept. Det er utrolig fint å høre hvordan hun definerer forskjellen på en selvstendig kvinne i Afghanistan, i forhold til den norske definisjonen av en selvstendig kvinne.Jeg tenker jo at vi i Norge er utrolig heldige med hvor likestillte vi er, men desverre er det ikke slik over hele verden. Noe denne videoen forteller mye om. Man får veldig lyst til å bidra til å hjelpe kvinner som Hasinas. Det er utrolig fasinerende at en kvinne som har vært gjennom dette i hjemlandet sitt har en så sterk vilje, og fortsetter livet sitt på en så god måte som hun gjør når hun kommer til Norge.

Afghanistankomiteen har jobbet i 40 år for et fredelig og selvstendig afganistan. Gjennom deres prosjekter støtter dem folket under utvikling i Afghanistan. De hjelper både kvinner og menn, uansett etnisitet og alder. De hjelper med utdanning, til spesielt kvinner. Sånn at kvinner kan få mulighet til et bedre liv også sammen med deres familier.

Alt i alt tenker jeg at vi må prøve å øke bevisstheten å se at det alltid er mulighet til å bidra, og at det er mye som skjer på utsiden av trygge Norge.

Håper dere har en strålende kveld videre! 

Kilder: https://afghanistan.no/

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

Fortsett lesing

Foredrag av Helene Abildsnes

 

 Hei alle sammen!

 

I dag var vi så heldige å få et foredrag over nettet av Helene Abildsnes. Hun vant Miss Norway i fjor.

Foredraget hennes handlet om hvordan hennes opplevelse av både Miss Norway og Miss Universe var.

 

 Vi fikk mange gode tips på hva man må være forberedt med til begge konkuransene. Har skrevet ned utrolig mye mer som jeg skal holde fokus på å lære meg nå.

 

Helene var også veldig flink til å holde foredrag. Har reflektert mye mer etter froedraget om hva jeg virkelig ønsker å bringe til denne konkuransen.

 Gleder meg så utrolig mye til fortsettelsen av Miss Norway konkuransen.

Bildet er tatt av Kristian Eidesvik.

 

 

 

Takk for et fint foredrag Helene!

 

 

Klem Andrea Nicole <3

 

Ps: Vis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

 

 

Den siste tiden, og hva skjer fremover?

Hei dere :)

Jeg vil begynne med å si at jeg virkelig håper dere alle har det bra, til tross for det vi alle opplever nå. Personlig prøver jeg så godt jeg kan å holde meg motivert og opprettholde normale rutiner så langt det går, men skal ærlig innrømme at det ikke er like lett hele tiden. Derimot kan vi ikke gjøre noe mer enn vårt beste, og prøve så godt vi kan å holde motet oppe og være positive, så får vi håpe ting går tilbake til normalt så snart som mulig!

Jeg tenkte i dag å snakke litt om hva jeg har gjort i det siste, spesielt i forhold til Miss Norway, og litt om hva som skjer fremover. Enn så lenge er nemlig konkurransen fortsatt i full gang og i slutten av denne måneden er det faktisk klart for finaleuttaket. Det er godt å ha dette å fokusere på, og jeg er veldig spent på å se hvem som går videre og håper virkelig jeg blir en av de. 

Til finaleuttaket skal vi levere inn nye bilder, denne gangen er det bikinibilder, i tillegg til en presentasjonsvideo av oss selv. Dette er jeg godt i gang med og syntes det er veldig spennende. Jeg var på fotoshoot i går for å ta bikinibildene, og det var utrolig morsomt, så gleder meg masse til å dele bildene med dere! Jeg tenker kanskje å lage et eget innlegg hvor jeg snakker litt mer om filmingen til videoen, men kan si at jeg også er godt i gang med det og er veldig spent på hvordan det blir når alt er klart. 

Ellers prøver jeg å bruke dagene til hjemmetrening og jeg har faktisk fått en ganske bra rutine på treningen nå de siste ukene. Jeg syntes det er så viktig nå som vi må være så mye hjemme å få bevegd på seg uansett, og det er en veldig fin måte å få tankene over på noe annet også! Anbefaler virkelig å prøve å trene litt, trenger ikke være mer enn en tur eller en styrkeøkt inne i stua, men det gjør så utrolig godt både for kroppen og for hodet! 
Jeg kjenner hvertfall på at det å holde seg litt opptatt med noe man liker i disse dager er veldig bra og gjør det litt lettere å holde seg positiv. 

Til slutt vil jeg bare minne på viktigheten av å fortsatt holde seg hjemme så mye som mulig, jeg vet det er kjedelig og kan være veldig vanskelig, men det er så utrolig viktig! Så håper jeg dere får en fin helg videre og en fantstisk påskeuke. Vi snakkes veldig snart igjen, og har dere noe dere vil jeg skal skrive om er det bare å ta kontakt 

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på