fbpx

Sneak peek;)

IMG_2439 Sjarm fotostudio
Velkommen tilbake fine deg

Husker du hva jeg lovte deg i mitt forrige blogginnlegg? Trykk her for å lese hvis du ikke har gjort det enda<3

I går hadde jeg en helt strålende dag som sakt! I dag har jeg drevet mest med skoleting og fått en ny bil!

Jeg har lyst til å vise dere ett bilde som ble tatt i går, også gleder jeg meg ti å vise dere flere fremover. 

Foto: Sjarm fotostudio https://www.facebook.com/sjarmstudio/

Klær: Must Mote https://miotrend.no/

Contact me here:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram

Bli med på fotoshoot med meg! Del 1

Hei mine fine lesere! ♥ 


Da har det vært en liten stund siden sist jeg har blogget her og beklager for det. Nå skal det bli mer blogging fremover, med gode innlegg!

I går var en utrolig morsom dag med fotoshoot både inne i fotostudio og ute i skogen. Min venn og fotograf Øystein Engell tok bildene av meg, han er så utrolig dyktig og profesjonell i jobben sin. Jeg ble super fornøyd med bildene og synes de ble ganske bra, håper dere synes det samme? :) Hehe!Jeg dro utover kl 13:00 og gjorde ferdig litt sminke mens han rigget ferdig i fotostudio, så tok vi og flyttet oss utover etterhvert når vi var klare med bildene inne. Da pakket han fotobaggen sin med 2 forskjellige kameraer, blitzer og stativ. Så var vi klare til å komme oss av gårde ut i winter wonderland. På veien stoppet vi innom en bensin stasjon og handlet litt mat og drikke så vi hadde masse energi til å være ute og ta masse bilder. Vi kjørte et godt stykke inn i skogen og fant et perfekt sted hvor det er en nydelig utsikt. Det var så vakkert der. Veldig flaks at vi tok bildene i går også, for i dag regner det og mye av snøen har blitt borte.
Så var det å kjøre tilbake for å gå igjennom bildene og det er den beste delen. Det ble etterhvert ganske vanskelig å velge hvem jeg/vi ønsket å beholde og slette og hvem vi ønsker å redigere litt på. Kommer til å legge ut flere bilder av fotoshooten etterhvert fordi noen av dem er til redigering.  


Gleder meg allerede skikkelig til neste fotoshoot!
Det er så utrolig morsomt og trives veldig godt å være foran kameraet ♥ 

Tusen hjertelig takk igjen til Øystein for en fantastisk bra jobb og supre bilder!

Håper dere får en fantastisk dag videre!

Gjerne følg meg på insta her: madeleinedenice
Facebook her: madeleine.olsen

Har dere noe spørsmål eller ønsker å være sponsor? Ikke nøl med å ta kontakt på email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her får dere litt flere bilder nedover fra fotoshooten: Klemmer fra meg! ♥


Travle tider

Hei! 


Nå er det en god stund siden jeg har fått tid til å publisere noe her!

Jeg har hatt det mildt sagt veldig travelt med prøver og jobb. Oppi alt dette her så klarte jeg å pådra meg noe jeg tror er en strekk i ryggen. Er usikker, men håper virkelig detr prolaps. Derfor har jeg blitt liggende rett opp og ned på sofaen for å avlaste ryggen. Jeg er usikker på når jeg fikk det, men tror det kan være fra jeg skulle hjelpe en pasient opp av sengen, og glemte å bøye i knærne og dermed løftet med ryggen. Jeg har heldigvis begynt å bli litt bedre, men prøver å ikke belaste meg for mye før d er helt bra igjen. Det er såå kjedelig for jeg har veldig lyst ut på skitur for nå har det endelig kommet løyper rundt her hvor jeg bor, men det må nok vente. 

Til helgen skal jeg opp på hytta og der får jeg nok virkelig slappet av litt og roet meg ned. Uken startet med en prøve jeg rett og slett hadde glemt at jeg skulle ha og deretter var det jobb i helgen hvor jeg måtte jobbe dobbel vakt ettersom flere ble syke. Men nå ser det ut til at ting går litt bedre og jeg har lagt inn alle de kommende prøvene inn på kalenderen min hehe. 

