fbpx

Har du ett stort prosjekt gående i sommer?

IMG_5024

:Annonse:
Har du mye som skal være gjort i sommer? Store eller små byggeprosjekter? Har arbeiderene dine tatt seg ferie? Da har jeg løsningen for deg.

Det er nok flere som har gjort som meg og tatt seg litt fri for å reise til utlandet, og dem som står igjen på jobb får litt ekstra vakter. I noen bedrifter blir det kanskje også for lite bemanning igjen for å utføre arbeid som skulle vært gjort i løpet av sommeren.

Heldigvis har vi bedrifter som XL Bemanning. De jobber for å holde alle byggprosjekter bemannet med dyktige fagarbeidere hele sommeren. Dermed kan alle planlagte prosjekter fullføres selv om det er midt i fellesferien. For dere som ikke fikk med dere mitt forrige innlegg så skal jeg fortelle dere mer om hvem de er:

XL Bemanning er spesialister på bemanningstjenester innenfor bygg og anlegg, produksjon og industri. De jobber året rundt for å holde Bergen bemannet til store og/eller små prosjekter. De leverer personell både til midlertidig og permanente stillinger.Det vil si at dersom du eller din bedrift er ute etter ekstra arbeidskraft i sommer vil XL Bemanning levere kvalifisert personell til dere gjennom sommeren og etter sommeren så klart.

Dersom du er interessert i litt ekstra informasjon kan du klikke deg inn på: http://www.xl-bemanning.no, eller kontakt dem direkte på : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husk! Du kan fortsatt stemme på meg som folkets favoritt, da sender du "missu 4" til 1963. 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Dette er krise
Super Deals at VIP Beauty Lounge- 20 % of massage!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på