fbpx

Glad nyhet - Videre i Miss Norway.

Heisann dere!

I går fikk jeg en glad nyhet! jeg hadde gått videre i Miss Norway 2016. Jeg fikk en mail fra Teamet i Miss Norway om at de gratulerte meg for å ha gått videre i første uttaket til Miss Norway og Miss Universe Norway 2016. Det var kjempe overraskende da jeg ikke hadde forventet det i det hele tatt. Jeg hadde meldt meg på Miss Norway for å se om jeg kom videre, å det gjorde jeg i går. Jeg har holdt det hemmelig helt siden jeg meldte meg på i frykt for at jeg ikke skulle gå videre. Jeg var også redd for å bli sett ned på, da de fleste som hører om Miss Norway og Miss Universe tenker at det eneste dette handler om er å posere og vise seg frem. Men slik er det ikke, i denne konkurransen handler like mye om å være et godt menneske som ønsker å få fine ting til for andre mennesker. 

Jeg tror det kommer til å bli lærerik og spennende tid fremover. Jeg skal på missekurs i Oslo i januar og gleder meg masse til å treffe alle de andre kandidatene. Frem til dette kurset så er det ikke mye som skjer utenom blogging og studiet jeg går på.

Ha en fin lørdag!
-Det fortjener dere alle.
 
Miss Norway
Naturens photoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på