Passion for Fashion + tips, DEL 2

Passion for Fashion + tips, DEL 2

God morgen og velkommen tilbake til del 2! 

På Mandag fikk dere lese litt om hvorfor mote er viktig for meg og litt generelle tips som har hjulpet meg for å tørre å være mye mere meg selv. Jeg skrev også noen tips om hvordan man kan ta i bruk klær på en mye mere etisk riktig måte. I dag så skal jeg snakke mere om hva jeg vil oppnå med mote, hvorfor det er vanskelig og råd for å lykkes + utdannings veier.

Så hva vil jeg egentlig? Det har jeg spurt meg selv så mange ganger, spesielt de siste ukene. Men det er jo ikke så rart når jeg nå går siste halvåret mitt i VG3 og ting begynner å ta på. Man vil jo helst ha en fremtidsplan klar og føle seg trygg på valget sitt. Grunnen til at jeg er så usikker tror jeg er fordi jeg ikke helt tørr å bare hoppe i det, bare bestemme meg for at jeg skal velge mote som yrkesvei. Selv om jeg vet jeg kan få til det jeg vil, så gjør det meg fortsatt usikker. Jeg vet at det er mye som må til for å lykkes innenfor mote, og det synes jeg er skummelt. Det er ikke det samme som å ta en utdanning som sikrer deg en jobb som gir deg nok penger resten av livet. Det er liksom så mange krav. 

Jeg elsker å jobbe med markedsføring og reklame, derfor vil jeg også gjøre dette i fremtiden. Slik jeg ser det for meg nå, kommer jeg jo ikke til å ha samme jobben resten av livet - og det er egentlig ganske normalt. Jeg må jo bygge meg oppover. Til slutt vil jeg jo være min egen sjef, jeg har ikke lyst til å jobbe for noen eller være avhengig av noen. Jeg vil ha min egen business og skulle det vært noe med mote, så hadde det vært så gøy å fått eget klesmerke. Men hvis man skal være realistisk så ser jeg for meg at de første årene jeg i så fall driver på med mote, blir år der jeg kanskje jobber som stylist, markedsføring/pr innenfor mote, jobbe i motemagasin eller noe annet spennende som er litt enklere enn å prøve å lykkes som motedesigner. 

Det er utrolig mange der ute som har lyst til å gjøre noe ut av seg innenfor mote, og det er en av grunnene til at det er så vanskelig å bli stor i det også. Når markedet er fylt av konkurrenter, så er det også ikke så enkelt å skille seg ut. Du må enten være ekstremt kreativ og nytenkende, ha gode kontakter eller lage en plattform ut av deg for å kunne gjøre noe stort. Det er ikke så vanskelig å få en jobb som journalist i et motemagasin i Norge, men nå er det jo heller ikke de som får invitasjon til Prada sine moteshows under Fashion Week i Paris heller. 

Mange av de store kjente motedesignere i verden har fått mange nei og dører slengt i fjeset før de kom til den plassen de er i nå. Så det er veldig viktig å huske, at du kan ikke lykkes ved første forsøk, men du må aldri gi opp! Flere må jobbe U-BETALTE internships i flere år bare for å få seg praktisk kompetanse og ikkje minst gode kontakter! I moteverden har kontakter veldig mye å si. Med kontakter kan du komme deg inn i viktige plasser og bli snakket om viktige personer - som du trenger for at folk skal høre om deg og ditt arbeid. 

Jeg kunne snakket hele dagen lang om utfordringene i moteverden og om mine planer, men det er nok ikke det mest spennende for akkurat dere kanskje. Derfor tenker jeg nå å skrive litt råd og tips som kan hjelpe dere! Både om utdanning og andre generelle ting.

