fbpx

Første blogginnlegg og litt pjusk

Da var det min tur til å skrive  ned noen ord her på miss universe norway bloggen da. Vanligvis så har jeg min egen blogg www.idamyhrvold.com som det har blitt lite oppdatering på i det siste. Rett og slett fordi jeg ikke har tid. Jeg jobber mye om dagen da jeg har fått ansvar for butikken vår på Paleet.  Tid til huden min Carlos og trening må jeg også skvise inn i tidskjema så dette gjør at det har blitt lite med blogging på min egen blogg.

Men i går så opererte jeg bort mandlene mine, og dette fører nå til lite mat og lite aktivitet. Jeg får faktisk ikke trene på hele to uker!!  Det synes jeg er veldig trist, for endelig hadde jeg kommet meg inn i en veldig fin rytme.  Men nå som jeg er sykmeldt for en liten periode må jeg bruke tiden fornuftig og har satt i gang letingen etter sponsorer, føler det går veldig bra J  

Her går det i Paralgin forte, voltaren og saft is. Øsnker dere en fin dag videre!  

 

 

For en strålende dag - My high heels boot camp.
Herlig dag!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på