fbpx

Førstehjelpskurs i Røde Kors

Hei dere :)

Som noen kanskje vet, og som jeg har blogget om litt her og der, meldte jeg meg som frivillig i Røde Kors Nesodden, allerede forrige høst. 
Jeg syntes det Røde Kors som organisasjon står for og det de gjør for å hjelpe ulike mennesker i hele verden, er utrolig bra og jeg har i mange år ønsket å være en del av det. 

Jeg er veldig opptatt av at mennesker ikke skal føle seg ensomme og alene, og ønsker derfor å bidra i Røde Kors Omsorg som besøksvenn. 
For å bli fullverdig frivillig i Røde Kors, og ha mulighet til å jobbe for organisasjonen trenger man å gå gjennom flere obligatoriske kurs, dette for å møte forventninger og ha ekstra kunnskap, for å kunne gjøre best mulig jobb som frivillig. 

Meg med Røde Kors bilen, og siste obligatoriske kursbevis!

Jeg hadde mitt første kurs i februar, det var Introduksjonskurs i Røde Kors som jeg også blogget om, men etter det ble dessverre resten av kursene utsatt på grunn av covid-19. 
For noen uker siden fikk jeg derimot hatt et av kursene på Teams, det var Temakurs om det å være besøksvenn/telefonvenn. Og tidligere denne måneden var det endelig forsvarlig å holde fysiske kurs igjen (selvfølgelig ved å følge smittevernstiltakene), og jeg fikk tatt kurs i Psykososial førstehjelp

Det har vært utrolig lærerikt å være med på alle disse kursene og jeg har virkelig lært så mye om Røde Kors, og om hvordan å møte mennesker i krisesituasjoner og vite hvordan jeg skal kunne håndtere det på rett måte.
Forrige helg var det da endelig klart for det siste, og kanskje absolutt viktigste kurset, før jeg endelig kan begynne å jobbe som frivillig. Nemlig Førstehjelpskurs.
 
De andre kursene har vært rundt 3 timer, mens dette var på 6 og en halv time, og så utrolig lærerikt, og noe jeg virkelig er så takknemlig for at jeg fikk være med på! 
Førstehjelp er virkelig så viktig å kunne, og tanken på at man med den kunnskapen potensielt kan redde liv, er helt utrolig. Jeg håper selvfølgelig jeg aldri behøver å bruke det vi lærte, men det er en veldig god følelse å vite at hvis jeg skulle trenge å utføre førstehjelp, eller er i en situasjon hvor noen trenger hjelp, så er jeg sikker på at jeg vet hva jeg skal gjøre, og hvordan jeg skal kunne håndtere en slik situasjon!
Kursholderen var utrolig dyktig og gjorde alt veldig interessant å høre på, og han hjalp godt til med de praktiske oppgavene også. De andre deltagerne var også veldig hyggelig, så det var gøy å bli litt bedre kjent med de også! Alt i alt var dagen bare utrolig lærerik og koselig. 

Jeg er så glad for å nå endelig være fullverdig frivillig i Røde Kors og jeg gleder meg masse til å begynne å jobbe! Jeg har faktisk første oppdrag allerede i morgen tidlig, så det blir veldig, veldig spennende. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere om det så fort jeg kan!

Ha en fortsatt fin kveld videre, og ta vare på hverandre! 
__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemmer teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

En spennende start på noe helt nytt
Beauty camp, med masse bilder!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på