En barndomsdrøm i oppfyllelse

32215024_10214667567995274_8332710306312617984_n

I går var jeg igjen i Nordstrand blad! Denne gangen handlet det om at jeg hadde kommet i finalen; jeg fortalte om hvor glad og takknemlig jeg er for å ha kommet så langt. Det at jeg aldri kunne sett for meg for ett år siden at jeg skulle sitte her i dag som én av åtte finalister i Miss Norway 2018.

Ikke minst er jeg stolt av meg selv som har klart å komme meg helt hit. Det viser at hardt arbeid, engasjement og det å tro på seg selv kan gjøre at du kommer mye lenger enn du noen gang skulle tro. Jeg forteller også om hva de siste månedene har gjort med meg; jeg har blitt mer selvsikker, utadvendt (vi må tross alt ut og ”selge” oss selv til presse/sponsorer) og selvtilliten min har økt mye (både på det psykiske og det fysiske).

Her en bilde av siden fra avisutgaven av artikkelen:

Du kan også lese artikkelen på Nordstrands Blad sin side:
https://www.noblad.no/nyhet/miss-norway/ljan/nadia-og-imen-i-miss-norway-finalen/s/5-56-108495

Hvis du også har en slik drøm som meg så anbefaler jeg deg å ikke bare sitte å tenke på det, men å faktisk gå ut og gjøre noe med det! Og da mener jeg uansett hva det gjelder; meld deg på Miss Norway, send melding til den gutten/jenta du liker, utdann deg til det du vil, sats på det DU vil satse på! Den eneste som kan stoppe deg er deg!

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!
(en stemme koster 20 kroner)

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Thank you so much #teambecca!
Helgen som var..
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på