fbpx

Den lykkeligste dagen i ditt liv

IMG_8045_preview

Annonse

Det er mange som er så heldig at de har funnet kjærligheten i sitt liv allerede, de er gift, og lever lykkelig sammen. Det er også mange som skal gifte seg, og skal oppleve det mange beskriver som den lykkeligste dagen i deres liv, nemlig bryllups dagen. 

Når man skal gifte seg er det mange ting man skal tenke på, og mange har hendene fulle av arbeid måneder før den store dagen. En viktig del av disse forberedelsene er jo da kjoler. Kjoler finnes i alle mulige størrelser og fasonger, og det er mye man skal tenke på når man skal velge kjole, både passform, design og pris. Det finnes mange butikker å gå til, og mange kjoler å velge. Jeg har funnet den beste kjole-butikken i byen, nemlig Inistyle. Inistyle er en klesbutikk basert på handlesenterene på Sotra og i Arna i Bergen. De har ett bredt utvalg kjoler, og det er lett å bli fortapt i kjolehavet, derfor er det så fint at personellet alltid hjelper deg til å finne den perfekte kjolen. Det er fint å ha ett personell som virkelig tar seg tid til å hjelpe når man skal finne kjole til en så viktig dag. Blant det fantastiske personellet finner du en skredder som tilpasser din kjole slik at den passer perfekt til akkurat deg, så du slipper å bekymre deg for at kjolen ikke passer på den store dagen. 

(Inistyle har helt unike kjoler som kun finnes i butikken deres på Sotra, se så fantastisk nydelig de er)

Det beste med å velge kjoler hos Inistyle er at de har kjoler både for brud, forlovere og gjester noe som gjør det både enklere og gøyere å finne kjole til den store dagen. Brudekjolene er eksklusive på Sotra og er helt unike, og du finner dem ikke i noen andre butikker i Bergen, eller på nett. 

Kjenner du noen som skal gifte seg, eller skal du gifte deg selv? Ta turen innom Inistyle!

*Bildene er tatt i samarbeid med Inistyle og er ikke ett ekte bryllup" 
Alle vedlagte bilder er tatt av: Raymond Michelsen
Alle vedlagte bilder er satt opp av: Iselin Jamne

Årets favoritt
Summer Vibes
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på