fbpx

En fantastisk mulighet

23

Foto: Pernille Wester

 

Jeg har alltid vært opptatt av å ha positive og gode folk rundt meg. Folk som gir meg bra energi, motivasjon og inspirasjon til å jobbe videre med det jeg liker. Derfor er jeg så utrolig glad for at jeg har blitt tatt så godt imot av doTERRA-familien, som jeg liker å kalle dem. Allerede fra første møte jeg var på å ble kjent med de så kjente jeg at dette er et sted jeg vil bruke tiden min. Alle er utrolig imøtekommende og hjelper deg mer enn gjerne til å lære mer om doTERRA og oljene. Å føle at man er del av noe større, et slags lite samfunn gir meg både motivasjon og glede til å jobbe videre som et team. Det som er så fint med doTERRA er at man nødvendigvis ikke trenger å være en selgertype for å få solgt oljene. Det holder i masse vis å bare dele av kunnskapen sin med folk man møter og la folk få muligheten til å prøve oljene selv. Det har ved flere tilfeller vært folk som ikke har hatt noe tro på at oljene skal fungere så bra som folk sier, men som har prøvd de, for så å ha blitt positivt overrasket og ser med sine egen øyne at oljene hjelper dem. Flere av disse personene bruker nå oljene i til daglig. 

 

Det er litt som bokklubben, man blir belønnet for å formidle kunnskap ut til folk og formidler nye kunder til selskapet. Når man er begeistret over produktene og hele selskapet så vil man jo gjerne dele dette med andre, så at man i tillegg kan tjene noen tusenlapper på det er bare en herlig bonus. Jo mere man lærer seg om produktene jo gøyere blir det å formidle denne kunnskapen videre. Jeg er helt i startfasen og har masse mer å lære, så jeg gleder meg enormt til fortsettelsen. 

Siste natt før finalen
Hei ordfører og Romerikes Blad!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på