fbpx

Et stykke meg =)

Hei alle sammen!

Tenkte å fortelle dere litt om meg. Jeg er en person med verdens beste jobb og masse hobbyer!
Jeg har så mye å fortelle dere om meg at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne :P Først vil jeg kanskje fortelle litt om min jobb. Jeg er Hjelpeplere og jobber med eldre på sykehjem. Jeg jobber mye men personenne med demens. Jeg synes det er så interessangt så jeg begynte på videre utdanning inne for Eldre omsorgen. Det kan jeg fortelle dere nærmere om. En spennende utdanning. Jeg elsker jobben min det er verdens beste jobb! Jeg jobber om natt. Så blir litt nattdyr :P Blir nok en del soving på dagen men det gjør ikke så mye. I dag våknet jeg 15.30. Tar seg en kopp kaffe så resten av dagen er berget! Denne uken har jeg 3 nattevakter. Til helgen har jeg fri men også en fotoshoot som jeg gleder meg til. Jeg trenger gode bilder. Jeg har travle dager, har også  inneleveringen fra Fagskolen min som jeg må levere på torsdag så jeg må nok jobbe med seinare. Har også meldt meg opp til eksamen som vi har i Juni. Fordypnings oppgaven på 20 sider må leveres 6 mai! Huff blir spennende! Mye jobb. Men dette klarer jeg. Tar en ting om ganen! Så nå skal jeg skrive litt på innleveringen! Gled dere til imårgen da forteller jeg noe mere om meg til dere! Lov you all <3
 
b2ap3_thumbnail_10636101_10154589651395346_8712295659510760069_n.jpg
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Vil jobbe hardt for drømmen
SMS- aktivist
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på