Film innspilling

DSC04022

Miss Norway byr på mange ulike aktiviteter, og som semifinalist har jeg fått utfordre meg på noe jeg aldri har vært utfordret i tidligere, nemlig filminnspilling. 

For litt over en uke siden hadde jeg besøk av to filmprodusenter/fotografer fra Oslo som kom for å lage film med meg. Det var en lang prossess med planlegging og det tok en stund å få alt på plass. Kjoler skulle fikses, stylister og lokaler måtte være på plass. Da alt var på plass landet fotografene i Bergen og innspillingen begynte. Til å bo i Bergen var vi greit heldig med været annet enn at det var MYE vind. Innspillingen i seg selv varte en helg, og det var en helt fantastisk helg. Jeg var så takknemlig for å få mulighet til å jobbe med så dyktige folk, og jeg gleder meg skikkelig mye til å vise dere det ferdige resultatet. 

Alle vedlagte bilder er tatt av Endre Igland

God morgen!
Facebook Fundraising !
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på