fbpx

Miss Universe

Miss Universe ble stiftet i 1952 og blir sett på som den største og mest glamorøse skjønnhetskonkurransen i verden. Opp gjennom historien har flere norske kandidater vunnet titler i internasjonale skjønnhetskonkurranser. Den gjeveste fikk Mona Grudt i 1990 da hun stakk av med seieren i Miss Universe. Miss Universe Norway skal bidra til å plassere Norge og sponsorene på kartet. Vi ønsker å være med på å styrke Norges profil i utlandet, og handelen mellom Norge og internasjonale handelspartnere. Vi vil gjerne skape gode og langvarige relasjoner med samarbeidspartnere, deltakere og publikum.

Målet vårt er å gi Norge en god posisjon internasjonalt, med utgangspunkt i vakre skjønnhetsutøvere som jobber like hardt for å oppnå suksess i næringslivet som på catwalken. I vår organisasjon finnes personer med bakgrunn fra store TV- og konsertproduksjoner, moteshow, artistbransje, visuell kommunikasjon og reklame. 

Vinneren i Norge vil bli sendt til den internasjonale Miss Universe-finalen. Hun vil representere sitt land og være en rollemodell for unge kvinner. Miss Universe er eid av WME/IMG, og konkurransen følges av medier, brands og internasjonalt næringsliv.

Regler

Konkurransen er for jenter mellom 18 og 27 år, som ikke er/har vært gift og ikke har barn.

Kandidater for Norge (sendt av Miss Norway / Motivaction AS):

2012: Sara Nicole Andersen
2013: Mari Ekeløf
2014: Elise Dalby
2015: Martine Rødseth
2016: Christina Waage
2017: Kaja Kojan
2018: Susanne Guttorm
2019: Helene Abildsnes

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på