Bedre livskvalitet med Roll Shaper

thumbnail_unnamed-2

:Sponset innlegg:
Sliter du med lite energi? Sover du dårlig om natten? Danner kroppen din mye cellulitter og store poser under øynene? Det trenger ikke å være sånn. Roll Shaper er uten tvil ett godt svar på mange av hverdagsproblemene fler av oss støter på.

Forrige uke var jeg hos WellMed i Åsane å prøvde ut Roll Shaper for første gang i hele livet mitt. Jeg som er så utrolig skeptisk ble skikkelig positivt overrasket over resultatet det ga i kroppen min. Jeg hadde en time på massasje apparatet mens jeg fikk fantastisk veiledning av Rasa som viste meg hvordan alt skulle gjøres for at massasje apparatet skulle virke best mulig. Det var litt rart, men samtidig behagelig. Man kjenner huden og musklene blir varm, og man får en stikkende følelse ettersom kroppen jobber effektivt med å kvitte seg med avfallstoffene i kroppen din.

Dagen etter jeg var på Roll Shaper timen var jeg skikkelig støl, men det var veldig deilig siden jeg sov også skikkelig godt etter timen. Jeg synes det var deilig å kjenne at musklaturen virkelig hadde jobbet, og dagene etter jeg var støl kjentes det skikkelig bra ut i form av at det IKKE var stivt slik det pleier å bli når jeg trener. Roll Shaper har uten tvil forbedret søvnen min i døgnene etter jeg hadde timen. Jeg kjente kroppen virkelig hadde fått seg en skikkelig massasje, men det var så deilig siden kroppen føltes både fin og frisk etterpå.
Hva er RollShaper? 
Roll Shaper er ett massasje apparat som består av hundrevis av småkuler som er designet for å massere hver kroppsdel på en sunn måte. Den har også infrarødt lys som varmer opp områdene som masseres slik at massasjen jobber dypere under huden. Det er vanlig å ta en time med Roll Shaper, hvor man masserer hele kroppen fra tærene til skuldrene under veiledning fra ansatte. Hele kroppen masseres for å få best mulig resultat.
Hva hjelper Roll Shaper for?
Lymfesirkulasjonen renser kroppen vår for avfallstoffer, det hjelper immunforsvaret vårt, hydrerer vev og øker stoffskiftet. Forstyrret lymfesirkulasjon kan føre til ting som rynker, poser under øynene og cellulitter blant annet, men med hjelp av roll shaper kan du forhindre dette. Jeg har lagt ved en liste over de forskjellige punktene som Roll Shaper hjelper for.

Behandlingen:
- Renser kroppen innvendig
- Forbedrer blodsirkulasjonen
- Gir mer energi og overskudd
- Forbedrer søvnkvaliteten
- Gir strammere og fastere kropp
- Reduserer cellulitter
- Regulerer fordøyelsessystemet
- Bidrar til raskere tilbake i form etter fødsel
- Reduserer strekkmerker
- Forbedrer huden
- Reduserer væskeansamlinger
- Forbedrer muskulaturen

Som dere ser hjelper massasjen på ganske mange forskjellige punkter. Dette er en ganske behagelig og lett måte å hjelpe kroppen sin på vei til en bedre hverdag. Jeg ville anbefalt alle å ta en time til Roll Shaper for å teste det ut selv. Man kan nå få en GRATIS prøvetime hos WellMed også, bestill time hos WellMed på tlf: 96721020 eller send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


Alle vedlagte bilder er tatt av Toma Nava Photography

1 av 11 semifinalister: Nå er hun med videre
Presseoppslag: 1 av 11 semifinalister
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på