fbpx

Hardt arbeid for drømmen

Tenkte jeg kunne forklare litt om hvordan missekonkurransen egentlig fungerer. Fordi de fleste antar jeg ser på det som overfladisk. Men som dere vet så har jeg vært med på et 9-timers kurs i går, og konkurransen går ikke ut på å være pen bare. Vi skal følge noe som blir kalt for trappesystem hvor vi da må utføre forskjellige oppgaver for å få poeng. Dette er da for å nå langt i konkurransen. Men dette er ikke noe som stopper meg, jeg ble overrasket over hvor mye jobb som må faktisk til. Det å være deltaker i missekonkurranse krever mest mulig jobb og trening. 

Grunnen til at jeg vil satse alt jeg kan på missekonkurransen, det er fordi jeg har vært deltaker for 2 år siden. Dette var ikke i Norge, jeg var deltaker i Kosovo. Missekonkurranse har vært noe som har interessert meg helt siden jeg var 15 år. Det å være deltaker i Kosovo var helt annerledes enn her. Fordi her ser jeg at det er mer som må til for å vinne. Mye arbeid og trening. Og det er akkurat det som motiverer meg. Jeg er villig til å gjøre mitt beste denne gangen.

Jeg har lyst til å få til dette, og bevise for alle at å være Miss Norway, er ikke bare dum og pen. Men ekstremt hardt arbeid, og det gjennom flere måneder. Jeg vil klare dette for å vise meg selv at jeg får til det jeg vil.  

Knowledge is power
Skole, skole, skole
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på