Generelt:

- Les deg opp og vær aktiv! Hvem er viktige, hva skjer? Hvordan forandrer moten seg? Ikke minst delta på aktiviteter og arrangementer! Det er der du møter folk, snakker med mennesker - skaffer kontakter. Har du også lest deg opp i forkant, har du noe felles å snakke om, som også gjør deg attraktiv!

- Se helheten! Ikke nødvendigvis tenk så mye på hva som er inn akkurat nå, hvilket enkelt-plagg folk kjøper mye av. Du må se på helheten. F.eks. de siste årene har vintage og gammelt blir til nytt moten vært populær. Det betyr ikke at du må investere i vester når det er trendy, eller i college gensere akkurat når det blir brukt mest. Helheten er å se på hva som kan bli trendy i fremtiden og HVORFOR! Finner du ut hvorfor, ligger du allerede ganske langt fram, for da vet du hva du må jobbe imot for å lykkes lenge og ikke bare der og da.

- Vær kreativ! Prøv å se for deg ting som ikke er så populært, og gjør det kult! Du lykkes ikke av å gjøre det samme som alle andre, du må bringe noe nytt!

- Ikke gi opp! Det er viktig at du vet at du kommer ikke til å få mange ja i starten, og sånne er det bare. Konstruktiv kritikk må du ta til deg for å forbedre deg, det betyr ikke at du må forandre din visjon. Du må bare tilpasse den ut i verden. Se på konkurrentene dine, hva gjør de bra og hva gjør de dårlig?

- Vær tilgjengelig! Prøv å bygge en plattform der folk kan følge med på deg og ditt arbeid. Sosiale medier består av mange mennesker overalt i verden du kan nå ut til. Dukker du opp overalt får du også flere tilhengere! Ikke minst kan du rette deg mot en type gruppe også, du kan nå ut til målgruppen din.

Utdanning:

Når det kommer til utdanning, er det ikke alltid så enkelt å finne noe som passer til det du vil bli, Spessielt ikke innenfor mote her i Norge. Jeg tenker at det viktigste er ikke nødvendigvis å ta en utdanning som er akkurat det du skal bli, men heller finne utdanninger som gir deg kompetanser du kan bruke. Som f.eks. kan du ta årsstudium og et semestre som styrker CVen din, som ikke nødvendigvis er er en bachelor grad. Om du vil jobbe med reklame innenfor mote, så kan du jo f.eks. gå grafisk design og lære deg mye so gjør deg attraktiv til arbeidsplassen. Du trenger ikke å gå "Motereklame". Eller tar du bachelor i markedsføring, samtidig som du har mye kunnskap om mote så kan du jo bli noe innenfor det også, du må ikke gå "Mote markedsføring". Det viktigste er å skaffe deg erfaringer og kunnskap, men det er jo også en fordel å go moteskole da sier ikke det! Men å ha bredt erfaring er bare et pluss:)

Gode moteskoler:

SOFI - Norge

London College Of Fashion - England

ESMOD - Frankrike

Fashion Institute of Technology - USA (NY)

Royale college of art - England

Linjer:

Motekonsulent, Motekommunikasjon, Moteindustri, Motedesign, Fashion business management, Fashion advertising, Fashion photography +++++

 

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt! Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Tlf: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/ 

Mye spennende i vente...

IMG_2199 Mye spennende i vente...
Velkommen tilbake! Håper du har hatt en strålende dag<3

Mye spennende i vente...

Først og fremst ønsker jeg å si til alle deltakere; dere er kjempe fine og flinke alle sammen<3

I dag har jeg hatt det veldig travelt! Jeg skal fortelle deg litt om hva jeg har gjort i dag, fordi det har gjort et stort inntrykk på meg! 

