fbpx

Det store arbeidet bak det lille.

IMG_9689

 

 

Hei! og god torsdag

jeg har hatt en travel uke og føler at jeg må slappe av litt.. møtte flere useriøse mennesker de siste 3 ukene og merker at jeg går lei av useriøse mennesker! Du vet de dagene der ingenting går som planlagt. De dagene hvor hvor du våkner opp med tidenes hodepine etter få timer med søvn. Du møter en dag som inneholder x antall ting som du bare må og burde. Du kjenner det stresset i kroppen fordi du ikke forstår hvordan du skal rekke alt på så kort tid. Men du sier til deg selv at det bare må gå!

Noen ganger føles det som om hele universet er i mot deg, ingenting går som planlagt. Jeg var ganske usikker på om jeg skulle rekke det pga regissøren jeg hadde avtalt med sviktet meg to dager før innspillingen og måtte finne løsning raskt! Det værste jeg vet her i livet er mennesker som svikter (uansett hva enn det måtte gjelde) kommer aldri til å tilgi en slik handling. 

Tilbake til presentasjonsvideoet mitt, jeg hadde kun to dager på meg å finne noen som kunne filme, makeupartist som skal fikse hår og sminke, sist men ikke minst planlegge sted! Etter flere timer med searching på nettet fant jeg noen som kunne hjelpe meg med videoen min. Det finnes faktisk veldig snille og hjelpsomme mennesker i verden uten noen som helst forventninger tiltros onde mennesker. Men uansett ganske stolt over meg selv. Helt utrolig på hva jeg klarte å få til på kun 3 dager! Tenk at jeg måtte gå med kjole og barbeint i det kalde været, det snødde faktisk den dagen, som sakt det føltes ut som hele universet var i mot. Jeg ble heldigvis ferdig med presentasjons videoen og kommer til å publisere i morgen.

Vil spessielt takke Osman Hazir som har hjulpet meg med å redigere og klippe.

 

Makeupartist: Lian frisør som både sminket og fikset håret mitt. Utrolig flink og kommer definitivt velge henne fremover. Kunne ikke vært mer fornøyd :) dere kan gjerne følge henne på instagram: @lian.hersh 

 

Om din bedrift eller firma søker promotering i sosiale medier, kontakt meg gjerne på

Instagram: nataliegul

Facebook: Gulsum Tulun

mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier for flere oppdateringer :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min presentasjonsvideo!
Presentasjonsvideo
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på