fbpx

Eventyret med Miss Norway så langt

5E3A7724

Det er utrolig hvor fort dette halve året har gått, og jeg har fått gjort mer dette halve året enn noen gang tidligere. Miss Norway har gitt meg muligheten til å utfordre meg selv på så mange måter. 

Jeg husker enda da vi var på kurs i presse og sosiale medier m.m, og jeg tenkte bare "hvor skal jeg begynne?". Presse, veldedighet, catwalk, sponsorer, blogging og mer. Alt skal gjennomføres, og jeg måtte sette meg ned å starte med å lage en plan om hvordan jeg skulle gå frem med alt. Så jeg startet. 

Bare en uke inn i konkurransen kom mitt første presseoppslag. Jeg var da gjest hos P5, og fikk for første gang snakke ut om min deltakelse, og hva jeg ønsket videre. Jeg husker hvor kjekt jeg synes det var, og jeg var så nervøs for ingen grunn.
Etter mitt besøk hos P5 startet eventyret med fotoshoots, og jeg har fått mange nydelige bilder, og jeg er utrolig takknemlig for muligheten til å jobbe med så mange dyktige mennesker. 


Jeg har også fått utfordre meg innenfor business på sponsorjakt. Jeg har vært så heldig at jeg har fått 4 fantastiske sponsorer som støtter meg i alt jeg gjør, og som jeg får lov å være stolt representant av gjennom hele konkurransen. 


Jeg har også fått samarbeide med ett filmteam som har fått filmet og klippet sammen min presentasjonsvideo. Det å spille inn finalevideo er noe av det gøyeste og mest utfordrende jeg har vært med på. Det var en helg som lærte meg mye, og jeg er så takknemlig for erfraringen det ga meg.


Jeg har også fått bidra til at andre mennesker får en bedre hverdag, og prøver å jobbe aktivt for at alle skal ha det fint gjennom forskjellige aktiviteter. Jeg var en av mange som fikk delta på å samle inn 243,5 millioner kroner gjennom TV aksjonen 2017.

Jeg gleder meg masse til å se hva konkurransen har å by på videre av kurs, samarbeid og nye utfordringer. Tusen takk til alle som har fulgt meg så langt. 


En god gjerning lyser opp verden
Miss Prison 2018- Guest Judge
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Imen Myren Habes på torsdag 08. mars 2018 21:18

NYDELIG!!!

0
NYDELIG!!!
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på