fbpx

Folkets Favoritt

30530444_10214439948664933_4378462276278026240_n

Send ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt!

SMS-avstemningen har startet og dere kan nå stemme på oss. Man kan stemme så mange ganger man vil, en stemme koster 20 kroner. Det er utrolig spennende, og viser bare at vi er enda ett skritt nærmere finalen i juli. Jeg har så mange planer og morsomme ting som skjer fremover at tiden kommer til å gå så utrolig fort – og før vi vet ord av det så er juli her og vi skal gå frem på scenen og presentere oss. Men før det skal det øves masse, og vi finalister skal jo på en beautycamp i juni der vi skal øve på catwalk og koreografi. Gleder meg allerede til å møte alle de andre fantastiske finalistene igjen.

Og igjen; Jeg kan ikke si hvor takknemlig jeg er til alle dere som leser bloggen min, stemmer på meg og følger reisen min, dere er helt fantastiske.

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

New Arrivals = New Favorites! SEVEN Tønsberg!
"Finalist i skjønnhetskonkurranse"
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på