fbpx

Gjør en forskjell

IMG_0036

Livet er urettferdig.

Hver dag får tusenvis av norske barn skolegang og utdanning mens i andre land er dette noe få barn har tilgang til. Hver dag sitter barn over hele verden uten en utdanning. Vi i Norge er heldig, vi får utdanningen vår gratis, dette er ikke ett normalt fenomen over verden. Unge barn sitter i krigsland uten utdanning, uten kunnskap om hva som er rett og galt, uten det å kunne lese og skrive som er en stor del av kommunikasjon, de mangler kunnskap om ting vi tar for gitt at alle vet, fordi vi har fått denne kunnskapen gjennom skolegang. For en bedre fremtid, må vi gi kunnskap til barn, vi må gi barn en mulighet til å lære, så de kan gjøre som oss, og gjøre en forskjell i verden.

 

Idag har jeg gjort en forskjell, jeg har gått bøssebærer for Unicef for å samle inn penger til utdanning for barn i krigsland. Jeg har brukt to timer av livet mitt på noe som mulig redder liv for mange barn og unge i andre land. Dersom du ikke har hatt besøk av Unicef på din dør idag, så kan du sende ditt bidrag på vipps til: 2131 eller besøke unicef sin side https://blimed.no/

 

 

 

Fikk noe ut av søndagen
Life is unfair
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på