 

Planen min i dag

  1. Skole fra 8.30 til 10.10
  2. Videomøte
  3. Fotoshoot
  4. Intervju

 

1. Skole fra 8.30 til 10.10

Dagen min i dag startet helt vanlig. Jeg sto opp kl 6.30, forberedte meg til matematikk økten og drakk en smoothie laget av; spinat, agurk, lime, eple. Jeg bor heldigvis ikke langt unna skolen, så jeg går hver dag, en veldig god start på dagen synes jeg! Litt trening og jeg er helt våken når timen starter! Å ha matematikk i første økt (og min eneste økt) i dag, var allerede en utrolig strålende start på dagen. Alle skulle hatt en matematikk lærer som jeg har;)

2. Videomøte

Da jeg kom hjem etter skolen, så drakk jeg et glass med varmt vann og sitron, grunnen til at jeg drakk dette er fordi det er veldig mange sunne vitaminer i sitron og jeg er veldig opptatt av helsen min. Jeg spiste også litt naturell yoghurt med banan, bringebær og granola, man må selvfølgelig ikke glemme å spise! Mens jeg spiste den sunne yoghurt-bowl min så ble jeg ringt opp av en dommer i Miss Nederland. Hun er en veldig dyktig og stilig dame som vet masse om misseorganisasjonen. Jeg er veldig glad og heldig for at jeg har hennes støtte<3

3. Fotoshoot!

Endelig var fotoshooten der! Dette hadde jeg gledet meg veldig mye til! Bildene ble tatt hos Sjarm fotostudio, og jeg må si de er veldig flinke og kreative<3 Jeg valgte en lokal fotograf, fordi jeg synes at deres talent og alt det gode arbeidet de legger i bildene må sees av flere, mange flere!

Denne fotoshooten gjorde et stort inntrykk på meg! Fotografene viste meg hvor kreativ man kan være med bildene, og at uansett hvem de har tatt bilde av, så ser alle helt strålende ut! Et vakkert smil kler alle, og som jeg pleier å si; et smil er det vakreste man har! 

Jeg er så heldig som får bildene i morgen, og jeg lover deg; det blir spennende;) Du får også vite hvor jeg fikk de utrolige vakre klærne fra som jeg hadde på meg!

4. Intervju

Etter alt det gode som skjedde tidligere denne dagen, så var klokkenslagen til et intervju med Indre Akerhus blad! Jeg skal ikke røpe for mye om dette intervjuet enda;) Men det jeg har lyst til å si til Indre Akerhus blad er; Tusen takk for at dere tok dere tiden til å intervjue meg!

 

Følg med på bloggen min, i morgen blir det sneak peek av bildene<3

Tusen takk for at du tok deg tiden til å lese om dagen min i dag!

Contact me here:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Behind the scenes fra fotoshoot

Som jeg skrev i går så har jeg altså hatt min første fotoshoot i forbindelse med Miss Norway i dag. Det var veldig spennende! Før fotoshooten dro jeg hjem til en venninne som hjalp meg med å fikse hår og sminke. Hun har blant annet fikset meg til ball tre ganger før, så er det en jeg virkelig stoler på at får frem det beste i meg så er det henne.

Underveis i prosessen med å sminke og krølle hår

Da jeg var ordnet og klar dro jeg til Oslo der jeg møtte fotografen min. Jeg må innrømme at jeg var litt spent og nervøs før vi skulle ta bildene mine. Det er lenge siden sist jeg hadde fotoshoot, også er fotografen jeg jobbet med superflink og har tatt bilder av veldig mange dyktige mennesker. Når vi først kom i gang gikk det veldig bra. Vi hadde en avslappet og fin atmosfære og samarbeidet godt. 

Spent og klar for å ta bilder

Dagens bilder er tatt på Grand hotel i Oslo

Dette er den nydelige utsikten fra rommet. Jeg sto faktisk og tittet ned på Erna Solberg som hadde fotoshoot sammen med noen politihester rett før jeg også skulle ta bilder.

Etter at bildene ble tatt dro jeg rett hjem for å møte en journalist fra lokalavisen for å gjøre et intervju. Intervjuet gikk veldig bra. Jeg fikk fortalt om hvorfor jeg er med i denne konkurransen og hva jeg ønsker å oppnå med deltagelsen min. Nå er det bare å vente i spenning på at intervjuet kommer på trykk og at bildene blir klare. Jeg gleder meg!

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på