fbpx

Brudeshoot

Hei dere! :) 

I dag tenkte jeg å dele noen nye bilder med dere, for rundt en måned siden var jeg nemlig i Oslo på en fotoshoot med brudetema.
Det var utrolig gøy å ha en slik shoot da det var ganske annerledes enn det jeg har gjort tidligere, og jeg har heller aldri hatt på meg brudekjole før så det var veldig spennende å prøve det også. 

Vi tok veldig mange bilder og jeg er superfornøyd med resultatet, her er noen av bildene som ble tatt og jeg håper dere liker de også! :) 

Foto: Daniel Millan
Hår/Makeup: Joceline Diaz
Blomster/Hårpynt: Ro&Raff

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

strikking!
Kroppen er fantastisk!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på