fbpx

Super dag i Larvik!

225358158_160948659357780_7116048516907268255_n Bøkeskogen Larvik - Tatt av Klara

Super dag i Larvik! 

Hei og god kveld♥ 

Nå sitter jeg på hotellet i Sandefjord og slapper av etter en fantastisk dag med flinke master coach Klara! Vi snakket om finalen, forberedelser, psykisk helse og ikke minst walken min. Jeg og venninnen min møtte Klara litt etter kl 11.30 i dag, deretter gikk vi til et lokale der vi oppholdt oss i mens jeg øvet på catwalk og snakket. Utrolig gøy og lærerikt! Jeg er så glad for at jeg tok turen helt til Larvik fra Stavanger. Videre på dagen spiste vi lunsj/middag på en restaurant ved vannet. Dagen avsluttes ved litt bilder i skogen. ♥

 

Bøkeskogen Larvik - Bilder tatt av Klara

 

Ha en fin kveld videre, så snakkes vi snart♥

Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

@fotothorsen

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

 

Spesial designet smykker til finalen

1

annonse

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Hvem drømmer vel ikke om å smykker designet akkurat til deg? Det har i hvert fall vært en drøm for meg og nå skjer det. Ei av døtterene til Inger-Lill som startet Brudehuset Hamar designer og lager smykker selv, og har gjort dette før også for en tidligere Miss Norway. Hun skal ta inpirasjon fra finalekjolen min som Rebekka Slettebø designet og sydde av gjenbruksmaterialer, og Brudehuset skal også ha et antrekk i finalen, så de skal også designe øredobber til cocktail kjolen. 

Brudehuset på Hamar er en brudesalong jeg har fulgt i over 14 år. Min søster, Alexandra, kjøpte også fin brudekjole her da hun giftet seg for 11 år siden. De har et godt rykte og det er ikke rart, for de er utrolig dyktige på de gjør. Inger-Lill har drevet med brud i over 50 år, og sammen med sine døtre og dyktige medarbeidere har de så mye kunnskap pakket inn i en nygelig butikk i Hamar senttrum.

Dette med spesial tilpassninger og finne det som er akkurat "deg" er deres spesialitet. Da min søster skulle gifte seg falt hun for to forskjellige kjoler, løsningen var en kombinasjon, og for Brudehuset var det en selvfølge å hjelpe og orde slik at alt skulle bli slik man selv ønsker det. Det er også akkurat disse holdningene jeg blir møtt med nå. De er behjelpelig med tilpassninger av antrekk, smykker og annet jeg måtte trenge til kjoler for finalen. Og hvis det er noen som kan kjoler er det dem.

Miss Universe kjole

Det å være så heldig å ha disse med på laget i konkurransen er en stor støtte og hvis jeg er så heldig å går av med seieren om noen uker, veit jeg at jeg har noen i ryggen som kan hjelpe meg til å virkelig skinne i Miss Universe. Det føles veldig godt å vite at jeg vil kunne ha kjoler som kan få meg til å skille meg ut i international konkurranser. Drømmen er jo å kunne vinne i Norge for å jobbe mot å få en plassering i Miss Universe. Jeg vil veldig gjerne være med å løfte Miss Norway konkurransen og få skjønnhetskonkurranser inn i hjertene på folket. 

Jeg har aldri hatt på meg noe så flott, eller så dyrt som kjolen under. Denne herligheten koster 43 000 kr, men det er så verdt det. Hvis ikke dette får deg til å føle deg som en dronning, tror jeg ikke noe vil. Har lagt ut litt videoer på instagram om du vil se - lenke til instgram.

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

Planen videre i Sandefjord

edwrty

Planen videre i Sandefjord

Hei og god kveld♥ 

Akkurat nå sitter jeg god og mett på hotellrommet i Sandefjord å skriver til dere. Dette er siste kvelden i Sandefjord for jeg flyr hjem i morgen 15.45, planen nå er og slappe av og ta en liten spasertur ut i gatene for å se litt mer av Sandefjord før jeg legger meg.

