fbpx

God jul!

Hei alle sammen og god jul!

Tenk at det allerede er lille julaften, tiden går så utrolig fort og desember har virkelig bare løpt fra meg. I dag tenkte jeg egentlig bare komme innom for å ønske dere alle en kjempefin julaften i morgen, og til dere som syntes denne tiden og spesielt julaften kan være en vanskelig dag er det viktig å huske at det heldigvis bare en dag som går fort over. Jeg håper likevel alle klarer å kose seg litt og hvis du kjenner noen som ikke har det så bra i disse tider, kan små ting som en telefonsamtale eller en melding om at du bryr deg bety så utrolig mye! Noe av det aller viktigste er jo å ta vare på hverandre. 

Foto: Daniel Millan

Min desember har vært ganske stressende, som jeg tror det er for de fleste, det har vært mye å gjøre og tillegg ble både jeg og hunden min syk som har tatt opp en del tid, men vi er heldigvis bedre nå begge to. Ellers har det gått i pynting i leiligheten og av treet mitt som jeg er veldig stolt av (legger ved bilde av det) og jeg hatt noen spennende møter som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om etter ferien. Nå er jeg klar for litt familiekos i dagene fremover og forhåpentligvis fine skiturer og noen dager med snowboard i bakken, og så blir det en veldig spennende og travel start på 2020 om et par uker. 

Kommer nok til å sjekke innom her i romjulen også, men for nå vil jeg ønske dere alle en riktig god jul og et godt nyttår ♡

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Oslove
Besøker Color Line med Hjerterom!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på