fbpx

Glad påsk!

29340314_10214270562350381_481465894011142144_n

Påskeferien er offisielt over her i Norge og de fleste av oss er tilbake til våre ”normale” hverdager.

Jeg nøyt påskeferien til det fulle! Jobbet de første to dagene av ferien for så å bli med en god venninne på hytta hennes. Der gjorde vi ikke annet enn å slappe av i sola og spise god mat og bare nyte ferien. På påskeaften dro jeg og mamma til mormor; det er fast tradisjon at vi spiser påskemiddag sammen. Og selvfølgelig – nei, man blir aldri for gammel – så fikk jeg påskeegg! *heart-eye-emojii* Men jeg var ikke den eneste som fikk, mormor fikk ett av meg og mamma, og mamma fikk ett av meg. Så lang historie kort; jeg hadde en fantastisk påskeferie!

Hvordan var din påske? Har du noen påsketradisjoner?

Så nå starter alvoret på ordentlig. Det er 3-4 måneder til finalen i Miss Norway 2018; datoen er satt til 28. juli, så hold den av! Selv om den kan forandres grunnet lokasjon. 3-4 måneder høres mye ut, men det kommer til å gå utrolig fort. Jeg har en utrolig flott sponsor jeg gleder meg til å fortelle dere om, jeg skal stille opp mer i pressen, fortsette å blogge, jeg skal stille som frivillig på flere arrangemneter som jeg gleder meg utrolig mye til; tror det kommer til å bli kjempe morsomt, jeg så skal jeg på flere sponsormøter, også til sist, men aboslutt ikke minst så må jeg finne finale/aftenkjole. Det blir noen tøffe, spennende og morsomme måneder fremover, og jeg gleder meg til å dele dem med dere!

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

Presseoppslag med Budstikka
Vinner av konkurrasen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på