Videre i morgen har jeg planlagt en liten shoppingtur på det lokale kjøpesenteret i byen. Jeg synes alltid det er spennende og se hva de forskjellige stedene har å tilby. ♥

 

Ha en fin kveld videre, så snakkes vi snart♥

Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

@fotothorsen

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


 

 

Cocktail kjole

218134276_211949437515585_2447071739164636289_n

Hei igjen, fine <3
I dag ble vi ferdig med cocktail kjolen min! Jeg ble kjempefornøyd med resultatet, og designeren min, Delia har allerede lært meg så mye <3

Det beste med at den er skreddersydd - er at det kun finnes en av den! I tillegg til at den er tilpasset mine mål og kropp. Fargekombinasjonen er også helt nydelig, og har blitt en ny favoritt.

Om dere ønsker å lese mere om finaleantrekkene mine, så kan dere lese disse innleggene:

1. Designer drømmekjolen
2. Desginer drømmekjolen del 2
3. Casual antrekk
4. Treningsantrekk

Og om du eller noen du kjenner ønsker å få skreddersydd ett plagg eller antrekk, så er det bare å ta kontakt med Delia <3 Dere kan nå henne både på Facebook og på Instagram.

Gled dere <3Setter utrolig stor pris på om du stemmer på meg <3 En stemme til meg, er en stemme til dyrene! «Missu 10» til 2401. Det koster 20,- per stemme. Bilde er tatt av Fotograf Aunan

Og om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tiden flyr

222640478_862105934402749_196048444839288106_n

Bilde er tatt av Daniel Millan.

Hallo alle sammen <3
Dagene har gått i ett i det siste - og jeg har stått opp tidlig for å få mest mulig ut av dagene. I dag var jeg på møte med designeren min, Delia hvor vi så på hva vi manglet av antrekkene.

Hele prosessen er sååå gøy, og jeg har så lyst til å dele hver eneste detalj med dere – men viktig å spare spenningen til finalen <3

Ellers har jeg prøvd å forberede andre ting, og det hele krever mye planlegging. Men jeg storkoser meg med det.

Vi spiste også fylt squash og paprika i dag, noe som var kjempegodt! Vi hadde lyst til å prøve noe nytt, og resultatet ble kjempebra. Mulig oppskrift kommer <3

Vi blogges!Setter utrolig stor pris på om du stemmer på meg <3 En stemme til meg, er en stemme til dyrene! «Missu 10» til 2401. Det koster 20,- per stemme. Bilde er tatt av Fotograf Aunan

Og om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeg lærer alltid

Heii❤️

De siste dagene har vært litt masete og vonde. Så derfor jeg ikke har fått oppdatert dere her på bloggen. 

Men jeg har det kjempe fint. Jeg er ikke en jente som knekker lett, og jeg lærer alltid på veien. ☺️ Jeg lærer at folk ikke er sånn som man tror de er, jeg lærer at noen mennesker ødelegger for andre for å få seg selv mere frem og jeg lærer at motgang gjør en sterkere og mer motivert. 

Denne konkurransen har gitt meg så utrolig mye, og jeg har lært å vokse som et menneske. Det å kunne dele livet mitt her på MissNorway bloggen har ikke bare vært en del av konkurransen, men det har hjulpet meg i livet mitt. Her sitter jeg å skriver om hva jeg føler, og hva som skjer i livet mitt. Jeg reflekterer over flere ting. Og jeg tror det kan hjelpe mange! Jeg husker når jeg var yngre så fikk jeg beskjed om å skrive treningsdagbok. Dette er litt som en treningsdagbok. Jeg skriver om mine oppturer og mine nedturer, jeg forteller hva som skjer i livet mitt. Det er noe jeg anbefaler alle å gjøre. 

Dette bildet ble tatt fra en av de beste helgene jeg har opplevd. Jeg er stolt over så langt jeg har kommet, og jeg er stolt av den jeg er blitt. Jeg er en reflektert jente med sterke meninger og målrettet. Jeg er et menneske som alle andre og jeg har også følelser. Så tenke bare å komme med en liten påmindelse. Tenk over hva du sier, hva du gjør og hvordan du velger å handle for å såre et annet menneske, eller sette de i en unødvendig situasjon❤️ Det synes hvertfall jeg er noe alle burde tenke litt over. Man blir et bedre menneske om man unner andre noe godt.

Klem☺️

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på