fbpx

Er virkelig jeg et forbilde?

Jeg er akkurat ferdig med 4x4 intervaller på mølla og er på vei bort mot vektene foran speilet for å trene armer. Jeg legger merke til en jente som står like i nærheten, men tenker ikke noe mer over det. Hun er litt yngre enn meg. Noen sekunder senere ser jeg i speilet at denne jenta fortsatt står og ser på meg. "Kjenner jeg henne?". Jeg begynner nå å tenke etter hvem denne jenta kan være. Følelsen av å ikke kjenne igjen mennesker som man egentlig burde ha husket hvem var er så utrolig ekkel. Etter å ha gått gjennom mulige personer det kan være finner jeg ut av at jeg aldri har sett hun før, og fortsetter treningen. Likevel merker jeg at hun følger med på meg. I det jeg snur meg rundt for å legge fra meg vektene, får jeg øyekontakt med hun. Jeg smiler vennlig til henne og griper fatt i de nye vektene. Hun lyser plutselig opp og gliser tilbake.

 

 

Jeg er ferdig med neste øvelse og skal til å legge fra meg vektene i det jeg hører en lys stemme bak meg. "Unnskyld, kan jeg spørre deg om noe?". Det var hun! "Hei du! Ja, selvfølgelig" svarer jeg mens jeg legger vektene forsiktig tilbake på plass. "Jo hehe, det er kanskje et rart spørsmål, men jeg lurer på om det er du som er med i Miss Universe Norway? Du heter Sara, ikke sant?". Jeg ble stum og øynene mine ble så store at de nesten var på vei til å trille ut. Jeg ble helt satt ut og måtte tenke meg om igjen om hva hun egentlig spurte om. "Eh, ja hehr- det er meg" sa jeg helt forskrekket. "Jeg vil bare si at du er utrolig pen! Håper jeg kan bli som deg en dag og være med på Miss Universe Norge. Håper du vinner" fortsatte hun. Da kom smilet- jeg ble målløs! Tror aldri jeg har blitt så glad noen gang! Jeg takket jenta før hun gikk videre.

 

 

 

Vi har alle hatt forbilder og personer vi har sett opp til. Enten om det var en Disneyfigur når vi var små, en idrettsstjerne eller en på skolen. Jeg har hatt mange av de! Det at jeg i dag fikk oppleve å være den personen noen så opp til og ønsket å være, var ubeskrivelig. Dette får meg til å tenke på hvor utrolig viktig det er at mennesker som mange kjenner til og ser opp til går foran som sunne og gode forbilder! Slike mennesker har så utrolig mye makt! Jeg ser bare på hvordan jeg selv var som mindre og er enda. Hvis yndlings-disneyfiguren min som liten hadde gul som yndlingsfarge- var yndlingsfargen min også gul(selv om den alltid hadde vært rosa).  Så, hva vil det egentlig si å være et godt forbilde?

 

 

Takk til jenta som kom bort til meg på treningen! Det gjorde dagen min- og er noe jeg aldri kommer til å glemme.

Naturens photoshoot
Hair show
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på