fbpx

Get to know me!

Det jeg trodde var en helt normal onsdag skulle vise seg å være så mye mer når jeg sjekket mailen min.

«Gratulerer med første uttak til Miss Norway».

Jeg må innrømme at det tok mer enn å lese mailen 15 ganger før det sank inn, men nå, nesten fire uker etter, sitter jeg her og ballen ruller som bare det.

Nå sitter du kanskje på trikken eller godt plassert i sofaen og tenker hvem er egentlig Vanessa Jarovic? Jo, nå skal du høre.

Fredag 13.November 1998 fikk mine foreldre livets største glede. Stedet var Orkanger og der vokste jeg opp. Orkanger er en sjarmerende, trygg og liten plass med en hel haug fantastiske mennesker som har vært med på å forme meg til den jeg er idag.

Jeg var ett nokså aktivt barn og min store kjærlighet ble til slutt håndball. Med helt fantastiske foreldre som har kjørt utallige turer til trening og kamp, vært med Bring-/Lerøyrunder og støttet meg hele veien endte jeg med å fattet en stor interesse for dømming og har i senere tid satset videre på dette.

Sommeren 2016 bestemte vi, i familien Jarovic, å flytte sørover og valget falt på Strømmen i Akershus. Jeg begynte på Wang Toppidrettsgymnas i Oslo og ble kjent med så utrolig mange flotte mennesker. Mennesker som delte det samme drivet for sin idrettskarriere som meg. Jeg har jobbet hardt for å bli den dommeren jeg er idag og dømmer 2.divisjon idag.

Etter 13års skolegang falt valget på ett friår for å ha friheten til å gjøre de tingene jeg brenner for og som er viktig for meg. Jeg har jobbet en del frivillig rundt om i Oslo, men med ett kommende friår føltes det riktig å gjøre noe mer. Destinasjonen ble Ghana hvor jeg skal bruke tiden min på frivillig arbeid. Dette er noe jeg gleder meg veldig til!

Til daglig fyller jeg tiden min som freelance vippestylist og som butikkansatt. Jeg kobler gjerne av på treningssenteret eller i sofaen med en god serie, som de fleste av oss, eller?

Kort oppsummert: en enkel sjel, fra en liten plass, med ett lite kultursjokk og store drømmer!

Hvem er jeg?
Hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway 2018
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på