Miss Universe

Miss Universe ble stiftet i 1952 og blir sett på som den største og mest glamorøse skjønnhetskonkurransen i verden. Opp gjennom historien har flere norske kandidater vunnet titler i internasjonale skjønnhetskonkurranser. Den gjeveste fikk Mona Grudt i 1990 da hun stakk av med seieren i Miss Universe. Miss Universe Norway skal bidra til å plassere Norge og sponsorene på kartet. Vi ønsker å være med på å styrke Norges profil i utlandet, og handelen mellom Norge og internasjonale handelspartnere. Vi vil gjerne skape gode og langvarige relasjoner med samarbeidspartnere, deltakere og publikum.

Målet vårt er å gi Norge en god posisjon internasjonalt, med utgangspunkt i vakre skjønnhetsutøvere som jobber like hardt for å oppnå suksess i næringslivet som på catwalken. I vår organisasjon finnes personer med bakgrunn fra store TV- og konsertproduksjoner, moteshow, artistbransje, visuell kommunikasjon og reklame. 

Vinneren i Norge vil bli sendt til den internasjonale Miss Universe-finalen. Hun vil representere sitt land og være en rollemodell for unge kvinner. Miss Universe er eid av WME/IMG, og konkurransen følges av medier, brands og internasjonalt næringsliv.

Regler

Konkurransen er for jenter mellom 18 og 27 år, som ikke er/har vært gift og ikke har barn. Anbefalt høyde er mellom 168 og 182 cm. 

Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på